Ποδόσφαιρο

Προκ. Conference League: Η Μπεσίκτας κλειδώνει τη πρόκριση!

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 - 09:36

Σπουδαίες αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, με πολύ σασπένς και πολλά γκολ! 

Προκ. Conference League: Η Μπεσίκτας κλειδώνει τη πρόκριση!

Εκτιμήσεις, αναλύσεις και livescores για τα προκριματικά του Europa Conference League.

ΜΠΡΑΝ - ΑΛΚΜΑΑΡ

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δύο ομάδες μετά το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού στην Ολλανδία. H Mπραν στάθηκε πάρα πολύ καλά λαμβάνοντας υπόψη τη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Έπαιξε έξυπνα και κλειστά κλειδώνοντας την αντίπαλό της. Πλέον έχει φέρει τη πρόκριση στο σπίτι της και όλα θα κριθούν εδώ. Τελευταίο της ματς ήταν στις 20 Αυγούστου, όταν είχε συντρίψει εντός έδρας την Άαλεσουντ με 5-1.

Η Άλκμααρ δυσκολεύτηκε αρκετά μέσα στην έδρα της, εκεί όπου μοιάζει άτρωτη και πολύ δυναμική. Απόψε θα επιδιώξει τη νίκη που θα τη φέρει ξανά σε ευρωπαϊκό όμιλο. Άπαντες είναι έτοιμοι για αυτό το ματς. Δεν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο. Τελευταία αναμέτρηση ήταν απέναντι στην Βάαλβαϊκ εκτός έδρας επικρατώντας με 3-1. Συνολικά στα τελευταία πέντε παιχνίδια της παραμένει αήττητη έχοντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε πρωτάθλημα και Europa Conference League.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Άλκμααρ είναι πιο ποιοτική και έμπειρη ομάδα. Εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να πάρει τη πρόκριση σήμερα. Πρόκριση Άλκμααρ (1.72).

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΤΒΕΝΤΕ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Στο ίδιο έργο πρωταγωνίστρια η Τβέντε. Θα έχει την ίδια κατάληξη με τη περσινή, αφού μετά το τέλος του πρώτου αγώνα αναμένεται να σταματήσει κάπου εδώ η πορεία της. Ήττα με κακή εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι για την Τβέντε, η οποία ηττήθηκε με 5-1 στην Τουρκία και πλέον αναζητά ένα θαύμα. Παρόλο που προηγήθηκε, έγινε έρμαιο των ορέξεων της Φενέρ και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια. Εντός συνόρων μετράει δύο συνεχόμενες νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας συγκεντρώσει 6 βαθμούς απέναντι σε Τσβόλε και Αλμίερ Σίτι.

Τόσο η εικόνα της όσο και το 5-1 του πρώτου ματς δηλώνουν πως σίγουρα θα είναι στους ομίλους του Κόνφερενς. Δεν χωράει συζήτηση αυτό. Βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, έχει σκορ ασφαλείας από το πρώτο ματς, οπότε πλέον κουνάει σεντόνι στο Κόνφερενς. Ανέβασε την απόδοσή της κατακόρυφα στο δεύτερο ημίχρονο και γύρισε τούμπε το ματς με τη Τβέντε. Από εκεί και πέρα έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο. Δεν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα το περασμένο Σαββατοκύριακο, ώστε να είναι έτοιμη για το ευρωπαϊκό ματς, συνεπώς άπαντες έχουν πάρει ανάσες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Τβέντε θέλει γκολ οπότε θα παίξει ανοιχτά, η Φενέρ σκοράρει με ιδιαίτερη ευκολία. Η λογική λέει γκολ. Ασιατικό Over 3.0 (1.87).

ΑΝΤΑΝΑ - ΓΚΕΝΚ

Ανοιχτή παραμένει η πρόκριση και για τις δύο ομάδες μετά το 2-1 υπέρ της Γκενκ στο πρώτο παιχνίδι στο Βέλγιο. Οι Τούρκοι σκόραραν το σημαντικό γκολ που τους κρατάει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Δεν βρίσκεται γενικότερα σε καλό φεγγάρι, αλλά έχει πολύ ισχυρό κίνητρο για τη πρόκριση. Παίζεται η παρθενική της συμμετοχής τους ομίλους. Δεν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα με την Μπεσίκτας τη Δευτέρα, ώστε να μην επιβαρυνθεί περισσότερο. Στο τελευταίο της έμεινε στο ισόπαλο 1-1 απέναντι στην Ανκαραγκουτσού.

Η Γκενκ κατάφερε με κάποιο τρόπο να βρει τα ψυχικά της αποθέματα και να φτάσει στην νίκη ανατροπή. Όχι μόνο αυτό, αλλά αυτή η νίκη της δίνει και τη πρόκριση πλέον. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε δεν αγωνίστηκε για το πρωτάθλημα Βελγίου. Έτσι πήρε τις απαραίτητες ανάσες και συγκεντρώθηκε για το πολύ σημαντικό σημερινό παιχνίδι. Τελευταίο της ματς ήταν η λευκή ισοπαλία κόντρα στη Σαρλερουά εντός έδρας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί να ανοίξει το ματς ξανά, αλλά οι Βέλγοι θα περιμένουν τώρα αφού έχουν το προβάδισμα. Υπερβολικό λοιπόν το line των 3.5 γκολ. Under 3.5 (1.62).

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ - ΜΠΑΛΚΑΝΙ

Μετά την πρόκριση επί της Παρτιζάνι στον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα του Κιρίλ Αλσέφσκι έχει καταγράψει 0-1-4 ενάντια σε Άρη Λεμεσού, Σέριφ Τιρασπόλ και Μπαλκάνι. Το ευρωπαϊκό της ταξίδι λοιπόν θα φτάσει κάπου εδώ στο τέλος του. Το 4-1 του πρώτου ματς δεν αφήνει πολλά περιθώρια για όνειρα. Έτσι για ακόμη μια χρονιά έμεινε εκτός Ευρώπης και συμπλήρωσε πέντε χρόνια μακριά από τους ομίλους. Ακολουθεί το πρώτο ματς για το πρωτάθλημα μετά από σχεδόν ένα δίμηνο, εντός έδρας ενάντια στην Ντινάμο Μπρεστ.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ξεκίνησε από τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και, όπως όλα δείχνουν, θα καταλήξει στη φάση των ομίλων του Κόνφερενς. Έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις ως τώρα στην ευρωπαϊκή της πορεία και όλα δείχνουν πως θα μπει τους ομίλους του Κόνφερενς. Φυσικά θα πρέπει να προσέξει και να διασφαλίσει το προβάδισμα των τριών γκολ που έχει. Δεν έπαιξε για το πρωτάθλημα κόντρα στη Ντρίτα, ώστε να ξεκουραστεί για το αποψινό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το ματς μοιάζει τετελεσμένο. Τυπική διαδικασία, οπότε δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς με σημεία. Το μόνο που αξίζει είναι τα γκολ της Μπάλκανι. Δείχνει ορεξάτη και σκοράρει συχνά. Μπορεί να το κάνει και απόψε, πετυχαίνοντας δύο γκολ. Μπάλκανι over 1.5 γκολ (1.80).

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ

Η Μπεσίκτας έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League, αλλά μένει απόψε μονάχα να το διασφαλίσει. Στο πρώτο ματς κέρδισε με 3-2, σε ένα τρελό ματς με πολλά γκολ και διακυμάνσεις στο σκορ. Όλα έδειχναν πως το ματς θα τελείωνε 2-2 και θα κρινόντουσαν όλα στη Τουρκία, η Μπεσίκτας χτύπησε με ένα γκολ στις καθυστερήσεις και έτσι πήρε προβάδισμα. Ο αγώνας της στο πρωτάθλημα αναβλήθηκε, οπότε η ομάδα είναι ξεκούραστη και αφοσιωμένη στο στόχο της πρόκρισης.

Η Ντιναμό τα έδωσε όλα στο πρώτο ματς αλλά έφυγε με άδεια χέρια. Έχανε δις και ισοφάρισε ισάριθμες. Αλλά δεν κατάφερε να χαρεί και στο φινάλε του αγώνα. Τελικά ήρθε το 2-3 στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και χάλασε όλη η προσπάθεια να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα εν όψει επαναληπτικού αγώνα στην Τουρκία. Βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση πλέον και χρειάζεται νίκη έστω με ένα γκολ διαφορά για να στείλει το ματς στην παράταση. Και η Ντινάμο είναι ξεκούραστη, αφού ο αγώνας της για το πρωτάθλημα αναβλήθηκε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπεσίκτας μπορεί να φτάσει σε μία ακόμη νίκη εντός έδρας και κλειδώσει τη πρόκριση. 1 & over 1.5 (1.65).

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr