Ποδόσφαιρο

Betsson: Μπόκα Τζούνιορς-Σαν Λορέντζο, ένα ντέρμπι με μεγάλο ενδιαφέρον

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 - 08:47

Στο «La Bombonera» η Μπόκα Τζούνιορς μάχεται με τη Σαν Λορέντζο στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της δεύτερης ζώνης του Copa de la Liga της Αργεντινής.

Betsson: Μπόκα Τζούνιορς-Σαν Λορέντζο, ένα ντέρμπι με μεγάλο ενδιαφέρον

Κρίσιμη αναμέτρηση και για τους δύο συλλόγους καθώς θέλουν τους τρεις βαθμούς προκειμένου να κάνουν βήμα προς την είσοδο στην τετράδα της κατάταξης που με τη σειρά της δίνει την είσοδο στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις καθώς θα βρείτε αμέτρητες επιλογές σε κορυφαίες αποδόσεις.

ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ BETSSON!

Ο άσος της Μπόκα Τζούνιορς προσφέρεται στο 2,02** και το διπλό της Σαν Λορέντζο φτάνει στο 4,20** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, υπάρχει και η επιλογή του Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα «χτισίματος» του παιχνιδιού και αύξηση των αποδόσεων. Να σημειώσουμε πως η Betsson είναι περήφανη χορηγός της Μπόκα Τζούνιορς.

Στην αναμέτρηση Μπόκα Τζούνιορς – Σαν Λορέντζο τα προγνωστικά έχουν φαβορί για τη νίκη με την έδρα της Μπόκα Τζούνιορς να είναι από τους παράγοντες – κλειδιά, αφού τα στατιστικά των δύο ομάδων δεν διαφέρουν και πάρα πολύ. Συγκεκριμένα, η Μπόκα Τζούνιορς έχει 4-4-2 με 14-9 γκολ συνολικά, αλλά 3-2-0 με 10-5 γκολ εντός έδρας. Η Σαν Λορέντζο βρίσκεται στο 3-6-2 με 9-10 γκολ (0-4-1, 4-7 γκολ – εκτός έδρας).

Σχετικά μοιρασμένη είναι η συνολική προϊστορία του αγώνα με την Μπόκα Τζούνιορς να έχει 75 νίκες, τη Σαν Λορέντζο 83, ενώ 53 ματς έληξαν ισόπαλα.

Η Μπόκα Τζούνιορς προέρχεται από νίκη με 3-0 επί της Σεντράλ Νόρτε και πήρε την πρόκριση για τους «32» του Κυπέλλου Αργεντινής. Το προηγούμενο παιχνίδι της για το Λιγκ Καπ Αργεντινής, κόντρα στην Εστουδιάντες διεκόπη. Πριν από αυτό είχε νικήσει με 4-2 τη Ράσινγκ Κλουμπ. Αυτά τα αποτελέσματα έχουν βοηθήσει για να πάρει τα πάνω της ενόψει του 3ου ντέρμπι της στην εποχή που ο Ντιέγκο Μαρτίνες κάθεται στον πάγκο της. Τα άλλα δύο δεν τα έχασε, καθώς έφερε 1-1 με τη Ρίβερ Πλέιτ και η νίκη κόντρα στη Ράσινγκ Κλουμπ.

Η Σαν Λορέντζο, πάλι, διαγράφει ανοδική πορεία. Είναι αήττητη εδώ κι επτά αγώνες για το Copa de la Liga Αργεντινής με τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές επιβλήθηκε των αντιπάλων της. Σε πέντε από αυτά τα επτά ματς κράτησε το μηδέν στην εστία της. Βέβαια, μακριά από το γήπεδό της είναι μια από τις χειρότερες ομάδες της δεύτερης ζώνης του θεσμού και θέλει να το αλλάξει αυτό κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς.

Στο Μπόκα Τζούνιορς – Σαν Λορέντζο το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να πάρουν τη νίκη και γι' αυτό είναι διατεθειμένες να κάνουν τα πάντα. Βέβαια, να σημειώσουμε πως αμφότερες δούλεψαν ιδιαιτέρως σε τελειώματα φάσεων το προηγούμενο διάστημα, αλλά και τρόπους ανάπτυξης προκειμένου να βελτιωθούν επιθετικά. Όσον αφορά στις συνθέσεις τόσο στη μια όσο και στην άλλη πλευρά υπάρχουν διαχειρίσιμα προβλήματα.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ LEADERBOARD ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Λιγκ Καπ Αργεντινής πολλές ομάδες έχουν καταθέσει την υποψηφιότητά τους για να πάρουν τον τίτλο και η Μπόκα Τζούνιορς με τη Σαν Λορέντζο ονειρεύονται να φτάσουν μακριά. Η Μπόκα Τζούνιορς βασίζεται στη δύναμη της έδρας της και το ενδεχόμενο να κάνει τη διαφορά από το πρώτο μέρος (1 ημίχρονο – 1 τελικό) δίνεται στο 3,50** στην πλατφόρμα της Betsson. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson η νίκη της Μπόκα Τζούνιορς με Over 2,5 στο ματς και γκολ από τον Edinson Cavani προσφέρεται στο 7,25** (από 6,60). Να σημειώσουμε ότι ο 37χρονος επιθετικός έχει πετύχει έξι από τα δέκα γκολ που πέτυχε η Μπόκα Τζούνιορς στα τρία τελευταία νικηφόρα εντός έδρας παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr