Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Σλόβαν-Ολυμπιακός, πρόκριση στο 1.75!

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - 00:26

Οι «ερυθρόλευκοι» δοκιμάζονται στην Μπρατισλάβα και καλούνται να εξαργυρώσουν την εμπειρία τους και να επιστρέψουν με την πρόκριση.

Προκριματικά Europa League: Σλόβαν-Ολυμπιακός, πρόκριση στο 1.75!

Ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου Europa League
Δεν μετρούν παραπάνω τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Α’ Αγώνας: Ολυμπιακός-Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1
Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ.
21:30, Cosmote Sport

Σλόβαν Μπρατισλάβας

Η Σλόβαν δεν… κρύφτηκε στον Πειραιά, προηγήθηκε μάλιστα για να δεχτεί την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά. «Θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα που θα άφηνε ανοιχτή την πρόκριση και το καταφέραμε» τόνισε εμφανώς ικανοποιημένος ο τεχνικός Βάις. Την Κυριακή επικράτησε άνετα της Σκάλιτσα (3-0) και «πάτησε» κορυφή. «Ανυπομονούμε για την Πέμπτη. Αντιμετωπίζουμε έναν δύσκολο αντίπαλο που δεν είναι το ίδιο άνετος όπως στο πρώτο παιχνίδι την περασμένη χρονιά.Πιστεύω ότι θα προετοιμαστούμε πολύ καλά και θα παλέψουμε για την πρόκριση, για αυτό και θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας» τόνισε ο τεχνικός Βάις.

Συν και πλην

Εξέτισε ο βασικός επιθετικός Σάπονιτς, αμφίβολος δίνεται ο έμπειρος εξτρέμ Βάις όπως και ο μέσος Κάβριτς που αποχώρησε τραυματίας από το τελευταίο ματς. Δεν υπολογίζεται ο λογιζόμενος ως βασικός αμυντικός Μεντβέντεφ.

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε νευρικός στο πρώτο ματς, αλλά κατάφερε να σώσει την παρτίδα με γκολ του Ελ Αραμπί που ήρθε από τον πάγκο. Ο νέος τεχνικός Κορμπαράν αναμένεται να προβεί εκ νέου σε νέες αλλαγές και δηλώνει αισιόδοξος για την ρεβάνς, όσο βέβαια συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για μεταγραφική ενίσχυση. Ξεκινά την Σούπερ Λιγκ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (21/8). «Έχω μεγάλο κίνητρο για το παιχνίδι αυτό. Ως προπονητής πάντα ζω έντονα και δυνατά τα ματς και προσπαθώ να ενισχύω τα θετικά της ομάδας. Ο στόχος μου είναι να οδηγήσω τον Ολυμπιακό σε καλό δρόμο στην Ευρώπη, όσο θα είμαι εγώ στον πάγκο του. Η ζωή δεν χρειάζονται μόνο προσδοκίες αλλά και καλή οργάνωση. Νομίζω πως αύριο θα δείξουμε την οργάνωση διότι είμαστε μία ομάδα θαραλλέα και έτοιμη να αντιμετωπίζει τις δύσκολες καταστάσεις» τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Με Μανωλά

Ο Κώστας Μανωλάς ακολούθησε κανονικά την προπόνηση και θέτει πλέον υποψηφιότητα και για το αρχικό σχήμα. Δεν τα κατάφερε αντιθέτως ο Βρσάλικο (μπακ), προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι Παπασταθόπουλος, Ροντρίγκεζ και Ανδρούτσος. Εκτός λίστας οι Χουάνγκ, Καρβάλιο (μέσοι), Λάιντνερ (μπακ), Αμπ. Καμαρά (επιθετικός).

Πιθανή σύνθεση: Βάτσλικ, Αβιλά, Σισέ, Μασνωλάς, Ρεαμπτσουκ, Μασούρας, Εμβιλά, Κουντε, Ζινκερνάγκελ, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.95 3.05 2.25 1.67 1.95 1.22 3.4 1.75 1.85 1.52 1.28 1.32
Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός / Εκτίμηση

Ο πιο έμπειρος Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο αν και η Σλόβαν μπορεί να του βάλει δύσκολα. Κρατάμε το 1.75 της πρόκρισης των «ερυθρόλευκων», σε αποδεκτή τιμή προσφέρεται το αμφίτερμα (1.88).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.