Ποδόσφαιρο

Premiership Σκωτίας: Ξεσπάει η Σέλτικ, στήριγμα η Χαρτς

Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 - 02:38

Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα στην πρώτη κατηγορία της Σκωτίας και ξεχωρίζει από το κουπόνι ο άσος της Χαρτς, αλλά και τα πολλά γκολ της Σέλτικ.

Premiership Σκωτίας: Ξεσπάει η Σέλτικ, στήριγμα η Χαρτς

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Premiership.

ΧΑΡΤΣ – ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ

Η Χαρτς έκανε τη νίκη της χρονιάς στην έδρα της Σέλτικ με 0-2, επιστρέφοντας στα τρίποντα μετά από δύο σερί ήττες. Η ομάδα του Στίβεν Νέισμιθ, έχει ευκαιρία να ξεφύγει από τη Σεντ Μίρεν, στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Δεν έχει ισοπαλία εννέα σερί αγώνες, μόνο η Ρέιντζερς έχει λιγότερα Χ από τα δύο φετινά της. Επτά από τις οκτώ νίκες της ήταν με σκορ 1-0 ή 2-0. Εκτός οι μέσοι Λόουρι, Ντέβλιν και ο επιθετικός Μπόις.

Από 22/12 έως 25/12 η διασκέδαση εκτοξεύεται στα Live τραπέζια του Pamestoixima.gr!

Η Σεντ Μίρεν έμεινε στο μηδέν με Μάδεργουελ, χάνοντας ευκαιρία για δεύτερη σερί νίκη, καθώς αστόχησε και σε πέναλτι, παραμένοντας πάντως αήττητη δύο αγωνιστικές, χωρίς να δεχτεί γκολ. Η ομάδα του Στίβεν Ρόμπινσον, πληρώνει έξι σερί Under 2,5, ενώ κανένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια της δεν ήταν Goal/Goal. Εκτός δεν είναι τόσο αποτελεσματική, οι πέντε τελευταίες ήττες της ήταν σε ταξίδια, ενώ έχει μόνο δύο διπλά. Εκτός οι μέσοι Φλιν και Στρέιν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το μεγάλο παιχνίδι της 3ης θέσης του πρωταθλήματος, που είναι πολύ σημαντική, καθώς μπροστά υπάρχουν τα δύο μεγαθήρια της χώρας. Η Χαρτς έχει ψυχολογία, καθώς προέρχεται από μία τεράστια νίκη, ενώ η Σεντ Μίρεν μετράει τέσσερις σερί ήττες εκτός έδρας. 1 (1,95).

ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Η Ρος Κάουντι, έχασε στο τέλος εντός από τη Νταντί με 0-1, έχοντας πλέον δύο σερί ήττες χωρίς να σκοράρει και δύο νίκες στα τελευταία 13 παιχνίδια. Ο προπονητής Ντέρεκ Άνταμς, ξέσπασε δημοσίως εναντίον των παικτών και το κλίμα δεν είναι το καλύτερο. Δεν πληρώνει Goal/Goal στο πρωτάθλημα επτά σερί αγωνιστικές. Οι τρεις από τις τέσσερις φετινές της νίκες στο πρωτάθλημα ήταν εντός έδρας, όλες χωρίς να δεχτεί γκολ. Εκτός οι μέσοι Σμιθ, Κάλαχαν και Πέιτον.

Η Χιμπέρνιαν λύγισε στην έδρα της Σεντ Τζόνστον με 1-0 και έπεσε στην έκτη θέση της βαθμολογίας, με δύο ήττες στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, ενώ εναλλάσσεται ανάμεσα σε νίκη και ήττα τέσσερα σερί παιχνίδια. Η ομάδα του Νικ Μοντγκόμερι σε 18 ματς έχει έξι νίκες, έξι ισοπαλίες και έξι ήττες. Πρόβλημα η άμυνα, έχει τη δεύτερη χειρότερη φετινή επίδοση. Εκτός ο μπακ Κάντεν και οι μέσοι Λε Φοντρ και Ντόιλ – Χέις. Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Νιούελ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οριακό φαβορί η Χιμπέρνιαν στις αποδόσεις, κάτι που φαντάζει λογικό, αν κοιτάξουμε την πορεία των δύο ομάδων στη σεζόν. Η Ρος Κάουντι δίνει μεγάλη έμφαση στην άμυνα και μπροστά δεν σκοράρει εύκολα. Μετράει επτά σερί No Goal και θα ποντάρουμε στο 1,95 ότι η παράδοση θα συνεχιστεί.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΕΛΤΙΚ – ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Η Σέλτικ υπέστη ήττα–σοκ από τη Χαρτς με 0-2, τη δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα (πρώτη φορά που γίνεται μετά από δέκα χρόνια) και αν η Ρέιντζερς κερδίσει το ματς που έχει λιγότερο, θα την αφήσει δεύτερη στη βαθμολογία. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έχει πρόβλημα στην άμυνα, δέχεται γκολ και στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Δεν έχει όμως υποστεί δύο σερί εντός έδρας ήττες πρωταθλήματος, από το 2004. Εκτός οι μέσοι Χατάτε, ΜακΚάρθι και ο επιθετικός Άμπαντα.

Από 22/12 έως 25/12 η διασκέδαση εκτοξεύεται στα Live τραπέζια του Pamestoixima.gr!

Η ουραγός Λίβινγκστον, προηγήθηκε απέναντι στην Αμπερντίν εκτός έδρας, αλλά δε γλίτωσε την ήττα και έχει χάσει πλέον οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, στα οποία δεν έχει νίκη. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μάρτιντεϊλ, έχει μόλις δύο τρίποντα όλη τη σεζόν, το ένα μακριά από την έδρα της, στις 26 Αυγούστου. Μοναδικό θετικό στοιχείο από το ματς της τελευταίας αγωνιστικής, ήταν το γεγονός ότι κατάφερε να βρει δίχτυα μετά από επτά σερί άσφαιρους αγώνες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σέλτικ ψάχνει ένα ξέσπασμα και το ματς αυτό απέναντι στην ουραγό του πρωταθλήματος είναι ιδανικό. Οι «Κέλτες» δεν θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα και θα επιστρέψουν εμφατικά στις νίκες. Over 3,5 (2,05).

ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ – ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Σε καλή κατάσταση είναι η Κιλμάρνοκ, καθώς παρ’ όλο που δεν κατάφερε να σκοράρει στο Λίβινγκστον, είναι αήττητη τρεις αγωνιστικές, με μία ήττα σε πέντε. Η ομάδα του Ντέρεκ ΜακΊνες, έχει μοιρασμένα αποτελέσματα, με έξι νίκες, έξι ισοπαλίες και έξι ήττες σε 18 ματς. Από τα έξι τρίποντά της, τα πέντε ήταν μέσα στο γήπεδό της, όπου έχει μία ήττα σε επτά ματς. Εκτός ο μέσος Κάμερον, αμφίβολος ο μέσος Μακγκένις και ο επιθετικός Ουότκινς.

Η Σεντ Τζόνστον έχασε στην έδρα της Ρέιντζερς και επέστρεψε στις ήττες μετά από τρεις αγωνιστικές, πληρώνοντας τέσσερα σερί Under 2,5 γκολ. Η ομάδα του Κρεγκ Λέβιν, συνεχίζει να μην έχει κερδίσει μακριά από την έδρα της στην Πρέμιερσιπ, ενώ όλα τα φετινά τρίποντά της είναι με ένα γκολ διαφορά. Και τα τρία τελευταία της γκολ στο πρωτάθλημα, ήταν στο δεύτερο ημίχρονο. Εκτός οι μέσοι ΜακΚλέλαντ, Κρόφορντ και ο επιθετικός Ράιτ, τιμωρημένος ο επιθετικός Τζαϊγεσίμι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ανεβάζει στροφές η Κιλμάρνκοκ το τελευταίο διάστημα και αναμένεται να επικρατήσει εύκολα ή δύσκολα απέναντι στη Σεντ Τζόνστον, που εκτός έδρας καταρρέει. Χαμηλά ο άσος (1,70), αλλά αξίζει το ποντάρισμα.

ΝΤΑΝΤΙ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Η Νταντί πέρασε από την έδρα της Ρος Κάουντι με 0-1 και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές, για το μόλις δεύτερο διπλό της σεζόν. Η ομάδα του Τόνι Ντόχερτι έχει κερδίσει πέντε παιχνίδια όλη τη φετινή χρονιά και τα τέσσερα από αυτά ήταν στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της. Εντός έδρας έχει μόνο δύο ήττες σε έντεκα αγώνες από τον περασμένο Απρίλιο. Εκτός ο βασικός μπακ Πορτάλες και ο επιθετικός Πινέδα, αμφίβολος ο πλάγιος μπακ Μπεκ.

Η Αμπερντίν κέρδισε τη Λίβινγκστον μεσοβδόμαδα και μάλιστα με ανατροπή, ξεχνώντας τις πρόσφατες απογοητεύσεις σε Ευρώπη και Λιγκ Καπ. Η ομάδα του Μπάρι Ρόμπσον, έχει δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, αμφότερες με ακριβές σκορ 2-1. Αμυντικά όμως έχει πρόβλημα, καθώς δέχεται γκολ σε οκτώ σερί αγωνιστικές. Μπροστά, καθαρίζει ο Μιόφσκι, που έχει σκοράρει στα τρία τελευταία ματς Πρέμιερσιπ στα οποία η ομάδα του βρήκε δίχτυα και είναι δεύτερος σκόρερ στην κατηγορία. Εκτός ο μπακ ΜακΚένζι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Νταντί είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν στη Σκωτία και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην έδρα της. Παρ’ όλα αυτά, η Αμπερντίν μπορεί να κάνει τη ζημιά, αν και δεν βρίσκεται στη καλύτερη δυνατή κατάσταση. Goal/Goal (1,75).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

23/12/2023Premiership: 1st Phase
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σέλτικ Σέλτικ 42 18 13 3 2 43 14 29
2 Rangers Rangers 40 17 13 1 3 35 8 27
3 Χαρτς Χαρτς 26 17 8 2 7 17 15 2
4 ST Mirren ST Mirren 26 18 7 5 6 21 22 -1
5 Κιλμάρνοκ Κιλμάρνοκ 24 18 6 6 6 18 17 1
6 Χιμπέρνιαν Χιμπέρνιαν 24 18 6 6 6 24 26 -2
7 Νταντί Νταντί 21 16 5 6 5 20 23 -3
8 Αμπερντίν Αμπερντίν 19 16 5 4 7 19 26 -7
9 Σεντ Τζόνστον Σεντ Τζόνστον 18 18 4 6 8 12 25 -13
10 Ρος Κάουντι Ρος Κάουντι 17 17 4 5 8 15 24 -9
11 Μάδεργουελ Μάδεργουελ 16 18 3 7 8 20 29 -9
12 Λίβινγκστον Λίβινγκστον 11 17 2 5 10 10 25 -15
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr