Ποδόσφαιρο

"Χ"ωρίς νικητή (1-1) το ΟΦΗ-Βόλος [vid]

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 - 20:46

Ο ΟΦΗ έμεινε για πέμπτη σερί αγωνιστική στη Super League χωρίς νίκη, φέρνοντας 1-1 μέσα στην έδρα του με τον Βόλο. Οι Κρητικοί έφτασαν έτσι τους 15 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στους επτά, αλλά βρίσκονται στην προτελευταία θέση. Ακυρώθηκαν τέσσερα γκολ ως οφσάιντ!

Ο Βόλος προηγήθηκε με τον Κόμπα στο 42ο λεπτό και λίγα λεπτά αργότερα, πριν τη λήξη του ημιχρόνου είδε τον Χουάν Γκαρσία να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 45+1′, αφήνοντας με 10 την ομάδα του για ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.

Ο ΟΦΗ μπόρεσε στο δεύτερο ημίχρονο, που ανέβασε την πίεσή του εκμεταλλευόμενος το αριθμητικό πλεονέκτημα του να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Θοράρινσον, στο 60′ και όλοι στο «Γεντί Κουλέ» πίστεψαν στην ανατροπή και την πρώτη νίκη μετά από σχεδόν 2 μήνες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το γκολ ήρθε για τους γηπεδούχους με τον Μεγιάδο στο 90ο λεπτό, ωστόσο ακυρώθηκε μετά από εξέταση της φάσης στο VAR, για οφσάιντ του Ντίκο στην αρχή της φάσης. Αυτό μάλιστα ήταν το δεύτερο γκολ που ακύρωσε το VAR στον ΟΦΗ, μετά το γκολ που σημείωσε ο Ντίκο στο 33′, που δεν μέτρησε και αυτό για παράβαση οφσάιντ.

Με αυτή την ισοπαλία ο ΟΦΗ είναι πλέον στην 6η θέση, με 15 βαθμούς ύστερα από 12 αγωνιστικές, ενώ ο Βόλος με αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα για την προσπάθεια παραμονής που κάνει, ανέβηκε στην προτελευταία θέση της Super League με 7 βαθμούς.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Μαρινάκης, Αμπάντα (77′ Νέιρα), Θοράρινσον, Καρώ, Πασαλίδης, Γκλάζερ, Μεγιάδο, Γκαγέγκος (46′ Φελίπε), Ντίκο, Μοσκέρα (62′ Ριέρα).

Βόλος: Κόστιτς, Άλχο (80′ Ασλανίδης), Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης (79′ Γκλάβτσιτς), Μπαριέντος, Κόμπα (62′ Κορνέτ), Κίτσος (46′ Μωραίτης), Ντέλετιτς (58′ Μύγας), Γκαρσία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr