Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: H Πλζεν καθάρισε, ο ΑΠΟΕΛ με το ένα πόδι στον επόμενο γύρο!

Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 - 09:52

H Bικτόρια Πλζεν καθάρισε τη πρόκριση από το πρώτο ματς, ενώ ο ΑΠΟΕΛ κρατάει τη τύχη στα χέρια του. 

Προκριματικά Conference League: H Πλζεν καθάρισε, ο ΑΠΟΕΛ με το ένα πόδι στον επόμενο γύρο!

Εκτιμήσεις, αναλύσεις και livscores για τα προκριματικά του Europa Conference League.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Α ΜΑΤΣ: ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣ. – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ 1-2

Η νικήτρια με Ομόνοια (Κύπρος) ή Μίντιλαντ (Δανία).

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ: Απέκτησε πολύ σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης μετά την εκτός έδρας νίκη 2-1 επί της Λέγκια την προηγούμενη εβδομάδα. Θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο αν ήταν πιο προσεκτική. Και πάλι, η αυστριακή ομάδα κρατά την κατάσταση στα χέρια της. Για τον λόγο αυτό, ο Μάικλ Βίμερ, ο προπονητής της, είπε ότι «θέλουμε να παίξουμε με ένα συμπαγές σχήμα. Η Λέγκια είναι πολύ δυνατή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παρεκκλίνουμε από το πλάνο μας». Ήττα 2-0 με κακή εμφάνιση για το πρωτάθλημα, καθώς δεν τα κατάφερε στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Σάλτσμπουργκ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Αυστρία. Ανασταλτικά εξακολουθεί να έχει αρκετά προβλήματα έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις μία φορά στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

ΛΕΓΚΙΑ: Δυσκόλεψε η πρόκριση για την πολωνική ομάδα, μετά την ήττα της στο πρώτο παιχνίδι. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Ορνταμπάσι (2-2, 3-2). Την Κυριακή, έπαιξε εκτός έδρας με την Πούσκζα Νιεπολόμιτσε στο πρωτάθλημα, όπου έφερε ισοπαλία με 1-1. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκε αρκετά νωθρά και βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ στο 26ο λεπτό. Στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να ισοφαρίσει με το 1-1 να είναι και το τελικό σκορ. Φυσικά είχε στο μυαλό της το αποψινό παιχνίδι. Σε επίπεδο ρυθμού παρότι έχει αρκετά παιχνίδια στα πόδια της, χρειάζεται χρόνο κυρίως στη φάση της άμυνας δεχόμενη γκολ με μεγάλη ευκολία. Εκτός ο αμυντικός Ράνκοβ.

Eκτίμηση: Κυκλοθυμική εμφανίζεται η Αούστρια που δεν έχει καταφέρει να ισορροπήσει την απόδοσή της. Η Λέγκια θέλει γκολ και θα το κυνηγήσει. Goal/goal (1.60).

Οι μάχες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη με 0% γκανιότα* στη Novibet

ΑΠΟΕΛ - ΝΤΙΛΑ ΓΚΟΡΙ

Α ΜΑΤΣ: ΝΤΙΛΑ ΓΚΟΡΙ – ΑΠΟΕΛ 0-2

Η νικήτρια με Πογκόν (Πολωνία) ή Γάνδη (Βέλγιο).

ΑΠΟΕΛ: Με ένα σκορ πρόκρισης βρίσκεται το ΑΠΟΕΛ μετά την μεγάλη νίκη εκτός έδρας. Το 2-0 του δίνει σημαντικό προβάδισμα και πλέον καλείται να το διαχειριστεί μέσα στην έδρα του. Βέβαια δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο φαίνεται, αφού δέχθηκε μεγάλη πίεση από την Ντίλα. Εν τέλει τα κατάφερε και βρίσκεται με το ενάμησι πόδι στην επόμενη φάση. «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Είναι σημαντικό το προβάδισμα που αποκτήσαμε στον πρώτο αγώνα, αλλά έχουμε ακόμα 90 λεπτά μπροστά μας. Στον πρώτο αγώνα ήμασταν τυχεροί στο πρώτο ημίχρονο, και δίκαια νικητές στο δεύτερο», τόνισε ο Σα Πίντο.

ΝΤΙΛΑ: Βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά το εις βάρος της 2-0 του πρώτου αγώνα. Πίεσε αρκετά, ήλεγχε το παιχνίδι, όμως δεν μετέφρασε σε γκολ τις επικίνδυνες καταστάσεις που δημιούργησε μπροστά από τα καρέ του ΑΠΟΕΛ. Εκτός αυτού δέχθηκε και δύο τέρματα και η κατάσταση μοιάζει πολύ δύσκολη πλέον. «Όταν αναλύαμε και τους προηγούμενους αντίπαλους, πάντα ξέραμε ότι υπήρχε μια πιθανότητα ανατροπής. Αυτό θα κάνουμε και στην Κύπρο», επεσήμανε στη συνέντευξη τύπου θέλοντας να δώσει ελπίδα τους παίκτες του ο προπονητής της Ντίλα.

Eκτίμηση: Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να δείξει εξυπνάδα και σωστή διαχείριση. Η Ντίλα φυσικά θα πιέσει για γκολ. Πάμε με το 2-3 γκολ (1.95).

Οι «μάχες» Ολυμπιακού, Άρη και ΠΑΟΚ στο Pamestoixima.gr με σούπερ στοιχηματικές επιλογές!

ΓΚΖΙΡΑ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

Α ΜΑΤΣ: ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ – ΓΚΖΙΡΑ 4-0

Η νικήτρια με Τομπόλ Κοστανάι (Καζακστάν) ή Ντέρι (Ιρλανδία).

ΓΚΖΙΡΑ: Τα πράγματα ήταν εξ αρχής δύσκολα για την Γκζίρα από τη Μάλτα και επαληθεύτηκαν και εντός αγωνιστικού χώρου. Κάπου εδώ φαίνεται πως μπαίνει ένα τέλος στις φετινές ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις καθώς το σκορ του πρώτου αγώνα στην Τσεχία δεν της δίνει ρεαλιστικές ελπίδες για κάτι παραπάνω. Η αγωνιστική της κατάσταση δεν είναι ικανή, όχι μόνο να κάνει το μεγάλο θαύμα, αλλά ούτε να πετύχει μία νίκη γοήτρου, απέναντι σε δυνατότερο αντίπαλο. Αργεί η σέντρα στο εγχώριο πρωτάθλημα, στις 16 Σεπτεμβρίου με τη Χιμπέρνιανς.

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ: Η τσέχικη ομάδα έχει αγκαλιάσει την πρόκριση, μετά την ευρεία επικράτηση της στο πρώτο μας. Την Κυριακή, έπαιξε εκτός έδρας με τη Σέσκε Μπουντεγιόβιτσε στο πρωτάθλημα και τη φιλοδώρησε με πέντε γκολ (2-5). Σε τρία παιχνίδια είχε τέσσερις βαθμούς και δεν είχε ξεκινήσει καλά. Πλέον δείχνει πως βρίσκει ρυθμό όμως και σκοράρει κατά ριπάς. Σίγουρα η ενδεχόμενη σημερινή πρόκριση θα της δώσει επιπλέον μπουστάρισμα για τη συνέχεια. Εκτός ο μέσος Γίρκα.

Eκτίμηση: Η Πλζεν μπορεί να ντουμπλάρει τις νίκες της απέναντι σε μία τόσο αδύναμη ομάδα. 2 & over 2.5 (1.83).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΗΝ BETSSON!

ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ - ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ

Α ΜΑΤΣ: ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ – ΛΕΦΣΚΙ Σ. 0-0

Η νικήτρια με Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (Γερμανία).

ΛΕΦΣΚΙ: Στο πρώτο αγώνα στην έδρα της Χάποελ Μπερ Σεβά έμεινε όρθια, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0. Η ομάδα του Κοστόφ Νικολάου πήγε με μοναδικό σκοπό στο Ισραήλ να αμυνθεί πολύ καλά, όπου και το πέτυχε, αφού δεν άφησε τον αντίπαλο να βρει τον τρόπο να πετύχει κάποιο τέρμα. Λίγες μέρες μετά, η Λέφσκι Σόφιας επέστρεψε και στις νίκες εντός συνόρων, καθώς επικράτησε 1-0 της Μπότεφ Βράτσα εντός έδρας. Τρίτη νίκη σε πέντε ματς για τη λίγκα της Βουλγαρίας, καθώς οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις βαραίνουν τα πόδια αρκετά.

ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ: Για ένα ακόμη ματς προβλημάτισε, με το 0-0 στο Μπερ Σεβά να αναγκάζει τη Χάποελ να ψάξει στη Σόφια το πρώτο της ευρωπαϊκό διπλό μετά από πέντε αγώνες. Οι παίκτες του Μπάρντα Ελγιανίβ προσπάθησαν από την αρχή της αναμέτρησης να μπουν δυνατά, να δημιουργήσουν φάσεις, ώστε να βρουν κάποιο τέρμα, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν χώρους απέναντι στην πολύ καλή και οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να κολλήσουν στο μηδέν. Ακολουθεί η επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις, με εκτός έδρας αναμέτρηση για το Λιγκ Καπ κόντρα στη Μακάμπι Νετάνια, στις 20/8.

Eκτίμηση: Σε ίδιο μοτίβο για τη Λέφσκι αφού στο πρώτο ματς της βγήκε. Θα προσπαθήσει να το πάει το ματς στο γκολ. Under 2.5 (1.65).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr