Ποδόσφαιρο

Α' Γερμανίας: Συνεχίζει το τρένο της Λεβερκούζεν

Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024 - 00:23

Κυρίως πιάτο στην 22η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, με έξι αναμετρήσεις.

Α' Γερμανίας: Συνεχίζει το τρένο της Λεβερκούζεν

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α' Γερμανίας

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Η Βόλφσμπουργκ ήταν αρκετά άτυχη. Έπαιξε για μερικά δευτερόλεπτα με παίκτη λιγότερο και δέχτηκε γκολ σε στημένη μπάλα για να χάσει το παιχνίδι από την Ουνιόν με 1-0. Πρέπει να αρχίσει να αγχώνεται ο κόουτς Κόβατς καθώς ότι και να κάνει, δεν πιάνει και πλέον υπάρχει και ατυχία. Χωρίς νίκη πλέον στα τελευταία έξι παιχνίδια στο πρωτάθλημα (0/4/2) και έχει μόλις μια στα τελευταία εννεα (1/4/4). Έναν μήνα εκτός μένει ο αριστερός μπακ Ροτζέριο (12 ματς/1 γκολ). Τραυματίας οι επιθετικός Τομάς (17 ματς/1 γκολ). Αμφιβολος ο βασικός τερματοφύλακας Καστέλς και ο φορ Νμέτσα.

Βόλφσμπουργκ-Ντόρτμουντ με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Η Ντόρτμουντ ήταν ξεκάθαρα ανώτερη από την Φράιμπουργκ και έφτασε σε δίκαιη επικράτηση με 3-0. Κράτησε την θέση της στην πρώτη τετράδα. Οι σημαντικές επιστροφές παικτών βοήθησαν την ομάδα του Τέρζιτς, ειδικά στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Η Μπορούσια είναι πλέον αήττητη στους επτά τελευταίους αγώνες (4/3/0) έχοντας κρατήσει τέσσερις φορές το μηδέν αμυντικά στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Εκτός έχει χάσει έναν από τους τελευταίους δεκατρείς αγώνες (5/7/1). Εκτός ο μπακ Μπένσεμπαϊνί (14 ματς) και μέσο-επιθετικά οι Αντεγέμι (11 ματς/1 ασίστ), Νμέτσα (10 ματς/2 ασίστ), Αλέρ (11 ματς).

* Η Βόλφσμπουργκ δεν έχει νίκη έξι ματς κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά με προπονητή τον Κόβατς.

* Η Ντόρτμουντ έχει δεχτεί ένα γκολ μέσα στο 2024 σε πέντε παιχνίδια και αυτό ήταν αυτογκόλ του Σλότερμπεκ.

* H Βόλφσμπουργκ έχει χάσει δεκαπέντε από τα τελευταία δεκαεπτά παιχνίδια με τη Ντόρτμουντ (1/1/15)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μοιάζει παιχνίδι που δεν θα έχει πολλά γκολ. Η Βόλφσμπουργκ δεν είναι καλά ενώ η Ντόρτμουντ εκτός έδρας δεν σκοράρει με την ίδια ευκολία. Ποντάρουμε σε 2-3 γκολ.

ΜΑΪΝΤΣ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η Μάιντς δέχτηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και εγκατέλειψε την μάχη με την Στουτγκάρδη. Ηττήθηκε δίκαια με 3-1 και ο κόουτς Ζίβερτ αποτελεί παρελθόν. Λογική η απομάκρυνσή του μετά από μόλις μια νίκη σε δώδεκα αγώνες και καμία στις τελευταίες έντεκα (0/6/5). Εντός μετράει έξι συνεχόμενα Over 2,5. Νέος προπονητής ο Δανός Μπο Χένρικσεν που άφησε την Ζυρίχη για να μετακομίσει στην Μπούντεσλγικα. Απουσιάζει ο στόπερ Μπελ (10 ματς) ενώ μυϊκό πρόβλημα αφήνει εκτός τον επιθετικό Ονισίβο (16 ματς/3 ασίστ). Επιστρέφουν οι μπακ Βίντμερ και Μουένε.

Η Άουγκσμπουργκ μπορεί να ευχαριστεί τον τερματοφύλακα Ντάμεν που έπιασε πέναλτι λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Πάλεψε πάντως αρκετά και δούλεψε για την ισοπαλία 2-2 με την Λειψία. Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία και τρίτο σερί ματς για την ομάδα του Γες Τόρουπ χωρίς νίκη (0/2/1) αλλά έχει παλέψει όλα τα παιχνίδια και η ήττα είναι από την Μπάγερν Μονάχου. Μακριά από το γήπεδό της δέχεται γκολ για είκοσι-τέσσερα συνεχόμενα ματς. Δεν προλαβαίνει το ματς τελικά ο επιθετικός Μπέλιο (16 ματς/2 γκολ).

* H Μάιντς έχει δείκτη xGoals στο πρωτάθλημα 26,25 και έχει πετύχει μόλις 16 γκολ.

* Η Άουγκσμπουργκ έχει τερματοφύλακα τον Φιν Ντάμεν ο οποίος δέχεται γκολ στα τελευταία 34 ματς που έχει αγωνιστεί στην Μπούντεσλιγκα.

* Δεν υπάρχει ισοπαλία μεταξύ τους στα τελευταία δεκαέξι παιχνίδια με επτά νίκες της Μάιντς και εννέα της Άουγκσμπουργκ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μια αλλαγή προπονητή πάντα βοηθάει αλλά όποιος θέλει μπορεί να ρισκάρει σε άσο της Μάιντς. Εμείς θα προτιμήσουμε διπλή ευκαιρία 1Χ. Καλό και το Goal/Goal και Over 2,5.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ.

H Χόφενχαϊμ ισοφάρισε στην τελευταία φάση την Κολωνία αλλά άξιζε την ισοπαλία με 1-1. Παρόλα αυτά υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα του Ματαράτσο η οποία έμεινε τρίτο συνεχόμενο ματς στην ισοπαλία και δεν έχει νίκη στα τελευταία επτά (0/4/3). Εντός μετράει δεκατρία συνεχόμενα Goal/Goal ενώ γενικώς παραμένει η ομάδα με τα περισσότερα Goal/Goal φέτος (19). Ο κόουτς άφησε στον πάγκο στο προηγούμενο ματς τους μόνιμα βασικούς Σταχ και Κράμαριτς. Προσπαθεί να βρει λύση αλλά μοιάζει να χάνει την μάχη. Σημαντικές απουσίες δεν έχει.

Βόλφσμπουργκ-Ντόρτμουντ με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Η Ουνιόν Βερολίνου ήταν η πιο επικίνδυνη ομάδα, και λίγο τυχερή, για να φτάσει στη νίκη 1-0 απέναντι στην Βόλφσμπουργκ. Ο κόουτς Μπιέλιτσα έφυγε δακρυσμένος από τον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα φαίνεται να βρίσκει τον δρόμο της και είναι πλέον σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Μετράει επτά συνεχόμενα Under 2,5 πλέον. Εκτός έδρας πάντως δεν έχει νίκη για δέκα παιχνίδια (0/2/8). Επιστρέφουν από τιμωρίες οι Βογκτ, Τρίμελ και Χάμπερερ. Κοντά στην επιστροφή ο δεξιός μπακ Γιουράνοβιτς (10 ματς/2 ασίστ). Εκτός ο μέσος Σέφαρ (10 ματς/1 ασίστ).

* Η Χόφενχαϊμ είναι τρίτη σε σέντρες στο πρωτάθλημα (226) και η Ουνιόν Βερολίνου είναι δεύτερη (249).

* Η Ουνιόν είναι χωρίς νίκη για δέκα εκτός έδρας παιχνίδια που είναι αρνητικό ιστορικό ρεκόρ.

* Όλα τα παιχνίδια τους στην ιστορία με γηπεδούχο την Χόφενχαϊμ έχουν λήξει στο Over 3,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Χόφενχαϊμ σκοράρει και είναι πρώτη σε Goal/Goal φέτος. Η Ουνιόν είναι τελευταία αλλά εμπιστευόμαστε τους γηπεδούχους. Ποντάρουμε 2-3 γκολ στο ματς.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Η Χάιντενχαϊμ ήταν αποτελεσματική στην επίθεση και ο τερματοφύλακας Μίλερ άντεξε στα μετόπισθεν για να πάρει σπουδαία νίκη 2-1 στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης. Η εντυπωσιακή ομάδα του Φρανκ Σμιντ είναι μόλις στο -6 από τις θέσεις που οδηγούν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν απαγορεύονται τα όνειρα. Αήττητη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια (4/4/0) ενώ στο γήπεδό της έχει χάσει μόλις έναν από τους τελευταίους εννέα αγώνες (5/3/1). Επιστρέφει ο βασικός δεξιός μπακ Μπους (9 ματς). Απουσιάζει μόνιμα ο στόπερ Κέλερ (2 ματς) και ο μέσο-επιθετικός Τόμάλα (14 ματς).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Λέβερκουζεν άξιζε απόλυτα τη νίκη 3-0 απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου από την οποία δεν κινδύνευσε. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο πήγε στο +5 από τους Βαυαρούς στην κορυφή και πλέον μπορεί να θεωρείται φαβορι για το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Αήττητη για τριάντα ένα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (27/4/0). Δεν έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία τρία ματς. Επιστρέφει ο στόπερ Κοσουνού από το Κόπα Άφρικα. Εκτός ο μέσος Παλάσιος (17 ματς/3 γκολ/2 ασίστ) και ο επιθετικός Μπόνιφεϊς (16 ματς/10 γκολ/7 ασίστ).

* Η Χάιντενχαϊμ έχει συγκεντρώσει 18 βαθμούς εντός έδρας τους διπλάσιους από ότι εκτός (9).

* Η Λέβερκουζεν έχει 500 ημέρες στον πάγκο της τον Τσάμπι Αλόνσο και μετά από 21 ματς φέτος έχει κάνει ιστορικά ρεκόρ σε επίθεση (55) και άμυνα (14).

* H Χάιντενχαϊμ έχει υποδεχτεί μια φορά την Λέβερκουζεν, Φεβρουάριο του 2019 για το κύπελλο, και είχε νικήσει 2-1

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι έχουν τον τρόπο τους να σκοράρουν αλλά φυσικά η Λέβερκουζεν είναι καλύτερη ομάδα. Η ταχύτητα της ομάδας του Αλόνσο μας οδηγεί στο διπλό.

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Η Ντάρμσταντ πήρε ισοπαλία 0-0 στον αγώνα με την Γκλαντμπαχ σε ματς που απείλησε ελάχιστα. Η ομάδα του Τόρστεν Λίμπερκνεχτ κράτησε για μόλις δεύτερη φορά φέτος το μηδέν στην εστία της που είναι σπουδαίο επίτευγμα για μια άμυνα που έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ φέτος. Τρέχει βέβαια το χειρότερο σερί της ιστορίας της στην Μπούντεσλιγκα καθώς δεν έχει νίκη για δεκατέσσερα παιχνίδια (0/5/9). Τιμωρημένοι είναι ο κεντρικός αμυντικός Μαγκλίτσα (18 ματς/1 γκολ) και ο μέσο-επιθετικός Σκάρκε (19 ματς/6 γκολ/2 ασίστ). Νέα απώλεια ο σημαντικός μέσος Κέμπε (16 ματς/3 γκολ/2 ασίστ). Εκτός οι Ρίντελ (10 ματς), Μάνου (2 ματς), Χόλτμαν (2 ματς), Χόνζακ (13 ματς/1 γκολ).

Η Στουτγάρδη νίκησε δίκαια την Μάιντς 3-1. Η ομάδα του Ζεμπάστιαν Χένες είναι άνετα στην πρώτη τετράδα έχοντας επαναφέρει και σημαντικούς παίκτες στο ρόστερ από τις υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες. Μόνο καλύτερα δείχνει ότι μπορεί να πάει αυτή τη στιγμή. Έχει πετύχει τρεις συνεχόμενες νίκες σκοράροντας έντεκα φορές και έχει ισάριθμα Goal/Goal και Over 2,5. Δεν έπαιξε με την Μάιντς ο βασικός τερματοφύλακας Νούμπελ που λογικά χάνει και αυτό το ματς. Απουσιάζει ο τραυματίας κεντρικός αμυντικός Ζαγκαντού (19 ματς/1 γκολ) και ο στόπερ Ρουο (15 ματς/2 ασίστ) καθώς έκανε χειρουργείο στην μύτη.

* Η Ντάρμσταντ στο 2024 δέχεται μέσο όρο 1,25 γκολ ενώ στο πρώτο μισό της σεζόν δεχόταν 2,6.

* Η Στουτγάρδη έχει περισσότερους βαθμούς μετά από 21 αγώνες (43) από ότι την χρονιά (2006/07) που κατέκτησε τον τίτλο (41).

H Ντάρμσταντ έχει υποδεχτεί έξι φορές την Στουτγάρδη στην ιστορία και όλα τα ματς έχουν λήξει Goal/Goal

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Γκιρασί είναι έτοιμος. Ο Ούνταβ ήταν και παραμένει έτοιμος. Η Στουτγάρδη σκοράρει αρκετά και σκοράρει νωρίς για αυτό και πάμε σε διπλό ημίχρονο/τελικό στο ματς.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΕΙΨΙΑ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Η Λειψία σπατάλησε την ευκαιρία για μια ακόμη νίκη χάνοντας πέναλτι λίγο πριν το τέλος με τον Οπέντα απέναντι στην Άουγκσμπουργκ. Δέχτηκε εύκολα δύο γκολ η ομάδα του Μάρκο Ρόζε που ξανά, προβλημάτισε με την εικόνα της αμυντικά και έμεινε στο 2-2. Πλέον έχει δεχτεί τουλάχιστον δύο γκολ σε τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Ακολούθησε και η ήττα στο Champions League από την Ρεάλ Μαδρίτης με 1-0. Οι ταύροι έχουν μόνο μια νίκη στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις πρωταθλήματος (1/2/3). Πιθανή η επιστροφή του μέσου Αϊνταρά από τραυματισμό. Καμία σημαντική απουσία.

Η Γκλάντμπαχ ήταν η καλύτερη και πιο απειλητική ομάδα στον αγώνα με τη Ντάρμσταντ αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και έμεινε στην ισοπαλία 0-0. Η Μπορούσια για έκτη συνεχόμενη φορά δεν κατάφερε να νικήσει ομάδα που είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Τα πουλάρια πλέον δεν έχουν νίκη στους τελευταίους τέσσερις αγώνες τους (0/2/2). Εκτός έδρας δεν έχει νίκη στα επτά τελευταία ματς (0/2/5). Ο βασικός τερματοφύλακας Όμλιν και ο επιθετικός Τσβάντσαρα (13 ματς/4 γκολ/1 ασίστ) παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών.

* Η Λειψία έχει κρατήσει το μηδέν στην εστία μόνο μια φορά στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια.

* Η Γκλάντμπαχ έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία δεκαοκτώ εκτός έδρας παιχνίδια (1/7/10).

* H Λειψία δεν έχει χάσει ποτέ από την Γκλάντμπαχ εντός έδρας (4/3/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η παράδοση λέει Λειψία και θα την εμπιστευθούμε. Ποντάρουμε σε νίκη των γηπεδούχων.

Βαθμολογία -

17/02/2024Bundesliga
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λεβερκούζεν Λεβερκούζεν 55 21 17 4 0 55 14 41
2 Μπάγερν Μονάχου Μπάγερν Μονάχου 50 21 16 2 3 59 22 37
3 Στουτγκάρδη Στουτγκάρδη 43 21 14 1 6 49 27 22
4 Ντόρτμουντ Ντόρτμουντ 40 21 11 7 3 43 26 17
5 Λειψία Λειψία 37 21 11 4 6 46 28 18
6 Άιντραχτ Φρανκφούρτης Άιντραχτ Φρανκφούρτης 32 21 8 8 5 31 25 6
7 Φράιμπουργκ Φράιμπουργκ 28 21 8 4 9 26 37 -11
8 Χόφενχαϊμ Χόφενχαϊμ 27 21 7 6 8 38 40 -2
9 Χαϊντενχάιμ Χαϊντενχάιμ 27 21 7 6 8 30 36 -6
10 Βέρντερ Βρέμης Βέρντερ Βρέμης 26 21 7 5 9 30 34 -4
11 Άουγκσμπουργκ Άουγκσμπουργκ 23 21 5 8 8 31 39 -8
12 Βόλφσμπουργκ Βόλφσμπουργκ 23 21 6 5 10 25 33 -8
13 Γκλάντμπαχ Γκλάντμπαχ 22 21 5 7 9 36 41 -5
14 Μπόχουμ Μπόχουμ 22 21 4 10 7 23 39 -16
15 Ουνιόν Βερολίνου Ουνιόν Βερολίνου 21 21 6 3 12 20 35 -15
16 Κολωνία Κολωνία 16 21 3 7 11 15 35 -20
17 Μάιντζ Μάιντζ 12 21 1 9 11 16 35 -19
18 Ντάρμσταντ Ντάρμσταντ 12 21 2 6 13 22 49 -27
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Europa League (Group Stage)
Promotion - Europa Conference League (Qualification)
Bundesliga (Relegation)
Relegation - 2. Bundesliga

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr