Στράτος Διακουμόπουλος

Έργκριτε και γκολ

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 - 13:09

Τα γκολ στη Σόδρα και η διπλή ευκαιρία της Εργκριτε αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Έργκριτε και γκολ

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Γιόνσεπινγκ υποδέχεται την Μπράγκε. Η Γιόνσεπινγκ φορμαρίστηκε την πιο κατάλληλη στιγμή. Τρεις νίκες σε τέσσερα ματς ο πρόσφατος απολογισμός που επέτρεψε στην ομάδα από την Σόδρα να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Έξοχη εμφάνιση στο Τρέλεμποργκ κόντρα σε θεωρητικά ανώτερο αντίπαλο, όπου θα μπορούσε να σκοράρει και άλλα τέρματα (1-3). Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Ό, τι έχτιζε με υπομονή όλη τη σεζόν τα γκρεμίζει μέσα σε 20 ημέρες η Μπράγκε. Τρεις ήττες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός για την ομάδα από το Μπορλάνγκε. Μπροστά εξάλλου σκοράρουν, με συνέπεια, αλλά η άμυνα αποτελεί το αδύναμο σημείο. Γκολ-γκολ και over τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Ακόμα ένα αναμένουμε σήμερα για να διπλασιάσουμε το ποντάρισμά μας!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Χάλμσταντ υποδέχεται την Έργκριτε.
Μόνο το τυπικό σκέλος απέμεινε για να επικυρωθεί η επάνοδος της Χάλμσταντ στα μεγάλα σαλόνια του Σουηδικού ποδοσφαίρου. Οι «γαλάζιοι» έχουν χαλαρώσει εσχάτως, μετρούν μόνο δύο νίκες στα έξι πιο πρόσφατα ματς, αλλά και πάλι διατηρούν μεγάλες αποστάσεις από τους διώκτες τους. Στην έδρα τους μετρούν έξι νίκες και μία ισοπαλία στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια. Η Έργκριτε προερχόταν από τρεις συνεχόμενες ήττες και τέσσερα ματς δίχως νίκη. Στην αναμέτρηση με την Μπράγκε, ωστόσο, έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις στη σεζόν και θριάμβευσε, με 4-0. Παραμένει στην ζώνη των πλέι άουτ για την παραμονή, θέλει να διεκδικήσει την απευθείας σωτηρία. Η ομάδα από το Γκέτεμποργκ διαθέτει ποιοτικό ρόστερ, ζητούμενο η βελτίωση στην άμυνα. Καλύτερη ομάδα, αλλά χαλαρή πλέον η Χάλμσταντ. Καίγεται η Έργκριτε και έχει την ποιότητα να πάρει έστω τον πόντο σε εξαιρετική απόδοση!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Γιόνκεπινγκ-Μπράγκε Γκολ-γκολ και over 2,00

Χάλμσταντ-Έργκριτε Χ2 2,45

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr