Ποδόσφαιρο

Α’ Δανίας: Σίλκεμποργκ-Βέιλε, προβάδισμα οι γηπεδούχοι

Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2023 - 12:26

Η Σίλκεμποργκ και η Βέιλε, ξεκίνησαν με παρόμοιο τρόπο τη σεζόν, ενώ έρχονται αντιμέτωπες για την 3η αγωνιστική. Με την γηπεδούχο να φαίνεται να έχει το προβάδισμα, για τη νίκη.

Α’ Δανίας: Σίλκεμποργκ-Βέιλε, προβάδισμα οι γηπεδούχοι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Δανίας.

Μια προσφορά* σε περιμένει

Σίλκεμποργκ

Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα η Σίλκεμποργκ απέναντι στην Μίντιλαντ όπου δέχθηκε δύο γκολ και οδηγήθηκε σε ήττα. Δεν έχει πάρει ούτε ένα βαθμό στα δύο πρώτα της ματς και νωρίς, νωρίς μπαίνει στα βάσανα του πρωταθλήματος. Πέρσι έκανε μέτρια σεζόν η οποία δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική προπέρσινη πορεία που την έφερε στην Τρίτη θέση και στην Ευρώπη, Πρέπει να βγάλει αντίδραση ενώ εκτός παραμένει ο μέσος Τόρνταρσον.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Βέιλε

Τρελό το ματς που έκανε η Βέιλε κόντρα στην Κοπεγχάγη όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές και ισάριθμες ισοφάρισε αλλά δέχθηκε και τρίτο τέρμα για να γνωρίσει την ήττα. Με ήττα έβγαλε και την πρεμιέρα της και πάει στο ματς με την Σίλκεμποργκ, η οποία δείχνει την ίδια εικόνα για να μπορέσει να πάρει τους πρώτους βαθμούς. Πέρσι βρέθηκε στην δεύτερη κατηγορία, όπου πήρε την άνοδο κατακτώντας και τον τίτλο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.71 3.6 4.35 2.02 1.7 1.41 2.7 1.68 2 1.16 1.23 1.97
Σίλκεμποργκ - Βέιλε / Εκτίμηση

Και οι δυο ομάδες, έχουν ξεκινήσει την σεζόν με παρόμοιο τρόπο. Η Σίλκεμποργκ είναι εξαιρετική στην έδρα της, κάτι που της δείχνει πιθανότητες να πάρει την πρώτη νίκη της σεζόν. Αφού και η Βέιλε, δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στην κατηγορία. Άσσος (1.70).

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ BETSSON

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr