Ποδόσφαιρο

Champions League: Λάτσιο - Μπάγερν Μονάχου, με γκολ στη Ρώμη!

Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 - 09:44

Το διπλό πήρε την... ανιούσα τις τελευταίες ώρες καθώς οι Βαυαροί προβλημάτισαν στο ματς πρωταθλήματος και οι χωρίς άγχος "λατσιάλι" δείχνουν ικανοί να προβληματίσουν το φαβορί.

Champions League: Λάτσιο - Μπάγερν Μονάχου, με γκολ στη Ρώμη!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λάτσιο - Μπάγερν Μονάχου για το Champions League.

Πρώτος αγώνας για την φάση των “16”.
22:00, Κωδ. ΟΠΑΠ: 103
Cosmote Sport 2/ΜEGA

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Λάτσιο

Η Λάτσιο αναμενόταν να παλέψει με τη Φέγενορντ για τη 2η θέση του γκρουπ και αυτό ακριβώς συνέβη, με τους Ρωμαίους να βγαίνουν από πάνω (ανεκτίμητο το ότι πήραν έξι βαθμούς με τη Σέλτικ) και το ευρωπαϊκό ζύγι κρίνεται ήδη θετικό και με το παραπάνω. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι δεν διάγει σταθερή πορεία στην Α' Ιταλίας, ωστόσο στο τελευταίο πέρασε νικηφόρα από τη Σαρδηνία (3-1 την Κάλιαρι) και πήρε ανάσα. Κυνηγάει την πρώτη τετράδα, υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις του ιδιοκτήτη Κλαούντιο Λοτίτο με τον έμπειρο τεχνικό. Στο 7-4-7 συνολικά με γερμανικές ομάδες, σαφώς καλύτερο το 6-1-2 εντός.

Με απουσίες
Δεν υπολογίζεται και πάλι ο ενίοτε βασικός Τζακάνι (μ.-ε. 5/0, 18/3), δύσκολα ο χρήσιμος μέσος Ροβέλα (18/0), ενώ επιστρέφει στην αποστολή ο βασικός στόπερ Πάτρικ που θα ξεκινήσει πάντως από τον πάγκο. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας λόγω οικονομικών περιορισμένων ο εφεδρικός πορτιέρε Μανδάς.

Πιθανή σύνθεση:Προβεντέλ – Μάρουσιτς, Χίλα, Ρομανιόλι, Χισάι – Γκεντουζί, Βεσίνο, Λουίς Αλμπέρτο – Φελίπε Άντερσον, Ιμόμπιλε, Πέδρο

Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα στον όμιλο, πήρε πρόκριση και πρωτιά... περπατώντας, παραχώρησε μόλις μία ισοπαλία. Τυπική διαδικασία για τους Βαυαρούς η συγκεκριμένη φάση, καθώς αγνοούν την ήττα σε 40 διαδοχικά ματς ανάλογου επιπέδου στον θεσμό. Βέβαια, η ομάδα του Τόμας Τούχελ διάγει δύσκολη περίοδο στη Γερμανία, καθώς το Σάββατο έχασε με κάτω τα χέρια (3-0) εκτός έδρας στο ντέρμπι κορυφής από τη Λεβερκούζεν, είδε τη διαφορά από την κορυφή να αυξάνεται στους πέντε βαθμούς και προκύπτει προβληματισμός. Στο 21-9-15 με «Ιταλούς» (9-4-9 εκτός), είναι μάλιστα αήττητη στα 12 τελευταία ματς!

Καρέ προβλημάτων
Δεν υπολογίζονται όπως και στα τελευταία ματς οι Ντέιβις (α. 6/0, 18/1), Κομάν (μ.-ε. 6/2, 15/3), Λάιμερ (μ. 6/0, 18/0), Γκνάμπρι (ε. 3/1, 5/0). Λείπουν και τέσσερις εφεδρικοί, οι οποίοι δεν διαδραματίζουν ενεργό ρόλο στο ρόστερ.

Πιθανή σύνθεση: Νόιερ – Μαζραουί, Κιμ, Ντάιερ, Γκερέιρο – Γκορέτσκα, Κίμιχ – Μουσιάλα, Μίλερ, Σανέ – Κέιν

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.75 3.85 1.7 1.97 1.77 1.35 3 1.71 2 2.08 1.25 1.19
Λάτσιο - Μπάγερν Μονάχου / Εκτίμηση

Το διπλό "σκαρφάλωσε" τις τελευταίες ώρες και από το αρχικό 1.55 προσφέρεται πλέον σε τιμές γύρω στο 1.70. Και οι δύο ομάδες ειναι πάντως... τσακωμένες με τη συνέπεια φέτος και έτσι θα προτιμήσουμε το γκολ/γκολ στο 1.75 περιμένοντας τους γηπεδούχους να εκμεταλλευτούν τις δεδομένες αμυντικές αδυναμίες των Βαυαρών.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr