Ποδόσφαιρο

Στάση… Ούντινε και για την Ίντερ [vid]

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 - 16:24

Η εξαιρετική Ουντινέζε νίκησε 3-1 τους «νερατζούρι», με ανατροπή, και ανέβηκε προσωρινά στην πρώτη θέση.

Στάση… Ούντινε και για την Ίντερ [vid]

Πέμπτη σερί νίκη για την Ουντινέζε και κορυφή, έστω και προσωρινά, στη Serie A. Η ομάδα του Ούντιζε συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία. Το έδειξε και στο ματς με την Ίντερ. Μια ακόμα νίκη, 3-1, με ανατροπή και πρώτη θέση.

Άμεση αντίδραση

Η ομάδα του Αντρέα Σότιλ βρέθηκε πίσω στο σκορ από την αντίστοιχη του Σιμόνε Ιντσάγκι. Με τον Μπαρέλα να σκοράρει στο 5', με απευθείας εκτέλεση φάουλ, για το 0-1. Παρότι οι «νερατζούρι» ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν νωρίς, η συνέχεια ανήκε στην Ουντινέζε. Είχε, πάντως, και την τύχη με το μέρος της. Μιας και στο 22' έφερε το ματς στα ίσα. Σε μια φάση που η μπάλα βρήκε στο σώμα του Σκρίνιαρ και κατέληξε στα δίχτυα του Χαντάνοβιτς, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει (1-1).

Επιμονή και δικαίωση

Η Ίντερ είχε τις στιγμές της, τόσο στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου όσο και στο δεύτερου. Αλλά κάτι της έλλειψε στην τελική προσπάθεια. Με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς, ισόπαλες 1-1. Εκεί η Ουντινέζε έκανε τη διαφορά, καθώς είχε ουσία. Στο 84' με το γκολ του Μπιγιόλ, με κεφαλιά, έπιασε στον… ύπνο την άμυνα της Ίντερ για το 2-1. Αλλά δεν είχε τελειώσει το… έργο. Μιας και στο 90'+3 ήταν η σειρά του Αρσλάν για να σκοράρει με κεφαλιά και να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr