Ποδόσφαιρο

Α’ Ελβετίας: Στάντε Ούσχι-Λουγκάνο Με το δεξί η Λουγκάνο

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 - 12:37

Το τελευταίο παιχνίδι της πρεμιέρας, του ελβετικού πρωταθλήματος. Με την γηπεδούχο να είναι πρωτάρα στην κατηγορία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν ισχυρότερη ομάδα.

Α’ Ελβετίας: Στάντε Ούσχι-Λουγκάνο Με το δεξί η Λουγκάνο

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Ελβετίας.

Λωζάνη Ουσί

Εξαιρετική η παρουσία της Στάντε Ούσχι στο περσινό πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, που τερμάτισε 3η και στα μπαράζ ανόδου ξεπέρασε το εμπόδιο της Σιόν για να πάρει την άνοδο. Όπως είναι φυσικό, ο αναμορφωτής στον πάγκο, ο Γάλλος Άντονι Μπραϊζάτ διατηρήθηκε και σίγουρα πρώτος στόχος για φέτος είναι η διατήρηση στην κατηγορία. Καλή προσθήκη του Χαμντιού, ενώ παραχωρήθηκαν παίκτες μη βασικοί. Αγωνιστικά, θα λείψει ο Εμπερχάντ που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Λουγκάνο

Αρκετά αξιόλογη πορεία για μια ακόμα χρονιά πραγματοποίησε η Λουγκάνο, που τερμάτισε στην Τρίτη θέση ενώ δεύτερη διαδοχική περίοδο που έφτασε στον τελικό του κυπέλλου. Ο Ματίας Κρόκι-Τόρτι έμεινε στον πάγκο και υπάρχουν και πάλι υψηλές φιλοδοξίες για κάτι καλό. Στο μεταγραφικό παζάρι, η διοίκηση έριξε και χρήμα, με τις αποκτήσεις των Βλάντι και Μάρκες. Τραυματίες είναι ο βασικός αμυντικός Μάι και οι εναλλακτικοί μέσοι Μαχού, Ντέρερ, όπως και ο δεύτερος γκολκίπερ Οσιγκουέ. Αμφίβολος ο ταλαντούχος διεθνής μπακ Μάρκες, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις τη Δευτέρα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.6 3.55 1.88 2.05 1.68 1.41 2.7 1.62 2.1 1.78 1.23 1.23
Λωζάνη Ουσί - Λουγκάνο / Εκτίμηση

Η Στάντε Ούσχι, είναι πρωτάρα στην κατηγορία, αλλά φαίνεται να έχει ενθουσιασμό και δείχνει καλή εικόνα. Όμως έχει δύσκολο έργο, απέναντι στην Λουγκάνο. Η οποία είναι εξαιρετική ομάδα, ενώ κάλυψε και τα κενά που είχε στο ρόστερ της. 2 (2.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr