Ποδόσφαιρο

Super League: Άνετη νίκη με 3-0 η ΑΕΚ τον Βόλο!

Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2024 - 21:01

Ποδαρικό με το δεξί έκανε η ΑΕΚ στο 2024, νικώντας με 3-0 τον Βόλο στο γήπεδο της.

Super League: Άνετη νίκη με 3-0 η ΑΕΚ τον Βόλο!

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με το δεξί στο 2024, καθώς επικράτησε 3-0 του Βόλου στην OPAP Arena. Ο Λιβάι Γκαρσία πέτυχε τα πρώτα δύο γκολ για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα και ο Νορντίν Άμραμπατ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 74ο λεπτό.

Με τον Γκαρσία να σκοράρει δις (και να φτάνει τα 5 γκολ σε 4 ματς) και τον Πήλιο να λάμπει στο ντεμπούτο του ως βασικός, η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Βόλου και μπήκε στο 2024 με επιστροφή στις νίκες. Χωρίς να εντυπωσιάσει η Ένωση έκανε τη δουλειά και θα πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα (75' Πισάρο), Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Σιμάνσκι (75' Γιόνσον), Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον (63' Άμραμπατ), Τσούμπερ (63' Μάνταλος), Γκαρσία (75' Πόνσε).

Βόλος: Κόστιτς, Τάχατος, Ασλανίδης, Σιέλης, Μύγας (70' Λούνα), Άλχο (39' λ. τρ. Κίτσος), Τρουιγέ, Κόμπα (70' Μπερτόγλιο), Ντέλετιτς, Γκαρσία (70' Μεταξάς), Μωραΐτης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.