Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Δύσκολα τα πράγματα για την ΑΕΚ Λάρνακας!

Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 - 10:09

Στα περισσότερα ζευγάρια η πρόκριση έχει κριθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό, μόνο τa παιχνίδιa της Ακτόμτε με τη Σέπσι και της Μακάμπι με την ΑΕΚ Λάρνακας έχουν ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς. 

Προκριματικά Conference League: Δύσκολα τα πράγματα για την ΑΕΚ Λάρνακας!

Εκτιμήσεις, αναλύσεις και livscores για τα προκριματικά του Europa Conference League.

ΑΚΤΟΜΠΕ - ΣΕΠΣΙ

Α ΜΑΤΣ: ΣΕΠΣΙ – ΑΚΤΟΜΠΕ 1-1

Η νικήτρια με Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία) ή Πιούνικ Ερεβάν (Αρμενία).

ΑΚΤΟΜΠΕ: Εμφανίστηκε ανταγωνιστική και απέσπασε την ισοπαλία 1-1 από τη Σέπσι στη Ρουμανία. Την Κυριακή στο πρωτάθλημα πάντως υπέπεσε σε γκέλα, έφερε 1-1 με την ουραγό Άκσου. Προηγήθηκε στο 36’ με τον Νιάνγκμπο, στο 57’ δέχτηκε την ισοφάριση. Επόμενο ματς, εντός έδρας κόντρα στην Τομπόλ Κοστανάι, στις 20/8.

ΣΕΠΣΙ: Δεν έπιασε υψηλή απόδοση στο πρώτο παιχνίδι με την Ακτόμπε, μάλλον αγχώθηκε σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, αλλά το θετικό είναι ότι δεν έχασε. Επέκτεινε το αήττητο σερί της και άφησε ανοιχτά όλα να ενδεχόμενα της πρόκρισης. Ζει και αναπνέει για τα ματς της Ευρώπης, αναβλήθηκε το ματς πρωταθλήματος προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμη (με την Κλουζ μετατέθηκε για τις 10/9 ).

Εκτίμηση: Οι διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν είναι τεράστιες. Μπορεί να έχουμε επανάληψη του πρώτου παιχνιδιού. Πάμε με το goal/goal (1.95).

Οι μάχες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη με 0% γκανιότα* στη Novibet

ΛΙΝΚΟΛΝ ΡΕΝΤ ΙΜΠΣ – ΜΠΑΛΚΑΝΙ

A MATΣ: ΜΠΑΛΚΑΝΙ – ΛΙΝΚΟΛΝ 2-0

Η νικήτρια με Σέριφ Τιρασπόλ (Μολδαβία) ή ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία).

ΛΙΝΚΟΛΝ: Άντεξε για ένα ημίχρονο στην Πρίστινα, αλλά τελικά λύγισε στην επανάληψη, όπου και δικαίως έχασε με 2-0. Από τις ομάδες με τον μικρότερο αγωνιστικό ρυθμό αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, καθώς το πρωτάθλημα Γιβραλτάρ ξεκινά τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ μετά τον αποκλεισμό από την Καραμπάγκ στον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, στάθηκε τυχερή και γλίτωσε έναν γύρο στην κλήρωση. Οπότε δεν μπορεί κάποιος να έχει τρελές απαιτήσεις από μία τέτοια ομάδα ειδικά τέτοια περίοδο. Ίσως έκανε και ότι καλύτερο μπορούσε μέχρι στιγμής.

ΜΠΑΛΚΑΝΙ: Ήταν καλύτερη από την ομάδα του Γιβραλτάρ, δικαίως πήρε προβάδισμα πρόκρισης μετά την εντός έδρας νίκη με 2-0. Διαχειρίστηκε το ματς καλύτερα, κάτι που θα επιδιώξει να κάνει και σήμερα χωρίς να μπλέξει σε περιπέτειες. Σκοπός της να μπει για δεύτερη σερί σεζόν στους ομίλους του Κόνφερενς, στο οποίο υποβιβάστηκε μετά τον αποκλεισμό της από τη Λουντογκόρετς στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκτίμηση: Η Λίνκολν δεν έχει ρυθμό και ειδικά τώρα θα πρέπει να παίξει πιο ανοιχτά θα έχει κενά. Δελεαστικό το διπλό στο 1.83.

ΠΙΟΥΝΙΚ ΕΡΕΒΑΝ - ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

A MATΣ: ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΠΙΟΥΝΙΚ ΕΡΕΒΑΝ 3-0

Η νικήτρια με Ακτόμπε (Καζακστάν) ή Σέπσι (Ρουμανία).

ΠΙΟΥΝΙΚ: Η Πιούνικ δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα στη Νορβηγία, να κοιτάξει στα μάτια την Μπόντο Γκλιμτ. To καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει ήταν να αμυνθεί και να κρατήσει σε χαμηλά επίπεδα την Μπόντο. Δυστυχώς για εκείνη το 3-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα και ο στόχος για πρόκριση στην επόμενη φάση δείχνει να έχει εξανεμιστεί. Το ματς με την Αραράτ για την Premier League Αρμενίας δεν πραγματοποιήθηκε, για να στρέψει όλη τη προσοχή της στην αποψινή ρεβάνς. Πλέον ελπίζει σε θαύμα.

ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ: Η Μπόντο Γκλιμτ επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί του ζευγαριού και ισοπέδωσε την αντίπαλό της με τρία τέρματα. Ένα αποτέλεσμα που ουσιαστικά της δίνει τη πρόκριση από το πρώτο ματς. Θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα, αλλά ο δείκτης του σκορ σταμάτησε στο 3-0. Στην Eliteserien δεν είχε αγωνιστική υποχρέωση και έτσι έχει δώσει όλη τη συγκέντρωση στον επαναληπτικό στην Αρμενία.

Εκτίμηση: Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη. H Μπόντο σκοράρει με άνεση. Mπόντο over 1.5 γκολ (1.65).

Οι «μάχες» Ολυμπιακού, Άρη και ΠΑΟΚ στο Pamestoixima.gr με σούπερ στοιχηματικές επιλογές!

ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ – ΓΑΝΔΗ

A MATΣ: ΓΑΝΔΗ – ΠΟΓΚΟΝ 5-0

Η νικήτρια με Ντίλα Γκόρι (Γεωργία) ή ΑΠΟΕΛ (Κύπρος).

ΠΟΓΚΟΝ: Τυπική διαδικασία πλέον η ρεβάνς, αφού το 5-0 του πρώτου παιχνιδιού δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για όνειρα. Απογοήτευσε και εμφανίστηκε χαμηλότερη των περιστάσεων για ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι. Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα Πολωνίας γνώρισε η Πογκόν το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Υποδέχτηκε την Ραντόμιακ και δεν είχε καθόλου καλή παρουσία, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-0. Στο πρωτάθλημα ακολουθεί η εκτός έδρας μάχη με την Λοντζ.

ΓΑΝΔΗ: Στο πρώτο ματς καθάρισε με την πρόκριση καθώς διέλυσε με 5-0 την αντίπαλό της και ουσιαστικά περιμένει το νέο της εμπόδιο ανάμεσα σε Ντίλα Γκόρι και ΑΠΟΕΛ. Δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλό της και πλέον κοιτάει την επόμενη φάση. Ονειρικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με το απόλυτο στα τρία πρώτα παιχνίδια. Στο πιο πρόσφατο κέρδισε με 3-1 τη Βέστερλο. Επόμενος αντίπαλος στο πρωτάθλημα η Σεντ Τρούιντεν.

Εκτίμηση: Τα πάντα έχουν κριθεί σε αυτό το ζευγάρι. Ίσως δούμε ένα πιο χαλαρό ματς με γκολ εκατέρωθεν. Goal/goal (1.57).

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Α ΜΑΤΣ: ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ 1-1

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον αντίστοιχο του Τσέλιε – Νέμαν Γκρόντνο.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: Η Μακάμπι Τελ Αβίβ μετρούσε μόνο νίκες στα ευρωπαϊκά ματς που προηγήθηκαν, στο Λιγκ Καπ Ισραήλ και σε φιλικά παιχνίδια, αλλά στην πρώτη αναμέτρηση στην Κύπρο αρκέστηκε στην ισοπαλία. Θα μπορούσε να είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα αν η αντίπαλός της είχε ευστοχήσει σε πέναλτι στα τελευταία λεπτά. Και πάλι έχει το πάνω χέρι με όπλο την άμυνα. Το προσεχές Σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσει την Μπνέι Σακχίν εκτός έδρας για τη διοργάνωση του Κυπέλλου

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Μπορεί να μην έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο πρώτο ματς απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά σίγουρα η ΑΕΚ Λάρνακας θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι καλύτερο από το ισόπαλο 1-1 του πρώτου αγώνα. Μεγάλη ευκαιρία με το χαμένο πέναλτι να πάρει κεφάλι στη σειρά. Πλέον πρέπει να αντέξει εκτός έδρας και στη καλύτερη περίπτωση να μη χάσει.

Εκτίμηση: Πολύ δυνατή εντός έδρας η Μακάμπι, δύσκολο απόγευμα για την ΑΕΚ που δεν εκμεταλλεύτηκε το πρώτο παιχνίδι. 1 & over 1.5 (1.93).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΗΝ BETSSON!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr