Στράτος Διακουμόπουλος

Με Στεάουα και Ολίμπια!

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022 - 13:24

Οι νίκες της Στεάουα στο κύπελλο Ρουμανίας και της Ολίμπια στο πρωτάθλημα Σλοβενίας θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Στεάουα και Ολίμπια!

Σε ματς για την τρίτη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο του κυπέλλου Ρουμανίας, η Μποτοσάνι υποδέχεται την Στεάουα Βουκουρεστίου. Η Μποτοσάνι ξεκίνησε την σεζόν με όνειρα για να μπει στην πρώτη εξάδα αλλά η πραγματικότητα την προσγείωσε ανώμαλα. Δίχως νίκη στα πέντε τελευταία ματς, μόνο μία νίκη σε 13 παιχνίδια, πλέον ασχολείται με την αποφυγή του υποβιβασμού και όχι με την εξάδα. Η Στεάουα έχει βρει για τα καλά τα πατήματά της και με αντεπίθεση διαρκείας μπήκε ξανά στο κυνήγι του τίτλου. Επτά νίκες στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς ο έξοχος απολογισμός για τους πρωτευουσιάνους. Στόχος τώρα είναι να μπει δυνατά και στο κύπελλο όπου ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες και χρειάζεται την νίκη στο Μποτοσάνι όπως έκανε και την περασμένη Πέμπτη στο πρωτάθλημα (2-3). Άλλη κλάση η Στεάουα που καίγεται για την πρώτη νίκη στον όμιλο. Πληρώνει εξαιρετικά το διπλό.

Για το πρωτάθλημα της Σλοβενίας, η Ολίμπια Λιουμπλιάνας υποδέχεται την Μούρα. Η Ολίμπια ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της Τσέλιε και συμβιβάστηκε με τον βαθμό (0-0). Η ισοπαλία δεν αναιρεί βέβαια τις εξαιρετικές εντυπώσεις που έχει αφήσει φέτος, μετρά τις περισσότερες νίκες, τις λιγότερες ήττες ενώ έχει δεχτεί τα λιγότερα τέρματα στην κατηγορία και έχει ήδη χτίσει διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της. Μαχητική εμφάνιση από τη Μούρα που πάλεψε και επέστρεψε με τον βαθμό από την έδρα της Κόπερ (1-1). Σταθερά ανταγωνιστική και φέτος, όπου έχει ηττηθεί μόνο από τους παραδοσιακούς «μεγάλους» (Ολύμπια, Μάριμπορ) της χώρας. Δυσκολεύεται στην πρωτεύουσα καθώς δεν έχει επικρατήσει στην έδρα της Ολύμπια στα τελευταία 15 ματς. Θα μιλήσει η ποιότητα και η φανέλα των γηπεδούχων, που θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μποτοσάνι-Στεάουα 2 2,55

Ολίμπια Λιουμπλιάνας-Μούρα 1 2,00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr