Στράτος Διακουμόπουλος

Με Νάσιοναλ Μπανκ και γκολ!

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 - 02:14

Το… δωράκι της Αλ Αχλί και τα γκολ στην Ισμαϊλία αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Νάσιοναλ Μπανκ και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της Αιγύπτου, η Νάσιοναλ Μπανκ υποδέχεται την Αλ Αχλί. Έστω και αργά στην σεζόν η Νάσιοναλ Μπανκ βρίσκει ρυθμό και αρχίζει να αποδίδει σύμφωνα με την ποιότητα του ρόστερ. Αήττητο σερί οκτώ αγώνων και ανάμεσά τους πέντε νίκες έβγαλαν την ομάδα από το Κάιρο από την επικίνδυνη ζώνη αλλά ακόμα βρίσκεται σε απόσταση βολής. Ομάδα που δίνει βάρος στην αμυντική λειτουργία. Τα επτά από τα εννιά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2.5 γκολ. Διατηρεί καλές σχέσεις με την πανίσχυρη συμπολίτισσα. Η Αλ Αχλί είναι η κυρίαρχος και στη φετινή σεζόν στο αιγυπτιακό ποδόσφαιρο. Οκτώ συνεχόμενες νίκες ο έξοχος απολογισμός στο πρωτάθλημα όπου προπορεύεται ενώ έχει και πέντε ματς λιγότερα από τον ανταγωνισμό! Στο κύπελλο σφυροκόπησε την Σουέζ δεύτερης κατηγορίας και πέτυχε στο τελευταίο δεκάλεπτο το γκολ πρόκρισης την περασμένη Κυριακή. Σούπερ ψυχολογία, ίσως γίνει επιλεκτικό ροτέισον λόγω των συνεχόμενων αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς πρόσφατα κατέκτησε και το Τσάμπιονς Λιγκ Αφρικής ! Σε ανάγκη βαθμών η Νάσιοναλ Μπανκ, δεν θα χαλάσει την Αλ Αλί ένα μικρό… δωράκι σε φιλικό σωματείο!

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Για το πρωτάθλημα της Αιγύπτου, η Ισμαιλι υποδέχεται την Ασουάν. Η Ισμαΐλι είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμική που όμως ακόμα δεν έχει καταφέρει αν διασφαλίσει τον στόχο της άνετης παραμονής. Με μία νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς παραμένει πλησίον της επικίνδυνης ζώνης, ενώ πρόσφατα αποκλείστηκε στο κύπελλο και από την δεύτερης κατηγορίας Νογκούμ. Έχει την έδρα για όπλο η ομάδα από την Ισμαϊλία, καθώς εκεί μετρά τις τρεις από τις τέσσερις νίκες. Ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία, Τα οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Η Ασουάν είχε στοχεύσει το ματς με την βαθμολογικά άνετη Μοκαβλούν, η οποία ωστόσο δεν έκανε χάρες και χρειάστηκε να… ματώσει σε ένα σκληρό ματς λίγων εκατέρωθεν ευκαιριών για να πάρει έστω την ισοπαλία. Πρώτος βαθμός έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες, παραμένει στα όρια της επικίνδυνης ζώνης, κάθε ματς από εδώ και πέρα αντιμετωπίζεται σαν τελικός. Προβληματική η αμυντική λειτουργία, δεν έχει καταφέρει να κρατήσει καθαρή εστία στα εννιά πιο πρόσφατα παιχνίδια. Καμία εμπιστοσύνη δεν εμπνέουν οι άμυνες των δύο αντιπάλων. Πληρώνει καλά το αμφίσκορο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Νάσιοναλ Μπανκ-Αλ Αχλί 1Χ (2.25)

Ισμαίλι-Ασουάν Γκολ-γκολ (2.25)

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr