Ποδόσφαιρο

Βόλος - ΠΑΟΚ 0-2: Άνετη πρόκριση για τον δικέφαλο! [vid]

Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 - 19:00

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2-0 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson όπου θα βρει απέναντι του τον Πανσερραϊκό.

Βόλος - ΠΑΟΚ 0-2: Άνετη πρόκριση για τον δικέφαλο! [vid]

Άνετη επικράτηση για τον ΠΑΟΚ με 2-0 επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό και σε συνδυασμό με το 1-0 της Τούμπας, στο πρώτο ματς, πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό που απέκλεισε νωρίτερα τον Αστέρα Τρίπολης.

Κωνσταντέλιας και Σβαμπ σκόραραν για τον δικέφαλο και τον οδήγησαν στη νίκη-πρόκριση. Η ομάδα του Λουτσέσκου δεν ανέβασε στροφές γενικά, ενώ απειλήθηκε ελάχιστα σε όλο το παιχνίδι. Ο Βόλος το πάλεψε όσο μπορούσε, χρησιμοποίησε και τις μεταγραφές που πραγματοποίησε, αλλά δεν ήταν αρκετά όλα αυτά.

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Σιέλης (63' Ράσιτς), Κίτσος, Γκλάβτσιτς (71' Λούνα), Τρουιγέ (81' Μπαριέντος), Ντέλετιτς (63' Κόμπα), Καραγιάννης, Μπερτόλιο, Γκαρσία (46' Μωραίτης).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Ντεσπόντοφ (71' Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (81' Μουργκ), Μάρκος Αντόνιο (71' Τάισον), Μπράντον (79' Τζίμας).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.