Στράτος Διακουμόπουλος

Πληρώνει η Μαγκρά, γκολ στη Φρανκφούρτη!

Παρασκευή, 5 Απριλίου 2024 - 02:19

Η διπλή ευκαιρία της Μαγκρά στην Αλγερία και τα γκολ στην Φρανκφούρτη αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Πληρώνει η Μαγκρά, γκολ στη Φρανκφούρτη!

Για το πρωτάθλημα της Αλγερίας, η Μπαγιάντ υποδέχεται την Μαγκρά. Η Μπαγιάντ είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που πλασάρεται στην πρώτη οκτάδα της κατάταξης δίχως βαθμολογικό κίνητρο για τη συνέχεια της περιόδου. Προερχόταν από τρία ματς δίχως νίκη, αλλά στην τελευταία αναμέτρηση επικράτησε εκτός έδρας με… 5-4 της ουραγού, Σουφ. Η Μαγκρά ξεκίνησε με φιλοδοξίες τη σεζόν, αλλά πλέον δίνει μάχη για να κρατηθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν έχει κερδίσει στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, αλλά μετρά δύο ισοπαλίες, ενώ οι ήττες της προήλθαν από ομάδες της πρώτης τριάδας. Σκοράρει, αλλά και δέχεται γκολ με άνεση, έχει απόλυτη ανάγκη το θετικό αποτέλεσμα και είναι σε θέση να το πάρει κόντρα σε χαλαρό βαθμολογικά αντίπαλο!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Γερμανίας η Α¨θι+ντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται την Βέρντερ Βρέμης. Η Αϊντραχτ έμεινε για δεύτερο ματς μακριά από την νίκη και περιέργως μακριά και από τα γκολ. Παραμένουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι «αετοί», δημιουργούν και σκοράρουν με άνεση, αλλά έχουν θέματα στα μετόπισθεν. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Η Βέρντερ έχει μπει ήδη σε διάθεση καλοκαιρινών διακοπών, όπως αποτυπώνεται στο παθητικό τεσσάρων συνεχόμενων ηττών. Οι «πράσινοι» δεν έχουν βαθμολογικό άγχος, αλλά η γκρίνια στις τάξεις τους μεγαλώνει όταν χάνουν συνέχεια. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ, κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα στην Φρανκφούρτη!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπαγιάντ-Μαγκρά Χ2 (2.35)

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Βέρντερ Βρέμης Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr