Ποδόσφαιρο

League 1 Αγγλίας: Η χρονιά μπαίνει με επιλογές για όλα τα γούστα!

Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2024 - 09:19

Φουλ Πρωτοχρονιάτικη δράση στην τρίτη τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας, όπου παρουσιάζει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον στις γιορτινές ημέρες.

League 1 Αγγλίας: Η χρονιά μπαίνει με επιλογές για όλα τα γούστα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Λιγκ 1 Αγγλίας.

ΓΟΥΙΚΟΜ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Συνεχίζει το αρνητικό σερί που τρέχει η Γουίκομ και δείχνει να μην μπορεί να συνέλθει. Από τις 7 Οκτωβρίου έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα, αλλά παραμένει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Το καλό για εκείνην βέβαια είναι πως δύσκολα χάνει. Έχει τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Την προηγούμενη αγωνιστική πήγε στην έδρα της Λέιτον Όριεντ με αμυντικούς προσανατολισμούς και έφυγε με το 0-0, αποτέλεσμα δίκαιο, αφού καμία δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά.

Η Μπρίστολ Ρόβερς έκλεισε το 2023 με τον καλύτερο τρόπο, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική της άνοδο, στο δύσκολο εντός έδρας ματς με την Τσάρλτον, της οποίας επικράτησε με 2-1. Αν και ισοφαρίστηκε στο 85’, κατάφερε να πάρει τη νίκη με γκολ στο 90’+4’. Τρίτη νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της για το πρωτάθλημα και μάλιστα όλες της οι νίκες στο διάστημα αυτό ήρθαν με το ίδιο σκορ. Έχει βρεθεί πλέον στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας και με ματς λιγότερα από τους διώκτες της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο ζευγάρι αυτό προκύπτουν ενδιαφέροντα στατιστικά, τα οποία μας οδηγούν στα γκολ. Η Μπρίστολ Ρόβερς εμφανίζει το Goal/Goal σε εννέα συνεχόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, όπως έχει γίνει και στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Γουίκομ. Λογική επιλογή το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (1,75).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΡΛΑΪΛ – ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Βυθίζεται η Καρλάιλ, που πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος, πληρώνοντας το ντεφορμάρισμα που έχει τους τελευταίους δύο μήνες. Από τις 24 Οκτωβρίου έχει να πανηγυρίσει νίκη στην κατηγορία, συμπληρώνοντας εννέα αγωνιστικές χωρίς το ζητούμενο αποτέλεσμα, μαζεύοντας μόλις τρεις βαθμούς στο διάστημα αυτό. Το έργο της στην έδρα της Γουίγκαν ήταν εξ’ αρχής δύσκολο και όλα τελείωσαν, όταν βρέθηκε πίσω με 2-0 στο 36’. Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια και έχασε ακόμη ένα παιχνίδι.

Η Πορτ Βέιλ έκλεισε με χαμόγελα το 2023, καθώς παρουσίασε σημάδια ανάκαμψης, πανηγυρίζοντας ένα μεγάλο αποτέλεσμα, τόσο από βαθμολογικής, όσο και από ψυχολογικής άποψης. Κατάφερε να συνέλθει από τον βαρύ αποκλεισμό στο Κύπελλο, όπου έφερε ένα αρνητικό σερί τριών αγώνων. Την περασμένη αγωνιστική υποδέχθηκε την Μπλάκπουλ και ήταν ξεκάθαρο αουτσάιντερ στην αναμέτρηση, όμως έκανε ό,τι ήθελε στο χορτάρι. Από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις, ήταν αποτελεσματική και επικράτησε με 3-0, κάτι που την απομάκρυνε σημαντικά από την επικίνδυνη ζώνη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στην κατάσταση που βρίσκεται η Καρλάιλ, όταν συναντάς τιμές υπερδιπλασιασμού στο ενδεχόμενο να χάσει, τότε ποντάρεις σ’ αυτό, διότι αξίζει λόγω απόδοσης. Κάποια στιγμή θα συνέλθει, αλλά το διπλό του 2,40 θα τιμηθεί.

ΚΕΜΠΡΙΤΖ – ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Έκανε καλό φίνις στο 2023, ωστόσο δεν κατάφερε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο, αφού δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα θετικά της αποτελέσματα. Τρεις αγωνιστικές ήταν αήττητη και μάζεψε επτά βαθμούς με 2-1-0, κάτι που έφερε σε πλεονεκτική θέση, σε σχέση με τις ομάδες που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού. Την περασμένη αγωνιστική πήγε στην έδρα της Όξφορντ και το έργο της ήταν εξ’ αρχής δύσκολο. Παρ’ όλο που πήγε με προβάδισμα στο ημίχρονο, δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα, δεχόμενη γκολ στο 90’+5’ για το τελικό 2-1.

Η Λέιτον Όριεντ από τα μέσα Οκτωβρίου, μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου δεν βλεπόταν, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στη βαθμολογία. Το κλείσιμο το 2023 την βρήκε στη μέση της κατάταξης, διότι μπόρεσε να συμμαζέψει κάπως τα πράγματα στις τελευταίες αγωνιστικές του προηγούμενου έτους, με απολογισμό 2-1-1 και επτά βαθμούς στο σακούλι, με καλό αμυντικό πρόσωπο. Δεν παραβιάστηκε η εστία της στα δύο τελευταία παιχνίδια. Υποδέχθηκε την Γουίκομ και ήρθε ισόπαλη 0-0, σε ένα δίκαιο αποτέλεσμα, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν απείλησε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μικρές οι διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων και γι’ αυτό το σετ των αποδόσεων είναι σχετικά μοιρασμένο. Υπάρχει όμως το σημαντικό στοιχείο της έδρας της Κέμπριτζ, καθώς εκεί έχει έξι νίκες στα τελευταία της επτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Η δύναμη που αποκτά μπροστά στο κοινό της, μας οδηγεί στον άσο (2,50).

ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Γλυκόπικρη γεύση της άφησε το φινάλε του 2023, στον εκτός έδρας αγώνα με την Πιτέρμπορο. Ήταν δεδομένο πως δεν είχε εύκολη αποστολή στο γήπεδο μιας ομάδας που βρίσκεται στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, αλλά προηγήθηκε με 0-2 στο 31’. Δέχθηκε τη μείωση του σκορ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και στο 48’ ισοφαρίστηκε στο τελικό 2-2. Τουλάχιστον κατάφερε να κρατήσει έναν πολύτιμο βαθμό, αν και πλέον είναι εκτός των θέσεων για τα πλέι οφ. Επτά αγωνιστικές είναι αήττητη, ενώ στην έδρα της έχει να χάσει από τις 30 Σεπτεμβρίου.

Έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και μόλις έναν βαθμό συγκομιδή μέσα στον Δεκέμβριο, αυτό που είχε ανάγκη η Γουίγκαν στο κλείσιμο της χρονιάς, ήταν το παιχνίδι με την Καρλάιλ που παραπαίει και έχει βρεθεί ουραγός της κατάταξης. Ένα εντός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μία τόσο κακή ομάδα, ήταν αυτό που έπρεπε, τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για ψυχολογικούς. Χωρίς περιθώρια αμφισβήτησης, έδειξε την ανωτερότητά της και πήρε τη νίκη με 2-0, σκορ που διαμορφώθηκε από το 36ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ των δύο ομάδων, όπως απεικονίζεται τόσο στη βαθμολογία, όσο και στα τελευταία τους αποτελέσματα. Η Μπάρνσλεϊ έχει την ευκαιρία να μπει ξανά στην πρώτη εξάδα και δεν θα την σπαταλήσει. 1 (1,60).

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΛΙΝΚΟΛΝ

Η σεζόν πήγαινε καλά για την Μπλάκπουλ, αλλά έκλεισε το έτος με πολύ άσχημο τρόπο, ενώ έδειχνε να πατάει στα πόδια της και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του 2023 υπέστη ισάριθμες ήττες, σε εκτός έδρας παιχνίδια και μάλιστα ενώ οι αποδόσεις την έδιναν ως φαβορί. Μετά το 1-0 από την Μπέρτον, έχασε με 3-0 από την Πορτ Βέιλ. Δύο ηχηρές σφαλιάρες, που την άφησαν πίσω στη μάχη της πρώτης εξάδας και τώρα έχει ένα δύσκολο… βουνό να ανέβει. Το ανησυχητικό είναι που δεν κατάφερε να βρει δίχτυα για δύο συνεχόμενα παιχνίδια.

Θέλει οπωσδήποτε να ξεχάσει τι συνέβη στο φινάλε του 2023 η Λίνκολν, αφού γκρέμισε ότι έχτιζε όλη τη σεζόν έως τώρα, με αποτέλεσμα να πέσει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Με τρεις συνεχόμενες ήττες αποχαιρέτησε τον παλιό χρόνο και μάλιστα οι δύο τελευταίες ήταν στην έδρα της. Υποδέχθηκε την Νορθάμπτον και βρέθηκε πίσω με 0-2 στο 58’. Μείωσε στο 61’ σε 1-2, αλλά στη συνέχεια έμεινε με δέκα παίκτες και δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προβλημάτισε με τις τελευταίες της εμφανίσεις η Μπλάκπουλ, αλλά στην κατάσταση που βρίσκεται η Λίνκολν, οι γηπεδούχοι έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες. 1 (1,65).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

MΠΟΛΤΟΝ – ΜΠΕΡΤΟΝ

Έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις η Μπόλτον και πανηγύρισε μία σημαντική νίκη επί της Φλίτγουντ, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 2-0 και να ανεβαίνουν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος, άνοιξε το σκορ στο 49’ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 83’. Τρεις συνεχόμενες νίκες και ξανά στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας και την Πόρτσμουθ.

Έχει επιστρέψει για τα καλά στα θετικά αποτελέσματα η Μπέρτον, μετά την απομάκρυνση του Ντίνο Μάαμρια από την τεχνική της ηγεσία, υποδέχθηκε την Σριούσμπερι και επικράτησε δικαίως με 1-0. Ήταν ανώτερη από την αντίπαλό της από την αρχή ως το τέλος, βρήκε νωρίς το γκολ και διατήρησε ανέπαφη την εστία της για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Πλέον μετρά τρία σερί παιχνίδια δίχως ήττα. Έχει γυρίσει τον διακόπτη, εκτός έχει κατακτήσει μόλις εννέα βαθμούς σε 12 παιχνίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η λογική λέει πως η Μπόλτον θα κερδίσει εύκολα ή δύσκολα και γι’ αυτό ο άσος βρίσκεται στα… πατώματα. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της ήρθαν Goal/Goal και η Μπέρτον είναι ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, πληρώνει καλά (2,00).

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο για την ίδια και για τον κόσμο της, φρόντισε να ολοκληρώσει το 2023 η Νορθάμπτον, η οποία επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Λίνκολν. Ήθελε ένα μεγάλο αποτέλεσμα και τα κατάφερε, σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Προηγήθηκε με 2-0 μέχρι και το 58’, χάρη στα γκολ των Γκάθρι και Μπόουι, κυριάρχησε μέχρι εκείνο το σημείο και παρά τη μείωση του σκορ, είδε τη γηπεδούχο να μένει με παίκτη λιγότερο. Έφθασε τις τρεις νίκες στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις.

Προέρχεται από ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στη Ρέντινγκ. Η Τσέλτεναμ προηγήθηκε με 2-0 στο 37ο λεπτό, με δύο γκολ σε μικρό χρονικό διάστημα, αλλά μέχρι και τη λήξη του ημιχρόνου, είδε το προβάδισμά της να εξαφανίζεται. Δέχθηκε ισχυρό σοκ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Μάλιστα έγινε αναγκαστική αλλαγή ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της, Ρόμπερτ Στριτ, λόγω τραυματισμού. Τουλάχιστον κράτησε την ισοπαλία και παρέμεινε αήττητη για τρίτη σερί αγωνιστική.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Νορθάμπτον βασίζει πολλά πράγματα στην έδρα της, καθώς εκεί είναι αρκετά αποτελεσματική και μπορεί η Τσέλτεναμ να δείχνει διαφορετικό πρόσωπο τις τελευταίες αγωνιστικές, όμως ο υπερδιπλασιασμός του άσου (2,15) αξίζει.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΕΡΜΠΙ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Εντυπωσιακή η αγωνιστική κατάσταση της Ντέρμπι, καθώς πρόκειται για την πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία, έχοντας συγκεντρώσει τους 13 από τους 15 διαθέσιμους βαθμούς στα πέντε της τελευταία παιχνίδια. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και προέρχεται από μία τεράστια νίκη με ανατροπή απέναντι στην Όξφορντ με 3-2. Βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ, στα πρώτα 13 λεπτά, μείωσε στο φινάλε του πρώτου μέρους και γύρισε το παιχνίδι. Σπουδαία επικράτηση για το σύνολο του Πολ Γουόρν, επτά νίκες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια.

Προβλημάτισε και πάλι η Πιτέρμπορο, αλλά κρατάει την αντίδραση που έβγαλε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Υποδέχθηκε την Μπάρνσλεϊ, σε ένα παιχνίδι, όπου πριν την σέντρα φαινόταν πως θα πάρει τη νίκη. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, με τη συμπλήρωση μισής ώρας και μέσα σε 20 λεπτά, είχε φέρει το παιχνίδι στην ισορροπία. Βρίσκεται στην 3η θέση, είναι αήττητη στα εννέα τελευταία παιχνίδια, όμως προέρχεται από δύο διαδοχικές ισοπαλίες εντός έδρας με 2-2.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σπουδαίο ματς ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές ομάδες, που έχουν μεγάλες βλέψεις και φαίνεται ότι θα παλέψουν μέχρι το τέλος για την άνοδο. Δύσκολα βγάζει άκρη με σημείο σε τέτοια αναμέτρηση, καλύτερα να προτιμήσουμε το Goal/Goal (1,65).

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Σκαμπανεβάσματα παρουσιάζει η Πόρτσμουθ την περίοδο των γιορτών με την ομάδα του Τζον Μουσίνο να μην καταφέρνει να κερδίσει για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα, μένοντας σε αυτή την περίπτωση στο 0-0 με την Έξετερ. Αποδείχθηκε κατώτερη των προσδοκιών. Πρέπει να βρει τον εαυτό της, μετρά δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες, χωρίς νίκη στην έδρα της στα δύο τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Παρ’ όλα εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης, έχοντας ωστόσο παιχνίδι παραπάνω από την Μπόλτον.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε να διαχειριστεί τα δύο τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματά της. Επικράτησε 3-0 της Νορθάμπτον και ανέβηκε ξανά στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό και όλα έγιναν πιο εύκολα στη συνέχεια. Αήττητη η Στίβενεϊτζ στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια στην έδρα της, με πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται σε τροχιά πλέι οφ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι με την Στίβενεϊτζ για την Πόρτσμουθ, ωστόσο όταν ο άσος προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού, για την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, δεν γίνεται να μην τον στηρίξουμε. 1 (2,00).

ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΕΞΕΤΕΡ

Την καλύτερή της περίοδο στην τρέχουσα σεζόν διανύει η Ρέντινγκ, η οποία έφτασε τα πέντε ματς δίχως ήττα και ανταπεξήλθε εξαιρετικά στο παιχνίδι με την Τσέλτεναμ, εκτός έδρας, παρά τις συνθήκες που προέκυψαν. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά αντέδρασε άμεσα και κατάφερε με δύο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της εκτός έδρας, σκοράρει σε 16 συνεχόμενες αναμετρήσεις το σύνολο του Ρούμπεν Σέλες.

Μοιάζει να συνέρχεται και να βελτιώνει τις επιδόσεις της το τελευταίο διάστημα η Έξετερ. Αρχικά επικράτησε με 1-0 της Γουίκομ στην έδρα της και έμεινε στο 0-0 με την πρωτοπόρο Πόρτσμουθ, σε μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Άντεξε στην πίεση και δημιούργησε ευκαιρίες. Έχει ανέβει και ψυχολογικά, αλλά έχει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι μπροστά της, καθώς αν ηττηθεί θα βρεθεί για πρώτη φορά φέτος στη ζώνη του υποβιβασμού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυσκολεύεται να κερδίσει η Ρέντινγκ, όμως έχει χτίσει ένα αήττητο σερί και απέναντί της βρίσκει την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος και μία ομάδα που την είχε κερδίσει με 0-9 στην έδρα της τον Σεπτέμβριο για το Κύπελλο. Λογική επιλογή ο άσος (1,80).

Βαθμολογία -

01/01/2024League One: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Πόρτσμουθ Πόρτσμουθ 50 24 14 8 2 39 19 20
2 Μπόλτον Μπόλτον 48 23 15 3 5 44 24 20
3 Πιτέρμπορο Πιτέρμπορο 46 24 13 7 4 47 25 22
4 Ντέρμπι Ντέρμπι 46 23 14 4 5 42 20 22
5 Στίβενεϊτζ Στίβενεϊτζ 43 24 12 7 5 36 23 13
6 Όξφορντ Όξφορντ 43 24 13 4 7 40 28 12
7 Μπάρνσλεϊ Μπάρνσλεϊ 42 23 12 6 5 45 27 18
8 Μπλάκπουλ Μπλάκπουλ 36 25 10 6 9 40 32 8
9 Μπρίστολ Ρόβερς Μπρίστολ Ρόβερς 34 23 9 7 7 32 30 2
10 Νορθάμπτον Νορθάμπτον 33 24 10 3 11 30 33 -3
11 Λίνκολν Σίτι Λίνκολν Σίτι 32 25 8 8 9 29 27 2
12 Τσάρλτον Τσάρλτον 29 23 7 8 8 35 32 3
13 Λέιτον Όριεντ Λέιτον Όριεντ 29 24 7 8 9 23 31 -8
14 Πορτ Βέιλ Πορτ Βέιλ 29 23 8 5 10 24 33 -9
15 Κέμπριτζ Κέμπριτζ 27 23 7 6 10 21 30 -9
16 Μπέρτον Μπέρτον 27 24 7 6 11 20 33 -13
17 Σριούσμπερι Σριούσμπερι 27 25 8 3 14 14 35 -21
18 Γουίγκαν Γουίγκαν 26 24 10 4 10 34 29 5
19 Γουίκομ Γουίκομ 25 23 6 7 10 25 31 -6
20 Έξετερ Σίτι Έξετερ Σίτι 23 23 6 5 12 14 33 -19
21 Ρέντινγκ Ρέντινγκ 20 24 6 6 12 31 39 -8
22 Τσέλτεναμ Τσέλτεναμ 20 23 5 5 13 17 32 -15
23 Φλίτγουντ Φλίτγουντ 18 23 4 6 13 20 39 -19
24 Καρλάιλ Καρλάιλ 17 24 3 8 13 18 35 -17
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr