Ποδόσφαιρο

Λιγκ 1 Αγγλίας: Βρέχει γκολ σε αμφίρροπα παιχνίδια!

Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 - 00:51

Η 23η αγωνιστική στη Λιγκ 1 Αγγλίας συνεχίζεται σήμερα, υποσχόμενη πολλά γκολ και θέαμα. 

Λιγκ 1 Αγγλίας: Βρέχει γκολ σε αμφίρροπα παιχνίδια!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Λιγκ 1 Αγγλίας.

ΓΟΥΙΚΟΜ - ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ

Η Γουίκομ προερχόταν από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, αλλά στην αποστολή στο Ντέρμπι ήταν ανταγωνιστική, άντεξε και στην πίεση του αντιπάλου στο τελευταίο ημίωρο και πήρε την ισοπαλία. Πόντος περισσότερο ψυχολογίας για τους «γαλάζιους», οι οποίοι με την κατηφόρα που έχουν πάρει μπορεί και να κινδυνέψουν. Εννιά ματς δίχως νίκη ο πρόσφατος ισχνός απολογισμός. Παραμένουν τα θέματα στη δημιουργία και το σκοράρισμα για τους Γουόντερερς. Δύο γκολ ενεργητικό σε έξι ματς.

Η Πορτ Βέιλ δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην μαγική της πορεία στο Λιγκ Καπ όπου μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε στην προημιτελική φάση από την ανώτερης κατηγορίας Μίντλεσμπρο. Στο πρωτάθλημα με τα καλά και τα κακά φεγγάρια της πορεύεται κάπου στα μισά της κατάταξης, δίχως ιδιαίτερο άγχος. Δύο μαζεμένες νίκες ο πρόσφατος απολογισμός. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Δεν αλλάζει η βασική ενδεκάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Γουίκομ δεν είναι σε καλή κατάσταση τελευταία, ενώ η Πορτ Βέιλ κουβαλάει κούραση και απογοήτευση από τα τελευταία παιχνίδια. Δεν ξεχωρίζει κάποια. Χ (3.35).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΡΛΑΙΛ - ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Η Καρλάιλ είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που όμως την έχει πάρει για τα καλά η κάτω βόλτα στη Λιγκ 1. Σε διαρκή υποχώρηση στην κατάταξη, κατέπεσε στην ζώνη υποβιβασμού, αφού μάζεψε μόνο δύο πόντους στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια. Ω συνήθως με περισσότερη δυναμική στην έδρα της το πάλεψε περισσότερο κόντρα στην ποιοτικότερη Νορθάμπτον, αλλά και πάλι αρκέστηκε στον ένα βαθμό. Πλήρωσε ξανά τις αδυναμίες στα μετόπισθεν, γκολ-γκολ και όβερ 2,5 τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς.

Η Τσέλτεναμ παλεύει όσο μπορεί τα παιχνίδια της, όμως όσο δεν βρίσκει λύσεις στα μετόπισθεν, δεν μπορεί να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση στην κατάταξη. Και στο στοχευμένο ματς με την Λέιτον Όριεντ θα μπορούσε βάση απόδοσης και ευκαιριών να πάρει αποτέλεσμα και όμως έμεινε με άδεια τα χέρια. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Αγωνίζεται με λιγότερο άγχος στις εξόδους και εκεί κάνει πιο εύκολα «ζημιές».

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σκαμπανεβάσματα έχουν οι δύο ομάδες στις αποδόσεις τους. Έχουν όμως ένα κοινό στοιχείο, που δέχονται εύκολα γκολ. Goal/goal (1.85).

ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ - ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ

Η Μπάρνσλεϊ είναι μια επιθετικογενής ομάδα, που δίνει έμφαση στη δημιουργία και το σκοράρισμα. Της το επιτρέπει αυτό η ποιότητα που διαθέτει το ρόστερ το οποίο χτίστηκε για να διεκδικήσει την άνοδο. Αυτό που δεν δικαιολογείται είναι η αστάθεια που χαρακτηρίζει την αμυντική λειτουργία, με συνέπεια να υποπίπτει σε γκέλες που για την ώρα την αφήνουν οριακά έξω από την ζώνη των πλέι οφ. Τρέχει πάντως αήττητοι σερί τεσσάρων αγώνων, οι τρεις εξ’ αυτών εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ.

Από 22/12 έως 25/12 η διασκέδαση εκτοξεύεται στα Live τραπέζια του Pamestoixima.gr!

Η Στιβενέιτζ είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που όμως αποδίδει διαρκώς πάνω από τις δυνατότητές της. Έχει ευχέρεια στη δημιουργία και το σκοράρισμα και αυτό της επιτρέπει να παίρνει θετικά αποτελέσματα που την κρατούν στην ζώνη των πλέι οφ για την άνοδο. Το αήττητο σερί έφθασε πλέον τα εννιά παιχνίδια η ψυχολογία είναι στα ύψη, δεν την φοβίζουν ούτε οι έδρες ούτε οι αντίπαλοι. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν και τα τρία πιο πρόσφατα ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε εξαιρετική κατάσταση και οι δύο ομάδες, κάτι που δυσκολεύει τη δουλειά μας. Τρομερό παιχνίδι, φορμαρισμένες και οι δύο, οπότε αναμένουμε γκολ. Goal/goal (1.80).

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Η Μπλάκπουλ είναι μια επιθετικογενής ομάδα, ποντάρει στην ποιότητα που διαθέτει στο ρόστερ μεσοεπιθετικά. Δημιουργεί και σκοράρει με ευχέρεια αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να την βάλει στην ζώνη των πλέι οφ που είναι ο ρεαλιστικός στόχος στη σεζόν. Κόντρα στην θεωρητικά υποδεέστερη Κέμπριτζ για μια ακόμα φορά αγωνμίστηκε με αφέλεια στα μετόπισθεν και το πλήρωσε. Δύο ήττες στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια. Και τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίσθηκαν σε όβερ 2,5 γκολ.

Η Μπρίστολ Ρόβερς προερχόταν από τρία ματς δίχως νίκη, αλλά στην δύσκολη και απαιτητική αποστολή στο Μπόλτον έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν., Οι πειρατές έκαναν απόβαση και πήραν το διπλό ουσίας και ψυχολογίας. Έχουν μείνει βέβαια πίσω στην κατάταξη κινδυνεύουν για μια ακόμα σεζόν να μείνουν από νωρίς εκτός στόχων. Ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στην άμυνα. Και τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Δεν αλλάζει η αρχική ενδεκάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπλάκπουλ μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να φτάσει σε μία ακόμη νίκη. Όμως ο άσος στο 1.75 δεν παίζεται εύκολα, ειδικά τη στιγμή που η Μπρίστολ δείχνει τόσο αξιόμαχη. Over 2.5 (1.47).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΟΛΤΟΝ - ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Η Μπόλτον οδεύει ασθμαίνοντας προς το τέλος του έτους. Επιβεβαίωσε το ντεφορμάρισμά της κόντρα στην θεωρητικά υποδεέστερη Μπρίστολ Ρόβερς, όπου με υποτονική εμφάνιση δημιουργία και λάθη στην άμυνα ηττήθηκε δίκαια με 2-1. Στα τρία τελευταία παιχνίδια μάζεψε μόνο έν αν βαθμό και αυτόν τον απολογισμό τέθηκε εκτός της ζώνης απευθείας ανόδου. Ακόμα και η συνήθως αξιόπιστη επίθεση έχει μπλοκάρει με μόνο ένα γκολ ενεργητικό στα τρία πιο πρόσφατα ματς. Πλήρης η αποστολή.

Η Λέιτον Όριεντ πάτησε επιτέλους φρένο στον αγωνιστικό κατήφορο που ακολουθούν το προηγούμενο δίμηνο. Οκτώ ματς δίχως νίκη ήταν ο απογοητευτικός απολογισμός, αλλά στην αποστολή στην έδρα της ουραγού Τσέλτεναμ ήταν αξιόπιστη, άντεξε στο σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων και επικράτησε στα σημεία. Περισσότερο νίκη ψυχολογίας για την Όριεντ που καλείται να επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε διαδικασία επανεκκίνησης στο Μπόλτον. Γκολ-γκολ τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Δεν θα αλλάξει η ενδεκάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπόλτον οφείλει να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στις νίκες. Μπορεί να το κάνει μέσα στο σπίτι της. 1 (1.60).

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΟΞΦΟΡΝΤ

Η Νορθάμπτον πήγε ως φαβορί στο Καρλάιλ αλλά δεν μπόρεσε να το επιβεβαίωσε στην πράξη. Για μια ακόμα φορά η άμυνα ήταν αυτή που κόστισε αφού μπροστά και δημιούργησε και πέτυχε δύο γκολ. Και τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε όβερ 2,5 γκολ,. τα τρία εξ΄ αυτών και γκολ-γκολ. Η έδρα πάντως αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς, αφού εκεί κέρδισε στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και στοχεύει σε μία ακόμα στο κομβικό ματς με την Όξφορντ.

Από 22/12 έως 25/12 η διασκέδαση εκτοξεύεται στα Live τραπέζια του Pamestoixima.gr!

Η Όξφορντ προερχόταν από δύο ματς δίχως νίκη, αλλά κόντρα στην Μπέρτον Άλμπιον ήταν εξαιρετική και μια πληθωρική εμφάνιση που θα μπορούσε να αποτυπωθεί και σε διπλάσιο σκορ, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. «Διαβασμένοι» οι «φοιτητές», στην εν λόγω αναμέτρηση, παραμένουν σε απόσταση βολής από την ζώνη απευθείας ανόδου. Αρέσκεται να κρατά χαμηλά τα σκορ στους αγώνες. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε No Goal. Πλήρης η αποστολή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες είναι σε γενικές γραμμές σε καλή κατάσταση. Έχουν επιθετική φιλοσοφία και η καλή τους διάθεση μπορεί να βοηθήσει το ματς. Over 2.5 (2.00).

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ

Η Πόρτσμουθ απολαμβάνει την πορεία της προς την Τσάμπιονσιπ φθάνοντας στο τέλος του έτους με ταχύτητες εξπρές. Πέρασε και από την έδρα της αξιόμαχης Σρούσμπερι σαν σίφουνας με εξαιρετική εμφάνιση που θα μπορούσε να συνοδευτεί με ακόμα μεγαλύτερο σκορ. Σε κάθε περίπτωση οι τέσσερις μαζεμένες νίκες αποτυπώνουν την φόρμα των «μπλε» που προελαύνουν. Η άμυνα αποτελεί το μεγάλο όπλο, αφού και στα τέσσερα νικηφόρα παιχνίδια δεν δέχθηκε ούτε ένα γκολ !

Όσο… καυτή είναι η Πόρτσμουθ, τόσο απογοητευτική είναι η πορεία της Φλίτγουντ Τάουν. Δίχως δυνάμεις και έμπνευση στο παιχνίδι της έχει γίνει έρμαιο στις διαθέσεις των αντιπάλων της. Κόντρα στην Πίτερμπρο ΄ξηταν περισσότερο ανταγωνιστική, προσέχοντας πολύ την άμυνα, αλλά και πάλι δημιουργικά απέτυχε. Τέσσερις μαζεμένες ήττες στις οποίες δεν πέτυχε ούτε ένα γκολ και αναπόφευκτα κατέπεσε στην ζώνη του υποβιβασμού. Κάπως πιο ανταγωνιστική στις εκτός έδρα επιδόσεις όπου αγωνίζεται με λιγότερο άχγος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ξεκάθαρο φαβορί η Πόρτσμουθ και πολύ σωστά. Η Φλίτγουντ απογοητεύει εκτός έδρας, αφού μαζεύει τριάρες και τεσσάρες. Θα ανεβάσουμε τον άσο με ένα combo. 1 & over 1.5 (1.65).

ΡΕΝΤΙΝΓΚ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Η Ρέντινγκ έχει βελτιωθεί τον τελευταίο μήνα και πασχίζει να απεγκλωβιστεί από την επικίνδυνη ζώνη. Μόνο μία ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια για τους κυανόλευκους που παραμένουν σταθερά δημιουργικοί και σκοράρουν με ευχέρεια. Το πρόβλημα παραμένει στην άμυνα όπου δέχονται επίσης με άνεση τέρματα. Και τα εννιά ίο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Κομβικής σημασίας η αναμέτρηση με την Γουίγκαμ η διοίκηση έβαλε φθηνότερο εισιτήριο ως δώρο προς τους οπαδούς για να ενισχύσουν την ομάδα τους στον «τελικό».

Από 22/12 έως 25/12 η διασκέδαση εκτοξεύεται στα Live τραπέζια του Pamestoixima.gr!

Η Γουίγκαν ολοκληρώνει το έτος με λίγες δυνάμεις και αρνητικά αποτελέσματα. Μόνο μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια ο απολογισμός, με συνέπεια να κατηφορίσει προς τα χαμηλά στρώματα της κατάταξης,. Το ρόστερ της δεν είναι για να κινδυνεύσει αλλά θα πρέπει να το επιβεβαιώσει στο γήπεδο και κυρίως να βελτιώσει τις επιδόσεις στην άμυνα. Τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύσκολη αναμέτρηση και πολύ αμφίρροπη. Η Ρέτινγκ έχει έφεση στα αμφιτέρματα αφού παλεύει όλα τα παιχνίδια της. Η Γουίγκαν θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Goal/goal (1.65).

ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Η Σρούσμπερι είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που θέλει απλά να είναι ανταγωνιστική και αυτό ακριβώς κάνει στην διάρκεια της φετινής περιόδου. Κόντρα σε αντιπάλους τα κυβικά της τα καταφέρνει καλύτερα, αλλά με δεδομένο ταβάνι όπως φάνηκε και στην αναμέτρηση με την Πόρτσμουθ όπου ήταν σαν να συγκρούστηκε με τοίχο. Αυτή πάντως ήταν η πρώτη ήττα έπειτα από τρία ματς όπου είχε δεχθεί μόνο ένα γκολ. Περισσότερο αξιόπιστη στην έδρα, όπου κέρδισε τα δύο από τα τρία τελευταία ματς.

Η Πιτέρμπορο έχει πατήσει γκάζι τον Δεκέμβριο και δεν έχει κανένα λόγο να το… αφήσει. Πέρασε και από το Φλίτγουντ σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, όπου πάντως οι κυανόλευκοι ανταπεξήλθαν και πήραν δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη,. Ήταν το τέταρτο τρίποντο στα πέντε τελευταία ματς και χάρη σε αυτήν την συγκομιδή ανέβηκαν στην ζώνη της απευθείας ανόδου. η άμυνα αποτελεί το σημείο αναφοράς σε αυτήν την προσπάθεια. Στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς δεν δέχθηκαν ούτε ένα γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με τη φόρα που έχουν πάρει οι φιλοξενούμενοι, δύσκολα μπορεί να τους σταματήσει κάποιος. 2 (1.57).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΜΠΕΡΤΟΝ

Η Τσάρλτον είναι μια ακριβλή ομάδα για τα δεδομένα της Λιγκ 1 που έθεσε εξαρχής στόχο την άνοδο, αλλά αδυνατεί να τον υλοποιήσει. Ο λόγος είναι οι πολλές ισοπαλίες που δεν της δίνουν την έξτρα ώθηση για να προσεγγίσει την ζώνη των πλέι οφ. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς έληξαν ισόπαλα και έτσι πάει στράφι το αήττητο σερί έξι αγώνων. Η ομάδα από το Λονδίνο σκοράρει και δέχεται τέρματα με άνεση. Γκολ-γκολ εξελίχθηκαν και τα έξι πιο πρόσφατα ματς

Η Μπέρτον είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που όμως την έχει πάρει εντελώς η κάτω βόλτα. Και η αποστολή στην έδρα της ποιοτικής Όξφορντ εξελίχθηκε καταστροφικά και θα μπορούσε να συνοδευτεί από ήττα με διπλάσιο σκορ. Οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν πέντε συνεχόμενες ήττες, ενώ έχουν μαζέψει μόνο έναν βαθμό στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια και πλησιάζουν όλο και περισσότερο την ζώνη του υποβιβασμού, Μόλις προ δεκαημέρου ανέλαβε ο προπονητής Γκάρι Μιλς για να αναστρέψει την κατάσταση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ακόμα ένα παιχνίδι κομμένο και ραμμένο για γκολ. Λογικό το προβάδισμα της Τσάρλτον, μπορεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στο σπίτι της. Η προϊστορία είναι με το μέρος της. Εμείς θα προτιμήσουμε τα γκολ. Over 2.5 (1.70).

Βαθμολογία -

22/12/2023League One: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Πόρτσμουθ Πόρτσμουθ 48 21 14 6 1 37 16 21
2 Πιτέρμπορο Πιτέρμπορο 41 21 12 5 4 41 20 21
3 Ντέρμπι Ντέρμπι 40 21 12 4 5 38 18 20
4 Όξφορντ Όξφορντ 40 21 12 4 5 35 22 13
5 Στίβενεϊτζ Στίβενεϊτζ 40 22 11 7 4 32 21 11
6 Μπόλτον Μπόλτον 39 20 12 3 5 38 22 16
7 Μπάρνσλεϊ Μπάρνσλεϊ 35 20 10 5 5 38 22 16
8 Μπλάκπουλ Μπλάκπουλ 33 22 9 6 7 37 27 10
9 Λίνκολν Σίτι Λίνκολν Σίτι 32 23 8 8 7 28 24 4
10 Τσάρλτον Τσάρλτον 28 20 7 7 6 33 28 5
11 Μπρίστολ Ρόβερς Μπρίστολ Ρόβερς 28 20 7 7 6 27 25 2
12 Νορθάμπτον Νορθάμπτον 27 21 8 3 10 26 28 -2
13 Σριούσμπερι Σριούσμπερι 27 22 8 3 11 13 30 -17
14 Λέιτον Όριεντ Λέιτον Όριεντ 25 21 6 7 8 20 28 -8
15 Πορτ Βέιλ Πορτ Βέιλ 25 20 7 4 9 18 29 -11
16 Κέμπριτζ Κέμπριτζ 24 21 6 6 9 18 28 -10
17 Γουίγκαν Γουίγκαν 23 21 9 4 8 32 26 6
18 Γουίκομ Γουίκομ 23 20 6 5 9 24 29 -5
19 Μπέρτον Μπέρτον 20 21 5 5 11 17 32 -15
20 Έξετερ Σίτι Έξετερ Σίτι 19 20 5 4 11 13 31 -18
21 Καρλάιλ Καρλάιλ 16 21 3 7 11 17 31 -14
22 Φλίτγουντ Φλίτγουντ 16 20 4 4 12 18 35 -17
23 Ρέντινγκ Ρέντινγκ 15 21 5 4 12 25 35 -10
24 Τσέλτεναμ Τσέλτεναμ 13 20 3 4 13 12 30 -18
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr