Ποδόσφαιρο

Champions League: Πόρτο – Αρσεναλ, “μάχη” στο 1.92!

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 - 10:56

Το σετ αδικεί τους παραδοσιακά μαχητικούς εντός έδρας “δράκους”, οι Λονδρέζοι δυσκολεύονται σε πορτογαλικό έδαφος και έτσι προσπερνάμε σημείο, επιλέγοντας ποντάρισμα τερμάτων.

Champions League: Πόρτο – Αρσεναλ, “μάχη” στο 1.92!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Πόρτο - Αρσεναλ για το Champions League.

Πρώτος αγώνας για την φάση των “16”.
22:00, Κωδ. ΟΠΑΠ: 121
Cosmote Sport 4
Sold out

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Άρσεναλ έχει κερδίσει και τα τρία εντός έδρας παιχνίδια της για το Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Πόρτο με συνολικό σκορ 11-0, αλλά είναι χωρίς νίκη και στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια (1 ισοπαλία 2).
Γενικότερα, η Αρσεναλ μετρά 1-3-5
Την τελευταία φορά που η Άρσεναλ ξεπέρασε τους 16 στο Champions League, το έκανε αποκλείοντας την Πόρτο την περίοδο 2009-10.
Η Πόρτο έχει αποκλειστεί στους επτά από τους οκτώ διπλούς αγώνες της στο Champions League εναντίον της αγγλικής αντιπάλου.

Πόρτο-Άρσεναλ με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Πόρτο

Η Πόρτο δεν κατάφερε να πάρει βαθμό από την Μπαρτσελόνα σε δύο ματς, αλλά έκανε το «τέσσερα στα τέσσερα» με Σαχτάρ και Αντβέρπ, τερμάτισε εύκολα στη 2η θέση του γκρουπ. Οι «δράκοι» του Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους, βρίσκονται στο «-7» από την κορυφή και δυνητικά η απόσταση είναι ακόμη πιο μεγάλη αν «ξεχρεώσει» με νίκες η Σπόρτινγκ. Τουλάχιστον το Σάββατο δεν είχε θέμα στο εντός έδρας ματς με την Εστρέλα, την οποία νίκησε 2-0. Στο 9-11-26 με ομάδες από την Αγγλία, στο 8-7-7 ο απολογισμός της εντός.

«Είμαστε στη φάση των 16 του Champions League, είναι ένα ματς πολύ υψηλού επιπέδου, που θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς αλλά και για την Άρσεναλ. Είμαστε σε ένα στάδιο της διοργάνωσης όπου παραμένουν μόνο οι καλύτερες ομάδες στον κόσμο, οπότε θα τιμήσουμε τον σύλλογό μας, που το αξίζει πάρα πολύ» τόνισε ο Κονσεϊσάο.

Με απουσίες
Δεν λείπουν τα προβλήματα, καθώς μετά τον χρήσιμο μπακ Ζαϊντού (α. 4/0, 5/1) ποθ χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, τέθηκε εκτός και ο βασικός φορ Ταρέμι. Σταθερά εκτός ο πολύπειρος Μαρκάνο (α. 5/2).

Πιθανή σύνθεση: Ντιόγκο Κόστα – Ζοάο Μάριο, Φάμπιο Καρντόσο, Πέπε, Γουέντελ – Γκονθάλεθ, Βαρέλα – Κονσεϊσάο, Πεπέ, Γκαλένο – Εβανίλσον

Άρσεναλ

Η Αρσεναλ κληρώθηκε σε όμιλο που δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολος ακόμη και να τον είχε... παραγγείλει, δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα για να πάρει την πρωτιά. Θετικός ο απολογισμός της με πορτογαλικές ομάδες (8-6-4), αν και εκτός έδρας αντιμετωπίζει πρόβλημα (1-5-3). Στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ διαγράφει εξαιρετική πορεία εσχάτως, προέρχεται από το εμφατικό 5-0 επί της Μπέρνλι, βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή και το πιο σημαντικό είναι ότι βγάζει εξαιρετικό βαθμό αποτελεσματικότητας.

"Δεν έχουμε την εμπειρία, αυτή είναι η πραγματικότητα - το 95% αυτών των παικτών δεν έχουν παίξει σε αυτόν τον αγώνα, δεν έχουν παίξει τους τελευταίους 16", είπε ο Αρτέτα και πρόσθεσε:

«Αλλά έχουν τόση ενέργεια και ενθουσιασμό για να παίξουν καλά και αυτή είναι η επιθυμία μας και το πώς θα παίξουμε το παιχνίδι. Κερδίσαμε το δικαίωμα να είμαστε εδώ. Έχουν περάσει επτά χρόνια από τότε που βρισκόμαστε στην κορυφή για τέτοιου είδους αγώνες και 14 χρόνια από τότε που καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ξέρουμε τι είναι μπροστά μας, αλλά είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα το αντιμετωπίσουμε και θα το κάνουμε με πλήρη πίστη, αυτό είναι σίγουρο.

Συν και πλην
Τραυματίας ο Τίμπερ (α. 1/0), αμφίβολοι οι Πάρτεϊ (μ. 4/0), Τομιγιάσου (α. 5/0, 13/1), Ζεσούς (ε. 5/4, 17/4), Ζιντσένκο (α. 4/0, 21/1), Βιέιρα (μ. 3/0, 8/1) καθώς ο Αρτέτα συνηθίζει να… θολώνει τα νερά στα αγωνιστικά νέα.

Πιθανή σύνθεση: Ράγια – Γουάιτ, Σαλιμπά, Μαγκαλάνες, Κίβιορ - Όντεγκααρντ, Ράις, Χάβερτς - Σακά, Τροσάρ, Μαρτινέλι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5.5 3.85 1.6 1.95 1.78 1.34 3.05 1.75 1.94 2.27 1.25 1.13
Πόρτο - Άρσεναλ / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και το σετ θα μπορούσε να ειναι πιο ισορροπημένο καθώς η Πόρτο παραδοσιακά παρουσιάζεται ακόμα πιο μαχητική στα ματς μπροστά στο κοινό της. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν με συνέπεια φέτος και θα ακολουθήσουμε τους αριθμούς επιλέγοντας τα 2-3 γκολ στο 1.92 από το Pamestoixima.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr