Ποδόσφαιρο

Θα παραμείνει στην Μπάγερν Μονάχου ο Μαζραουί

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 - 14:05

Η Μπάγερν Μονάχου, εξέδωσε μια ανακοίνωση, σχετικά με τον Νουσαΐρ Μαζραουί. Μετά από την συνάντηση που είχαν με τον Μαροκινό ποδοσφαιριστή. Για το γεγονός ότι είχε πάρει θέση υπέρ της Παλαιστίνης.

Θα παραμείνει στην Μπάγερν Μονάχου ο Μαζραουί

Ο Νουσαΐρ Μαζραουί, προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων στην Γερμανία, με μια ανάρτηση που έκανε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Καθώς πήρε θέση, υπέρ της Παλαιστίνης. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα, η Μπάγερν Μονάχου να τον καλέσει να απολογηθεί.

Μετά την συνάντηση με τον Μαροκινό, οι Βαυαροί εξέδωσαν μια ανακοίνωση, το πρωί της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου. Σε αυτήν, ανέφεραν ότι ο 25χρονος καταδικάζει, κάθε είδους τρομοκρατία και πως θα παραμείνει στην ομάδα. Ενώ αναφέρουν και πως τώρα είναι εκτός, λόγω τραυματισμού.

Η ανακοίνωση της Μπάγερν Μονάχου

“Η Μπάγερν είχε εκτενή συζήτηση με τον Νουσαΐρ Μαζραουί αυτή την εβδομάδα. Ο λόγος είναι το debate που δημιουργήθηκε εξαιτίας του ποστ του Μαζραουί σε σύνδεση με την τρομοκρατία εις βάρος του Ισραήλ πριν από εδώ εβδομάδας, το οποίο οδήγησε σε κριτική.

‘Ο Νουσαΐρ Μαζραουί μας διαβεβαίωσε ότι αγαπάει την ειρήνη και απορρίπτει την τρομοκρατία και τον πόλεμο. Μετανιώνει για το αν το ποστ του προκάλεσε ενόχληση’ αναφέρει ο Γιάν-Κρίστιαν Ντρέεσεν, ο CEO της Μπάγερν και εξηγεί: ‘Η Μπάγερν καταδικάζει την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ – ‘Επιπροσθέτως’ εξηγεί ο Μαζραουί, ‘καταδικάζω κάτι είδους τρομοκρατία και κάθε τρομοκρατική οργάνωση’.

Η Μπάγερν και ο Νουσαΐρ Μαζραουί αντιτίθενται στη μεταφορά της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή. Και της βίας της στη Γερμανία, η οποία είναι δεσμευμένη με την ειρήνη. Η βία και το μίσος δεν έχουν θέση στην πολιτική κουλτούρα της Γερμανίας.

Η Μπάγερν στέκεται στο πλευρό της εβραϊκής κοινότητας στη Γερμανία και στο πλευρό του Ισραήλ. Τίποτε δεν δικαιολογεί την δολοφονία παιδιών και οικογενειών.

Η Μπάγερν είναι πεπεισμένη πως το ποδόσφαιρο πρέπει να ισορροπεί μεταξύ διαφορετικών κουλτουρών, ειδικά σε δύσκολες στιγμές. Ο Νουσαΐρ Μαζραουί θα παραμείνει στην Μπάγερν, αλλά αυτή την στιγμή είναι εκτός εξαιτίας τραυματισμού που αποκόμισε στις υποχρεώσεις του με την εθνική Μαρόκου”.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr