Ποδόσφαιρο

Α’ Ιταλίας: Πονταρίσματα σε Λάτσιο

Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 - 10:43

Το διπλό των φορμαρισμένων “λατσιάλι” στην έδρα της Σπέτσια έχει πάρει ήδη… παιχνίδι στην στοιχηματική αγορά, πιο”ανοιχτό” το Κρεμονέζε – Εμπολι.

Α’ Ιταλίας: Πονταρίσματα σε Λάτσιο

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Ιταλίας.

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ – ΕΜΠΟΛΙ 19:30, Cosmote Sport 8 HD

Η Κρεμονέζε έδειξε αντοχές και με ανατροπή και γκολ στις καθυστερήσεις, επιοβλήθηκε της Σαμπντόρια. Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, επί της ουσίας δεν γλιτώνει, πλην όμως δεν σταματάει την προσπάθεια, αξιοπρεπέστατη υπό τις οδηγίες του Ντάβιντε Μπαλαρντίνι. Τιμωρημένος ο Μπιανκέτι (α. 22/1).

Η Εμπολι παρουσιάστηκε πειθαρχημένη στην έδρα της Μίλαν και κράτησε το 0-0, κινδυνεύοντας μόνο στα τελευταία λεπτά (77’ δοκάρι, 83’, 87’). Δούλεψαν σκληρά για τον βαθμό οι παίκτες του Πάολο Τζανέτι και η ανταμοιβή τους είναι το μίνι αήττητο σερί 1-1-0, ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερις συναπτές ήττες. Η απόσταση από την τελευταία τριάδα κρίνεται σημαντική και δεν προκύπτει σοβαρή πίεση.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι ρισκάρουν πλέον σε κάθε ματς καθώς δεν έχουν περιθώρια Πιο… άνετη και ποιοτική η Εμπολι που θα επιδιώξει να χτυπήσει τη κόντρα. Δεν μπλέκουμε με σημείο, κρατάμε το γκολ/γκολ (1.75).

ΣΠΕΤΣΙΑ – ΛΑΤΣΙΟ 21:45, Cosmote Sport 2 HD

Η Σπέτσια δεν… κρύφτηκε κόντρα στη φορμαρισμένη Φιορεντίνα και επιβραβεύτηκε με τον βαθμό. Δεν έχει νίκη σε τρία σερί (0-2-1), αν και μία ισοπαλία στη Φλωρεντία δεν είναι ποτέ αρνητικό αποτέλεσμα. Διατηρεί ένα +4 απο την ουρά, δεν έχει βέβαια καθαρίσει με την υπόθεση της παραμονής.

Η Λάτσιο πάλεψε και επιβραβεύτηκε με σπουδαίο τρίποντο κόντρα στη Γιουβέντους που πιστοποίησε την εξαιρετική της κατάσταση. Εντυπωσιακός πρόσφατος απολογισμός (6-1-0) για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, αποδεικνύει ότι είναι το πρώτο φαβορί για τη 2η θέση, αν δεν υπήρχαν τραυματισμοί και τιμωρίες θα διεκδικούσε τον τίτλο, οι 12-13 παίκτες πρώτης γραμμής που διαθέτει έχουν φτιάξει σούπερ σύνολο.

Μια φανταστική διπλή προσφορά σε περιμένει στο Pamestoixima.gr!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Λάτσιο που έχει μάθει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, δείχνοντας πλέον και επιθετικές αρετές. Παίζεται το 1.75 στο διπλό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr