Ποδόσφαιρο

Στην Μπεσίκτας ο Οξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν

Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 - 21:11

Στην Τουρκία και την Μπεσίκτας θα συνεχίσει την καριέρα του ο 29χρονος Άγγλος μεσοεπιθετικός, Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λίβερπουλ

Στην Μπεσίκτας ο Οξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τη Λίβερπουλ μετά το τέλος της περσινής σεζόν, ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα, αφού υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με ετήσιες απολαβές ύψους 2,5 εκατ. ευρώ. Ετσι οι «αετοί» της Κωνσταντινούπολης μετά την προσθήκη του Αντε Ρέμπιτς πραγματοποίησαν ακόμη μία εξαιρετική μεταγραφή.

Με τη φανέλα της Λίβερπουλ ο Τσάμπερλεϊν πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα αφού στα έξι χρόνια που φόρεσε τα «κόκκινα» κατέγραψε 146 συμμετοχές, βρίσκοντας 18 φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ μεταξύ άλλων κατέκτησε το Champions League το 2019 αλλά και την Premier League έναν χρόνο αργότερα.

Αυτή θα είναι η τέταρτη ομάδα στην καριέρα του Τσάμπερλεϊν μετά τις Σαουθάμπτον, Άρσεναλ και Λίβερπουλ, ενώ θα δοκιμάσει για πρώτη φορά την τύχη του εκτός Αγγλίας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr