Ποδόσφαιρο

Λιγκ 1 Αγγλίας: Ανεβάσμένη η Πιτέρμπορο!

Σάββατο, 9 Μαρτίου 2024 - 00:07

Έφτασε η 37η αγωνιστική στη Λιγκ 1 Αγγλίας και όσο προχωράμε προς το φινάλε, τόσο κορυφώνεται η αγωνία. 

Λιγκ 1 Αγγλίας: Ανεβάσμένη η Πιτέρμπορο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Λιγκ 1 Αγγλίας.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΛΕΙΤΟΝ

Η Γουίγκαν δεν πτοήθηκε από το γκολ της Φλίτγουντ στο τέταρτο, το γύρισε άμεσα, αλλά δεν αμύνθηκε αποτελεσματικά και συνέπεια τούτου ήταν να ηττηθεί με ανατροπή στην ανατροπή. Πρώτη αποτυχία έπειτα από μίνι σερί 2-1-0, το θετικό είναι ότι έχει διψήφια διαφορά από την τελευταία τετράδα και έτσι δεν προκύπτει ιδιαίτερη ανησυχία σχετικά με την επιβίωση. Σημαντικό το ότι έχει αποκτήσει συνέπεια στο σκοράρισμα, με εξαίρεση το τελευταίο είχε προκύψει και ανασταλτική βελτίωση. Θα λείψουν για ακόμη ένα ματς οι Σεσενιόν (α. 19/0) και Σο (μ. 17/0).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Λέιτον Οριεντ είχε την εδαφική υπεροχή για μεγάλα διαστήματα του εντός έδρας ματς με την Μπρίστολ Ρόβερς, της έλειψε η ουσία. Δεν βρήκε απάντηση στο γκολ που δέχθηκε στο ημίωρο και έτσι έμεινε με άδεια χέρια, αν και το πάλεψε στο 100%. Τερματίστηκε το μίνι σερί δύο νικών για τους πρωτευουσιάνους, οι οποίοι κυνηγούν ως αουτάιντερ μία θέση στα πλέι οφ ανόδου. Η απόσταση των έξι βαθμών δεν είναι απαγορευτική, ωστόσο θα πρέπει να περιορίσουν τις γκέλες για να φτάσουν στην υπέρβαση. Εκτός δράσης οι Χαπ (α. 28/0) και Γκρέιαμ (μ. 15/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από ήττα προέρχονται και οι δύο ομάδες. Η Λέιτον είναι πιο άνετη αυτή τη στιγμή και βλέπει πλέι οφ, αλλά χρειάζεται νίκες και περισσότερη προσπάθεια. Goal/goal (1.78).

ΕΞΕΤΕΡ - ΜΠΟΛΤΟΝ

Η Εξετερ ήταν το αουτσάιντερ στην έδρα της Πιτέρμπορο και το έργο της δυσκόλεψε από τη στιγμή που δέχθηκε γκολ στο πρώτο πεντάλεπτο. Δεν παράτησε την προσπάθεια, βρήκε την ισοφάριση, αλλά δέχθηκε πίεση και το 2-1 στο τελευταίο ημίωρο, για να μείνει με άδεια χέρια. Πήρε μόλις μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα (0-1-3) και το «+6» από την τελευταία τετράδα δεν προσφέρει απόλυτη άνεση, ωστόσο κρατάει την τύχη της στα χέρια της και αυτό είναι το σημαντικό εν όψει της τελικής ευθείας. Εκτός δράσης τέθηκαν οι Τρέβιτ (μ. 19/3) και Μίτσελ (μ. 14/2).

Η Μπόλτον δεν έπιασε την καλύτερη δυνατή απόδοση στο εξ αναβολής ματς της Τρίτης στην έδρα της Μπάρνσλεϊ. Μάλιστα, βρέθηκε να χάνει με 2-0, ωστόσο δεν σταμάτησε να προσπαθεί, μείωσε σχετικά νωρίς και με γκολ στην εκπνοή των καθυστερήσεων έφτασε στο 2-2 που της έδωσε τον βαθμό. Μίνι σερί 1-1-0, κρατάει για τον εαυτό της προς το παρόν τη 2η θέση που δίνει την αυτόματη άνοδο, ωστόσο η συγκεκριμένη μάχη αναμένεται να κρατήσει μέχρι τέλους. Εκτός οι Μέντες (μ. 16/2), Μπάξτερ (τ. 28 συμ.), Τέιλορ (α. 4/0), Ενλουντουλού (ε. 18/1), Τσαρλς (ε. 29/13).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πάντα ενδιαφέρον αυτό το ζευγάρωμα που δείχνει πως θα έχει γκολ. Η Έξετερ θα παλέψει για τη σωτηρία της, ενώ η Μπόλτον δεν θέλει να χάσει τη 2η προνομιούχο θέση. Over 2.5 (1.93).

ΚΕΙΜΠΡΙΤΖ - ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Κέμπριτζ ήταν ανταγωνιστική στο μεγαλύτερο διάστημα του εκτός έδρας ματς με την Μπόλτον, ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκε τις λίγες ευκαιρίες της και από τη στιγμή που η εστία της παραβιάστηκε και στα δύο ημίχρονα, δεν προκαλεί εντύπωση το ότι έμεινε με άδεια χέρια. Τέταρτη διαδοχική ήττα υπέστησαν οι «φοιτητές», δεν σκόραραν στα τρία πιο πρόσφατα, διατηρούν απόσταση τεσσάρων βαθμών από τις θέσεις υποβιβασμού. Πήρε τον τεχνικό Γκάρι Μονκ (χωρίς ομάδα από το 2020). Εκτός οι Αχάντμε (ε. 20/7), Οκεναμπίρι (ε. 18/5).

Η Νορθάμπτον έκανε ιδανικό ξεκίνημα στην έδρα της Πιτέρμπορο, προηγήθηκε πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο παρασύρθηκε σε επιθετικό παιχνίδι δίχως το ανάλογο αντίκρισμα, στα μετόπισθεν ήταν… άδεια και μοιραία συνετρίβη, δεχόμενη καρέ τερμάτων από την αντίπαλό της. Το αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (2-2-0) έφτασε στο τέλος του, η λογική υπαγορεύει ότι πορεύεται δίχως προφανή στόχο εν όψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος. Εκτός οι Γουίλις (α. 24/0), Μπερτζ (τ. 15 συμ.), Οντιμάγιο (α. 24/0), ΜακΓκόουαν (α. 20/0), Κόικι (α. 6/0), Χίλτον (ε. 4/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε καλύτερο φεγγάρι η Νορθάμπτον παρόλο που έχασε τη περασμένη αγωνιστική. Η Κέιμπριτζ προέρχεται από συνεχόμενες ήττες και δύσκολα θα σηκώσει κεφάλι σήμερα. 2-3 γκολ (1.95).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΑΝΣΛΕΙ - ΛΙΝΚΟΛΝ

Η Μπάρνσλεϊ παρουσιάστηκε καλά διαβασμένη την Τρίτη στο εντός έδρας ματς με την Μπόλτον, προηγήθηκε 2-0 στην πρώτη φάση μετά την ανάπαυλα, ωστόσο χαλάρωσε και αφού δέχθηκε τη μείωση του σκορ σχετικά νωρίς, ισοφαρίστηκε στην εκπνοή του εξτρά χρόνου. Έχασε την ευκαιρία για τέταρτη διαδοχική νίκη και μαζί τη δυνατότητα να πιάσει τη 2η θέση, ωστόσο είναι ποιοτική και κυνηγάει την αυτόματη άνοδο με αξιώσεις. Να σημειωθεί ότι πορεύεται αήττητη σε επτά (4-3-0), ενώ εμφανίζει οκτώ διαδοχικά γκολ εκατέρωθεν. Εκτός δράσης ο Τζαλό (μ. 8/0).

Η Λίνκολν δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τη Στίβενεϊτζ και μοιραία αρκέστηκε στη «λευκή» ισοπαλία. Πορεύεται αήττητη στα δέκα πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος (7-3-0), ενώ στα τέσσερα πιο πρόσφατα κράτησε το μηδέν παθητικό, ενδεικτικό του πόσο έχει βελτιωθεί ανασταλτικά. Με ανάλογη συνέχεια έχει τύχη αναφορικά με τις θέσεις των πλέι οφ, αν και τα περιθώρια λάθους, πλέον, έχουν γίνει στενά. Εκτός μάχης τέθηκαν από το συγκεκριμένο ματς οι Τζάκσον (α. 28/1), Μπάροους (α. 26/0), Χάμιλτον (μ. 30/3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φοβερή η Μπράνσλεϊ το τελευταίο διάστημα. Προέρχεται από σερί θετικά αποτελέσματα και έχει τη ψυχολογία με το μέρος της. Όμως αμυντικά είναι ευάλωτη, όπως δείχνουν και τα 9 σερί g/g που έχει. Goal/goal (1.85).

ΜΠΕΡΤΟΝ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Η Μπέρτον δεν κατάφερε να δώσει ρυθμό στο εκτός έδρας ματς με την Τσέλτεναμ, κατά κύριο λόγο την απασχολούσε το πώς δεν θα βρει χώρο ο αντίπαλος και από τη στιγμή που ανασταλτικά είχε καλή εικόνα, το 0-0 ήταν το λογικό επακόλουθο μίας αναμέτρησης δίχως καλό θέαμα. Μπορεί να μην έχει νίκη στα τελευταία τρία (0-1-2), ωστόσο κρατάει μία ικανοποιητική απόσταση πέντε βαθμών από τις θέσεις του υποβιβασμού και κρατάει την τύχη της στα χέρια της. Εκτός δράσης τέθηκαν οι Μουν (α. 22/0), Χιουζ (α. 21/0), Λέκο (μ-ε. 1/0) και Μπένετ (ε. 28/2).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Πιτέρμπορο αιφνιδιάστηκε από τη Νορθάμπτον, δέχθηκε γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά αφυπνίστηκε άμεσα και απάντησε με ομοβροντία, φτάνοντας στο 3-1 πριν καν την ανάπαυλα και στο άνετο 4-1 εν τέλει. Τρίτωσε το καλό για τους «πος», βρήκαν βηματισμό στην επίθεση και αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στην κατάταξη. Η απόσταση των πέντε βαθμών από τη 2η θέση και με ματς λιγότερο από την πλειοψηφία του ανταγωνισμού, επιτρέπει τα πλάνα ανόδου. Εκτός δράσης σε σταθερή βάση ο Φουχς (μ. 5/0), θετικό το ότι δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα αγωνιστικά κενά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Πιτέρμπορο έχει χτίσει νικηφόρο σερί και χώνεται ολοένα και πιο βαθιά στα πλέι οφ. Θα κυνηγήσει και σήμερα τη νίκη. 2 (1.73).

ΜΠΛΑΚΜΠΟΥΛ - ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Η Μπλάκπουλ ενεπλάκη σε εν μέρει αμφίρροπο ματς στην έδρα της Σριούσμπερι, αλλά αποδείχθηκε πιο αποτελεσματική από τους γηπεδούχους, βρήκε δίχτυα στα δύο ημίχρονα και πανηγύρισε τη δίκαιη νίκη. Τρίτη επιτυχία στα τελευταία τέσσερα, διατηρεί επαφή με τις θέσεις των πλέι οφ και η όρεξη ανοίγει όλο και περισσότερο, αν και ανασταλτικά δεν έχει την απόλυτη συνοχή. Διατηρεί εξαιρετική πρόσφατη παράδοση με την Πόρτσμουθ, από το 2019 έχει 4-1-0 (8-1 γκολ) μαζί της στο πρωτάθλημα, ανεξαρτήτως έδρας! Εκτός δράσης ο Λάιονς (α. 15/1), χωρίς απρόοπτα.

Η Πόρτσμουθ μπήκε με γκολ στο εντός έδρας ματς με την Οξφορντ, αλλά ήρθε άμεσα το 1-1 και έκτοτε η εικόνα της δεν ήταν πειστική. Αμυντικά, είχε την απαραίτητη συνοχή, στην επίθεση βρήκε τη στιγμή της με τον Σέιντι και έτσι πανηγύρισε ακόμη μία νίκη. Με εξαιρετικό αήττητο σερί εννέα αγώνων (7-2-0), βρίσκεται στο «+7» από την 3η θέση και έχει τον έλεγχο σχετικά με την άνοδο. Εκτός οι Μόρελ (μ. 27/0), Ντέβλιν (μ. 18/1), ΜακΙντάιρ (α. 1/0), Πουλ (α. 14/3), Ρόμπερτσον (μ. 23/1), Λόουερι (μ. 8/0), Αντζορίν (μ-ε. 7/1), Σουάνσον (α. 7/0), Στίβενσον (α. 4/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πέντε σερί παιχνίδια αήττητη είναι η Πόρτσμουθ εκτός έδρας, που δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα στην έδρα της Μπλάκπουλ. 2Χ & over 1.5 (2.07).

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ - ΝΤΕΡΜΠΙ

Η Μπρίστολ Ρόβερς δεν ήταν το φαβορί στην έδρα της Λέιτον Οριεντ, ωστόσο βρήκε το γκολ στο πρώτο ημίωρο, έκτοτε αμύνθηκε αποτελεσματικά, είχε και την τύχη με το μέρος της σε ορισμένες στιγμές, για να πανηγυρίσει τη νίκη. Τρίτη επιτυχία στο τελευταίο καρέ αναμετρήσεων για το πρωτάθλημα, η απόσταση των 11 βαθμών δεν καλύπτεται ώστε να προλάβει τα πλέι οφ, η λογική υπαγορεύει ότι θα είχε τύχη αν ερχόταν νωρίτερα η σχετική αφύπνιση. Εκτός οι οι Γουίλσον (α. 20/0), Γουόρντ (μ. 14/1), ΜακΚόρμικ (μ. 11/2), Αγκιλέρα (μ-ε. 3/1), Χαντ (α. 22/3).

Η Ντέρμπι ήταν το φαβορί στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Πορτ Βέιλ και δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να το επιβεβαιώσει. Σημείωσε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, σχετικά νωρίς ήρθε και το 3-0, έκανε συντήρηση έκτοτε. Βρήκε την αναγκαία αντίδραση μετά το μίνι σερί των δύο ηττών και παρά το ότι έπεσε 3η μετά τα εξ αναβολής ματς της Τρίτης, δεν παύει να θεωρείται δικαίως ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Δύσκολα θα παίξει κάποιος εκ των Κόλινς (ε. 32/13), Ουάσινγκτον (ε. 14/3), Φόρσιθ (α. 24/3), Ρούνεϊ (α. 3/0), Νιαμπέ (α. 19/0), Ελντερ (α. 19/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κέρδισαν και οι δύο ομάδες στα πρόσφατα παιχνίδια τους, αλλά και πάλι δεν είναι άξιες εμπιστοσύνης. Του λείπει η σταθερότητα, αλλά η Ντέρμπι είναι αυτή που καίγεται αυτή τη στιγμή. Goal/goal (1.72).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΞΦΟΡΝΤ - ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Οξφορντ ήταν το αουτσάιντερ στο Πόρτσμουθ και παρά το ότι βρήκε άμεσα τη λύση στο γκολ που δέχθηκε στην πρώτη φάση του ματς και λίγο έλειψε να φτάσει στην ανατροπή, κατά διαστήματα δέχθηκε πίεση και το γκολ της ήττας στο τελευταίο ημίωρο. Τέταρτο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος δίχως νίκη (0-2-2) για τα «βόδια», ο συγκεκριμένος απολογισμός ευθύνεται για το ότι εξήλθαν της πρώτης εξάδας, ωστόσο τα πλέι οφ παραμένουν στόχος. Δύσκολα θα αγωνιστούν οι Σμιθ (μ. 9/1), Εντουαρντς (μ. 5/1), Μπράουν (μ. 4/0).

Η Τσέλτεναμ είχε προσδοκίες από το εντός έδρας ματς με την Τσάρλτον την Τρίτη, αλλά δέχθηκε το γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο και σπατάλησε πολλές δυνάμεις για να φτάσει στο 1-1. Όταν το έκανε προτίμησε να δώσει χώρο και να ψάξει την ανατροπή, εν τέλει τιμωρήθηκε και έμεινε με άδεια χέρια. Πάνω που έδειχνε ικανή να αντιστρέψει πλήρως το εις βάρος της σκηνικό, πορεύεται δίχως νίκη στα τελευταία τέσσερα (0-2-2) και αυτός ο απολογισμός την κρατάει στην τελευταία τετράδα. Εκτός οι Φρίστοουν (α. 29/0), Φέρι (μ. 32/1), Στριτ (ε. 22/2), Τέιλορ (ε. 8/4).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Όξφορντ είναι η χαρά του παιχνιδιού, αφού αρέσκεται σε υψηλά σκορ. Από την άλλη θέλει να επανέλθει και στις νίκες μετά από 4 αγωνιστικές, γιατί τα πλέι οφ απομακρύνονται. Η Τσέλτεναμ παίζει τη κατηγορία οπότε θα ψάξει τις πιθανότητές της. Over 2.5 (1.95).

ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ - ΣΡΙΟΥΜΠΕΡΙ

Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Πορτ Βέιλ είχε ελάχιστες πιθανότητες για κάτι καλό στην έδρα της Ντέρμπι και δυστυχώς δεν κατάφερε να διαψεύσει τα προγνωστικά. Έμεινε δικαίως με άδεια χέρια, δεχόμενη δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Φάνηκε μόνο μετά το 3-0, όταν και ο αντίπαλος έκανε διαχείριση. Δεν έχει νίκη στα τελευταία 11 ματς πρωταθλήματος (0-3-8), Παγιώνεται στην τελευταία τετράδα, και η απόσταση των έξι βαθμών από την επιβίωση δεν αποτελεί… ταφόπλακα. Εκτός δράσης οι Ικπεάζου (ε. 12/1) και Πλαντ (μ. 19/0), δίχως απρόοπτα προβλήματα.

Η Σριούσμπερι είχε βασικό μέλημα το να αμυνθεί στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Μπλάκπουλ, κατά διαστήματα το έκανε καλά, ωστόσο δέχθηκε το 1-0 σε κρίσιμο σημείο και όσο και να προσπάθησε μετά την ανάπαυλα, δεν ευτύχησε να σκοράρει, με συνέπεια να μείνει δικαίως με άδεια χέρια. Τρίτη ήττα στα τελευταία τέσσερα, δεν σκόραρε σ’ αυτά τα ματς τα οποία έχασε και παρά το ότι βρίσκεται πάνω από την τελευταία τετράδα, οι τέσσερις βαθμοί δεν προσφέρουν εγγυήσεις. Αναμένεται να λείψουν οι Πιέρ (α. 17/1), Φλάναγκαν (α. 15/0) και Μάροσι (τ. 33 συμ.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παιχνίδι κατηγορίας αυτό και όποιος χάσει, χάνεται. Στις λεπτομέρειες θα κριθεί το ματς, αρκεί να έχουν καταλάβει τη κρισιμότητά του οι δύο ομάδες. No goal (1.83).

ΡΕΤΙΝΓΚ - ΓΟΥΙΚΟΜ

Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Ρέντινγκ έκανε εξαιρετικά πρώτα 60’ στην έδρα της Καρλάιλ, προηγήθηκε 3-0 και από τη στιγμή που δεν επέτρεψε κάτι παραπάνω στον αντίπαλο μετά το 3-1, πανηγύρισε τη δίκαιη νίκη. Δεύτερη επιτυχία στα τελευταία τρία για τους «ρόαγιαλς», επί της ουσίας ρέφαραν την περαιτέρω αφαίρεση δύο βαθμών που τους επιβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα και κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους σχετικά με την επιβίωση. Εκτός δράσης από το συγκεκριμένο ματς οι Χολμς (α. 12/0), Ντόρσετ (α. 6/1) και Μπάλαρντ (ε. 10/3).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Γουίκομ μπήκε με ενθουσιασμό στο εντός έδρας ματς με την Μπάρνσλεϊ, βρήκε ηκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο, προηγήθηκε και 2-1 μετά την ανάπαυλα, ωστόσο δεν είχε τις απαραίτητες δυνάμεις όσο περνούσε η ώρα και μοιραία έμεινε με άδεια χέρια, αν και την αδικεί εν μέρει το βαρύ σκορ. Δεύτερη ήττα στα τελευταία τρία, δεν έχει σταθερότητα ως προς την απόδοση, πλην όμως βρίσκεται επτά βαθμούς πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στη Β’ Αγγλίας και διαχειρίζεται την κατάσταση. Εκτός οι Βίνσεντ-Γιανγκ (α. 17/0), Φορίνο (α. 22/0), Γουίλερ (μ. 26/2), Χάνλαν (ε. 16/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Ρέτινγκ έχει τρομερή προϊστορία απέναντι στη Γουίκομ και σίγουρα αυτό θα παίξει το ρόλο του. 1 (2.25).

ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ

Η Στίβενεϊτζ έδειξε χαρακτήρα στην έδρα της Λίνκολν, αμύνθηκε αποτελεσματικά καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και πήρε τη «λευκή» ισοπαλία. Με πρόσφατο απολογισμό 2-1-0, ο οποίος οφείλεται στο ότι κράτησε το μηδέν παθητικό στα συγκεκριμένα ματς, κρατάει σφιχτά την τελευταία θέση των πλέι οφ και το ζητούμενο είναι να αποδειχθεί ανθεκτική ώστε να διεκδικήσει την άνοδο μέσω της δεύτερης ευκαιρίας. Σκοράρει πιο δύσκολα σε σύγκριση με τον άμεσο ανταγωνισμό. Τραυματίας παραμένει ο Λιστ (μ. 21/4), θετικό το ότι δεν αναφέρθηκαν έτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Η Φλίτγουντ τελεί υπό πίεση και από τη στιγμή που είδε τη Γουίγκαν να γυρίζει το ματς που ξεκίνησε ιδανικά, δεν θα ήταν παράλογο να καταρρεύσει και να μείνει με άδεια χέρια. Αντ’ αυτού, όμως, επικράτησε με ανατροπή στην ανατροπή και οι παίκτες της ήταν έτοιμοι να ανταποκριθούν στον απόλυτο βαθμό. Επιστροφή στις επιτυχίες έπειτα από σερί πέντε αναμετρήσεων (0-3-2), παραμένει σε δεινή θέση, πλην όμως δεν πρόκειται να μην το παλέψει στο 100%. Εκτός σταθερά οι Ντόλαν (μ. 9/0) και Σίμονς (μ. 6/0), θετικό το ότι δεν αναφέρθηκαν απρόοπτες απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν οι γηπεδούχοι δείξουν προσήλωση στο ματς και δεν παρασυρθούν από τη Φλίτγουντ, τότε σίγουρα θα φύγουν νικητές από το γήπεδο. 1 (1.73).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΚΑΡΛΑΙΛ

Η Τσάρλτον έκανε ιδανικό ξεκίνημα στην έδρα της Τσέλτεναμ, προηγήθηκε στο πρώτο εικοσάλεπτο και παρά το ότι ήταν καλύτερη, ισοφαρίστηκε σε κομβικό σημείο. Το θετικό είναι ότι δεν το έβαλε κάτω, έψαξε μόνο τη νίκη και την πήρε με δύο τέρματα στην τελική ευθεία. «Δύο στα τρία» και εξαιρετικό αήττητο σερί έξι αγώνων (2-4-0) για τους «άντικς», αποσπάστηκαν επτά βαθμούς από την τελευταία τετράδα και πλέον μπορούν να πάρουν ανάσα με περισσότερη άνεση. Εκτός δράσης οι Εντμοντς-Γκριν (α. 10/0), Ράμσει (α. 2/0), Τέιλορ (μ. 5/0), Λίμπερν (ε. 13/3).

Η Καρλάιλ υποδέχθηκε τη Ρέντινγκ με προσδοκίες, αφού είχε προηγηθεί η νίκη στην έδρα της Μπέρτον, ωστόσο αυτή τη φορά δεν μπορούσε να ανταποκριθεί, σκόραρε όταν είχαν κριθεί τα πάντα (μείωσε σε 3-1). Με πρόσφατο απολογισμό 1-0-9 και απόσταση 15 βαθμών από την επιβίωση, είναι προφανές ότι οι «κούμπριανς» περιμένουν την επιβεβαίωση του υποβιβασμού. Μέχρι τότε, τουλάχιστον, δεν παρατούν την όποια προσπάθεια. Εκτός δράσης τέθηκαν οι Μπάρκλι (α. 13/0), Εμάνουελ (α. 9/0), Γκάι (μ. 16/0), θετικό το ότι δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα αγωνιστικά προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Τσάρλτον έχει αρχίσει και δείχνει καλά στοιχεία στα τελευταία παιχνίδια και χτίζει ένα καλό αήττητο σερί. 1 & over 1.5 (1.83).

Βαθμολογία -

08/03/2024League One: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Πόρτσμουθ Πόρτσμουθ 76 36 22 10 4 60 31 29
2 Μπόλτον Μπόλτον 70 36 21 7 8 64 40 24
3 Ντέρμπι Ντέρμπι 69 36 21 6 9 63 33 30
4 Μπάρνσλεϊ Μπάρνσλεϊ 67 35 19 10 6 66 41 25
5 Πιτέρμπορο Πιτέρμπορο 65 35 19 8 8 68 43 25
6 Στίβενεϊτζ Στίβενεϊτζ 60 35 17 9 9 48 34 14
7 Όξφορντ Όξφορντ 57 36 16 9 11 58 46 12
8 Μπλάκπουλ Μπλάκπουλ 56 36 16 8 12 56 41 15
9 Λέιτον Όριεντ Λέιτον Όριεντ 54 36 15 9 12 43 43 0
10 Λίνκολν Σίτι Λίνκολν Σίτι 52 36 13 13 10 40 32 8
11 Μπρίστολ Ρόβερς Μπρίστολ Ρόβερς 49 35 14 7 14 48 49 -1
12 Νορθάμπτον Νορθάμπτον 49 36 14 7 15 49 56 -7
13 Γουίγκαν Γουίγκαν 44 36 15 7 14 51 47 4
14 Τσάρλτον Τσάρλτον 41 37 9 14 14 53 55 -2
15 Γουίκομ Γουίκομ 41 35 10 11 14 45 48 -3
16 Έξετερ Σίτι Έξετερ Σίτι 40 36 11 7 18 27 50 -23
17 Ρέντινγκ Ρέντινγκ 39 36 12 9 15 49 53 -4
18 Μπέρτον Μπέρτον 39 35 10 9 16 29 44 -15
19 Κέμπριτζ Κέμπριτζ 38 35 10 8 17 31 44 -13
20 Σριούσμπερι Σριούσμπερι 38 36 11 5 20 26 51 -25
21 Τσέλτεναμ Τσέλτεναμ 34 35 9 7 19 29 48 -19
22 Πορτ Βέιλ Πορτ Βέιλ 32 34 8 8 18 34 57 -23
23 Φλίτγουντ Φλίτγουντ 31 36 7 10 19 40 60 -20
24 Καρλάιλ Καρλάιλ 23 35 5 8 22 29 60 -31
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr