Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Χαρτς - ΠΑΟΚ, δεν... ξεφεύγει το σκορ!

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 - 09:31

Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης και θα... προσπεράσουμε σημείο, επιλέγοντας ποντάρισμα τερμάτων καθώς περιμένουμε μάχη τακτικής και υπομονής στο sold out Tynecastle!

Προκριματικά Conference League: Χαρτς - ΠΑΟΚ, δεν... ξεφεύγει το σκορ!

24/08/2023, (21:45), Κωδ. ΟΠΑΠ: 818

NOVASPORTS PRIME

Πρώτο ματς για τα πλέι οφ, ακολουθεί ρεβάνς (31/8).
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.
Η ομάδα που θα προκριθεί θα αγωνιστεί στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.
Sold out.

Χαρτς – ΠΑΟΚ 1:2.75 Χ:3.45 2:2.50

Χαρτς

H Χάρτς μετά τα συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα σε Conference League και Λιγκ Καπ, έρχεται με αρκετή αυτοπεποίθηση να διεκδικήσει τα ίσια τη πρόκριση με τον ΠΑΟΚ. Πήρε την πρόκριση στον προηγούμενο προκριματικό γύρο απέναντι στη Ρόζενμποργκ με μία νίκη και μία ήττα. Είχε χάσει εκτός αλλά μέσα στην έδρα της έβγαλε χαρακτήρα και κέρδισε με 3-1. Με αλλαγές στο βασικό σχήμα συνέτριψε με 4-0 την Κυριακή την Πάρτικ Θιστλ και πέρασε στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κιλμάρνοκ. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκε αρκετά δυνατά και κατάφερε να βρεθεί με δύο γκολ μπροστά στο σκορ, ενώ στην επανάληψη συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και πήρε μία εύκολη πρόκριση. «Δεν πιστεύω ότι περίμεναν πολλοί να περάσουμε τη Ρόζενμποργκ, το ίδιο ισχύει και στα ματς με τον ΠΑΟΚ» τα λόγια του τεχνικού ΜακΑβόι.

Tα... γνωστά

Μακροχρόνια απουσιάζουν οι Γκόρντον (τ) και Χάλκετ (α) , επιστρέφει αντιθέτως μετά απο καιρό ο αναπληρωματικός Μπένιτζιμ

Πιθανή ενδεκάδα

Κλαρκ – Άτκινσον, Κεντ, Ρόουλς, Κόκρεν – Όντα, Ντέβλιν, Χάλιντεϊ, Λάουρι – Μπόις, Σάνκλαντ.

ΠΑΟΚ

Με ανεβασμένη ψυχολογία και ο ΠΑΟΚ. Μετά την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, σειρά είχε η Χάιντουκ να μείνει εκτός. Στον επαναληπτικό με τη Χάιντουκ δεν ήταν καλύτερος, αλλά ήταν πιο ουσιαστικός. Πιέστηκε και απειλήθηκε αρκετά από τους κυπελλούχους Κροατίας, αλλά κατάφερε να ελέγξει το παιχνίδι και να πάρει αυτός τη πρόκριση. Τη Κυριακή έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης. Παρά τις αλλαγές που έκανε ήταν βελτιωμένος και αποτελεσματικός. Κινδύνεψε σε ορισμένες περιπτώσεις αλλά κατάφερε να καθαρίσει το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, με το σκορ να φτάνει στο 3-0. Καλός αμυντικά, δεν έχει δεχθεί γκολ εδώ και τρία παιχνίδια.

Με απουσίες

Προέκυψε θέμα με τη βίζα του Οζντόεφ που μοιραία δεν ταξίδεψε στην Σκωτία ενώ δεν υπολογίζονται και οι Σαμάτα (ε), Μπάμπα (α) που προορίζονταν για βασικοί. Επιστρέφουν έχοντας πάρει ανάσες στο κυριακάτικο παιχνίδι οι Κουλιεράκης, Κεντζιόρα και Νάρεϊ.

Πιθανή ενδεκάδα

Κοτάρσκι – Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες – Σβαμπ, Τσιγγάρας – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Τόμας.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.05 3.25 2.35 1.74 2.02 1.27 3.45 1.78 1.91 1.58 1.32 1.37
Χαρτς - ΠΑΟΚ / Εκτίμηση

Αναγνωριστικό το πρώτο παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Λογικό να είναι λίγο πιο προσεκτικές. Αμφότερες έχουν πετύχει μεγάλες προκρίσεις και λογικό να φοβούνται ως έναν βαθμό. Under 2.5 (1.80).

Στις αποδόσεις του αγώνα το διπλό προσφέρεται στο 2,55** στην πλατφόρμα της Betsson, ενώ η νίκη των Σκωτσέζων δίνεται στο 2,65**.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.