Ποδόσφαιρο

Α’ Δανίας: Κοπεγχάγη-Οντένσε, rotation εν μέσω... Πράγας!

Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 - 12:27

Οι πρωτευουσιάνοι είναι εξαιρετικοί στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά ενδέχεται να αγωνιστούν με... πειραματική σύνθεση καθώς ακολουθεί απαιτητικό εκτός έδρας ματς με τη Σπάρτα Πράγας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Α’ Δανίας: Κοπεγχάγη-Οντένσε, rotation εν μέσω... Πράγας!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Δανίας.

Εδώ βρίσκεις μία αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση

Κοπεγχάγη

Η Κοπεγχάγη δε συνάντησε προβλήματα στο παιχνίδι με τη Ράντερς και έφτασε στην ευρεία επικράτηση με 4-0. Έχει πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα με «τρία στα τρία», μετά και τις νίκες κόντρα σε Λίνγκμπι και Βέιλε. Την περασμένη Τρίτη έφερε ισοπαλία 0-0 εντός έδρας με τη Σπάρτα Πράγας, στο πρώτο ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Την ερχόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί η ρεβάνς.

Γνωστή κρίνεται η απουσία του επιθετικού Κορνέλιους, μακροχρόνια απουσιάζει ο λογιζόμενος ως βασικός αμυντικός Κοτσολάβα.

Οντένσε

Η Οντένσε βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Βίμποργκ, ισοφάρισε, γρήγορα όμως δέχθηκε 2ο γκολ και έχασε 1-2. Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Μπρόντμπι, ενώ γνώρισε την πρώτη της ήττα. Γενικά, πρόκειται για μία ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες. Αναμένεται να κινηθεί στη μέση της βαθμολογίας, χωρίς να δείχνει ικανή ότι μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο. Και οι τρεις αγώνες της έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal.

Παραχώρησε τον βασικό μεσοεπιθετικό Σάμπι και αναμένεται να... επιστρέψει στο μεταγραφικό παζάρι.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.38 4.85 6 2.55 1.45 1.62 2.15 1.65 2.05 1.08 1.13 2.67
Κοπεγχάγη - Οντένσε / Εκτίμηση

Η Κοπεγχάγη έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν, αλλά έχει κομβικό αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη. Οπότε αναμένεται να κάνει ροτέισον. Η Οντένσε, είναι επιθετική ομάδα που σκοράρει και δέχεται γκολ, με μεγάλη ευκολία. G/G (1.70)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr