Ποδόσφαιρο

Super League: Καθάρισε ο Γερεμέγεφ, 0-3 τον Βόλο ο Παναθηναϊκός! [vid]

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 - 21:06

Με δύο γκολ του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ και ένα του Αράο, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Βόλο. 

Super League: Καθάρισε ο Γερεμέγεφ, 0-3 τον Βόλο ο Παναθηναϊκός! [vid]

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε κόντρα στον Βόλο για ένα ημίχρονο, όμως τα πράγματα άλλαξαν στο Πανθεσσαλικό, με την είσοδο του Γερεμέγεφ στο ματς. Ο Σουηδός επιθετικός σημείωσε δυο γκολ και βοήθησε τους “πράσινους” να επικρατήσουν με 3-0 και να επιστρέψουν στις νίκες στη Super League.

Έβαλε, έτσι, τέλος στο σερί των δύο ηττών που μετρούσε σε Ευρώπη και πρωτάθλημα από Μακάμπι Χάιφα και Ατρόμητο και πάτησε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας έναν αγώνα περισσότερο.

Βόλος: Κόστιτς, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Σιέλης (68' Κορνέτ), Μύγας (68' Κίτσος), Τσοκάνης (63' λ.τ. Μεταξάς), Γκλάβτσιτς, Άλχο, Κόμπα (68' Ντέλετιτς), Γκαρσία, Μωραΐτης (74' Μπερτόλιο)

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σένκεφελντ (82' Γεντβάι), Αράο, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν (61' Ζέκα), Βιλένα (82' Τσόκαϊ), Μπερνάρ (73' Κλεϊνχέισλερ), Παλάσιος, Μαντσίνι (62' Γερεμέγεφ). Ιωαννίδης

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.