Ποδόσφαιρο

Λιγκ 1 Αγγλίας: Διαφορά ποιότητας για τη Μπράνσλεϊ!

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 - 02:03

Μεσοβδόμαδη δράση έχουμε στη Λιγκ 1 Αγγλίας με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται όσο φτάνουμε προς το φινάλε του πρωταθλήματος. 

Λιγκ 1 Αγγλίας: Διαφορά ποιότητας για τη Μπράνσλεϊ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Λιγκ 1 Αγγλίας.

ΓΟΥΙΚΟΜ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Η Γουίκομ έκανε ιδανικό ξεκίνημα στην έδρα της Γουλβς Ρέντινγκ, έδειχνε να κρατάει καλά στην άμυνα, αλλά ισοφαρίστηκε στο τελευταίο εικοσάλεπτο, δεν τα παράτησε και βρήκε το γκολ της νίκης στο παρά δύο. «Δύο στα τρία» ο πρόσφατος απολογισμός, από τη στιγμή που απολαμβάνει διψήφια διαφορά από την τελευταία τετράδα, δεν έχει πίεση αναφορικά με την επιβίωση, το βλέμμα βρίσκεται και στον τελικό του Λιγκ Τρόφι (7/4 με Πιτέρμπορο). Εκτός δράσης τέθηκαν οι Βίνσεντ-Γιανγκ (α. 17/0), Φορίνο (α. 22/0), Γουίλερ (μ. 26/2), Χάνλαν (ε. 16/2).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Γουίγκαν ενεπλάκη σε αρχικά ισορροπημένο ματς με τη Λέιτον Οριεντ, ωστόσο από το 42' έπαιζε με παίκτη παραπάνω και παρά το ότι δυσκολεύτηκε, εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή και πανηγύρισε τη νίκη. Δεύτερη επιτυχία στα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος, είναι προφανές ότι δεν κινδυνεύει, ωστόσο η απόσταση από τις θέσεις των πλέι οφ είναι 14 βαθμοί και βάσει λογικής δεν πρόκειται να προλάβει το τρένο. Εκτός δράσης οι Σεσενιόν (α. 19/0) και Σο (μ. 17/0), θετικό το ότι δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες παίζουν ανοιχτά, δεν έχουν άγχος και προσπαθούν να παίξουν το ποδόσφαιρό τους ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Over 2.5 (1.93).

ΚΑΡΛΑΙΛ - ΜΠΡΑΝΣΛΕΙ

Η Καρλάιλ είχε ένταση στο παιχνίδι της στην έδρα της Τσάρλτον, προηγήθηκε και παρά το ότι δέχθηκε την ανατροπή έφτασε στο 2-2, ωστόσο πλήρωσε την κάκιστη αμυντική λειτουργία και το τρίτο γκολ που επέτρεψε, την άφησε με άδεια χέρια. Δεύτερη διαδοχική αποτυχία, ο υποβιβασμός για τους ουραγούς είναι αναπόφευκτος, απομένει να σφραγιστεί και μαθηματικά σε περίπου έναν μήνα από τώρα. Το βλέμμα της διοίκησης πέφτει στην επόμενη, δύσκολη σεζόν. Εκτός δράσης οι Μπάρκλι (α. 13/0) και Γκάι (μ. 16/0), χωρίς νεότερα κενά.

Η Μπάρνσλεϊ έβλεπε νίκη και μόνο απέναντι στη Λίνκολν, αλλά βρέθηκε σε ρόλο κυνηγού στο πρώτο τέταρτο, έκανε αδικαιολόγητα λάθη στην άμυνα, δέχθηκε καρέ τερμάτων στην επανάληψη και έτσι η συντριβή ήταν αναπόφευκτη. Στην ιστορία πέρασε το αήττητο σερί 4-3-0 στο πρωτάθλημα, εξακολουθεί να έχει πιθανότητες για την αυτόματη άνοδο, ωστόσο με τέτοιες εμφανίσεις δεν δικαιούταν να προσδοκά το παραμικρό, ζητείται βελτίωση. Εκτός δράσης ο Τζαλό (μ. 8/0), δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα αγωνιστικά προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H διαφορά ποιότητας με την Μπάρνσλεϊ είναι τεράστια για τη Καρλάιλ, που παρόλα αυτά είναι πολύ τίμια και παλεύει κάθε παιχνίδι. Έτσι θα κάνει και σήμερα αλλά δεν θα τα καταφέρει. 2 (1.70).

ΛΕΙΤΟΝ - ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ

Η Λέιτον Οριεντ δεν είχε κακή παρουσία σε πρώτη φάση στην έδρα της Γουίγκαν, αλλά στο 42' έμεινε με 10 παίκτες και δεν κατάφερε να ανταποκριθεί μέχρι τέλους, δέχθηκε το γκολ της ήττας στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Δεύτερη διαδοχική ήττα, η απόσταση από τις θέσεις των πλέι οφ βρίσκεται πλέον στους επτά βαθμούς και ο στόχος δυσκολεύει σε σημαντικό βαθμό, αν και ουδείς τα παρατάει. Εκτός δράσης τέθηκαν οι Χαπ (α. 28/0), Γκρέιαμ (μ-ε. 15/0), Αρτσιμπαλντ (μ-ε. 29/2), Γκάλμπρεϊθ (α. 32/1), μαζεύονται απουσίες.

Η Πορτ Βέιλ παρουσίασε προβληματική αμυντική εικόνα στο εντός έδρας ματς με τη Σριούσμπερι, κυνηγούσε στο σκορ από το πρώτο δεκάλεπτο, μετά το 2-0 δεν σήκωσε λευκή πετσέτα, μείωσε, αλλά δεν είχε περαιτέρω απαντήσεις και έτσι έμεινε με άδεια χέρια. Δεν έχει νίκη στα τελευταία 12 ματς πρωταθλήματος (0-3-9), βρίσκεται σε δεινή θέση και η επιβίωση απαιτεί μία σειρά από υπερβάσεις, τις οποίες δεν δείχνει ικανή τη δεδομένη στιγμή να πετύχει. Εκτός δράσης τέθηκε ο Ικπεάζου (ε. 12/1), θετικό το ότι δεν αναφέρθηκαν έτερες απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λέιτον αν θελήσει να αντιδράσει και να πάρει τη νίκη, θα το κάνει εύκολα ή δύσκολα. 1 (1.60).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΙΝΚΟΛΝ - ΚΕΙΜΠΡΙΤΖ

Η Λίνκολν προηγήθηκε της Μπάρνσλεϊ στο πρώτο τέταρτο, έκανε ματς υπομονής στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο μετά την ανάπαυλα ανίχνευσε και τιμώρησε κάθε πιθανή και απίθανη αμυντική αδράνεια του αντιπάλου, για να φτάσει σε θρίαμβο. Στο εκπληκτικό 8-3-0 το αήττητο σερί της, βρίσκεται σε απόσταση... προσδοκιών από την πρώτη εξάδα και άπαντες εντός των αποδυτηρίων πιστεύουν ακράδαντα ότι έχουν καλές πιθανότητες να παίξουν στα πλέι οφ ανόδου. Εκτός οι Χάμιλτον (μ. 30/3) και ΜακΓκράντλς (μ. 5/0), σοβαρή απουσία ο πρώτος.

Η Κέμπριτζ είχε διάθεση και ένταση στο παιχνίδι της απέναντι στη Νορθάμπτον, πήρε το προβάδισμα στο πρώτο εικοσάλεπτο και έδειχνε να κρατάει τη νίκη, αλλά ισοφαρίστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Διεκόπη το σερί των τεσσάρων ηττών, το ντεμπούτο του τεχνικού Γκάρι Μονκ ήταν ελπιδοφόρο και η απόσταση των πέντε βαθμών από την τελευταία τετράδα κρίνεται αρκετά σημαντική. Βέβαια, τίποτα δεν έχει τελειώσει αναφορικά με τη μάχη για την επιβίωση, χρειάζεται συνέπεια μέχρι το τέλος. Τραυματίες είναι οι Αχάντμε (ε. 20/70, Οκεναμπίρι (ε. 18/5).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύσκολα κοντράρεται η Λίνκολν αυτή τη στιγμή, με αυτό το μομέντουμ που έχει. 1 (1.70).

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Η Νορθάμπτον είχε μεγάλες προσδοκίες για το ματς στην έδρα της Κέμπριτζ, αλλά κυνηγούσε στο σκορ από το πρώτο εικοσάλεπτο και δυσκολεύτηκε να απειλήσει. Το θετικό είναι ότι δεν παράτησε την προσπάθεια και βρήκε τη λύση, ισοφαρίζοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο. Δεν έχει νίκη στα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος (0-2-1), η διαφορά από τις θέσεις των πλέι οφ ανόδου είναι διψήφια και το βλέμμα στρέφεται στην επόμενη σεζόν. Εκτός οι Γουίλις (α. 24/0), Μπερτζ (τ. 15 συμμ.), Οντιμάγιο (α. 24/0), ΜακΓκόουαν (α. 20/0), Κόικι (α. 6/0), Χίλτον (ε. 4/0).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Μπλάκπουλ δεν είχε κακή παρουσία στο εντός έδρας ματς με την Πόρτσμουθ, αλλά μετά την ανάπαυλα το έργο της δυσκόλεψε, καθώς έπαιζε με 10 παίκτες από το 43'. Αμύνθηκε μαζικά και αποτελεσματικά, κράτησε τον βαθμό, με το αποτέλεσμα αυτό να δίνει ψυχολογική ώθηση έτσι όπως ήρθε. Με πρόσφατο απολογισμό 3-1-1, παραμένει απόλυτα ανταγωνιστική και συνεχίζει την προσπάθεια για μία θέση στην πρώτη εξάδα, έχει σεβαστές πιθανότητες. Εκτός δράσης οι Λάιονς (α. 15/1), Χάσμπαντ (α. 35/0), Μόργκαν (μ. 32/3), Ρόουντς (ε. 27/15).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεοδούχοι είναι αξιόλογοι και παλεύουν κάθε τους ματς. Όμως τα αμυντικά προβλήματα δεν φεύγουν. Goal/goal (1.78).

ΝΤΕΡΜΠΙ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Η Ντέρμπι είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του εκτός έδρας ματς με την Μπρίστολ Ρόβερς και παρά το ότι δεν σκόραρε νωρίς, ένα τρίλεπτο στο ξεκίνημα της επανάληψης ήταν αρκετό για να σημειώσει δύο τέρματα και να φτάσει στην εν τέλει εύκολη νίκη με σωστή διαχείριση. «Δύο στα δύο» εσχάτως για τα «κριάρια», έπιασαν την πρώτη δυάδα μετά την γκέλα της Μπόλτον και αυξάνουν τις πιθανότητες όσον αφορά στην αυτόματη άνοδο. Δύσκολα κάποιος εκ των Κόλινς (ε. 32/13), Ουάσινγκτον (ε. 14/3), Φόρσιθ (α. 24/3), Ρούνεϊ (α. 3/0), Νιαμπέ (α. 19/0), Ελντερ (α. 19/0).

Η Ρέντινγκ έκανε μουδιασμένο ξεκίνημα στο εντός έδρας ματς με τη Γουίκομ, πίσω στο σκορ από το πρώτο εικοσάλεπτο. Δεν παράτησε την προσπάθεια και ανταμείφθηκε με την ισοφάριση στο τελευταίο εικοσάλεπτο, αλλά γκρέμισε την προσπάθεια με το εις βάρος της 2-1 να έρχεται στο παρά δύο. Οι ήττες εναλλάσσονται με τις νίκες εδώ και πέντε αγωνιστικές, το ζητούμενο είναι η σταθερότητα. Το θετικό είναι η αφαίρεση βαθμών δεν αφαιρεί τις πιθανότητες που έχει για την επιβίωση. Εκτός δράσης τέθηκαν οι Χολμς (α. 12/0), Ντόρσετ (α. 16/1), Μπάλαρντ (ε. 10/3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεδομένη η διαφορά ποιότητας όσο και το ότι η Ρέτινγκ δεν θα πέσει αμαχητί σήμερα. Over 2.5 (1.82).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΜΠΑΡΤΟΝ

Η Πόρτσμουθ βρισκόταν στο προσκήνιο στο μεγαλύτερο διάστημα του εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Μπλάκπουλ, μάλιστα έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 43', ωστόσο δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και αρκέστηκε στη «λευκή» ισοπαλία. Με αήττητο σερί 7-3-0, οι «πόμπις» βρίσκονται σταθερά στην κορυφή και εκμεταλλεύονται το ότι ο ανταγωνισμός δεν είναι αξιόπιστος. Εκτός οι Μόρελ (μ. 27/0), Ντέβλιν (μ. 18/1), ΜακΙντάιρ (α. 1/0), Πουλ (α. 14/3), Ρόμπερτσον (μ. 23/1), Λόουερι (μ. 8/0), Αντζορίν (μ-ε. 7/1), Σουάνσον (α. 7/0), Στίβενσον (α. 4/0).

Η Μπέρτον κράτησε το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Πιτέρμπορο, αλλά ξόδεψε αρκετές δυνάμεις και μετά την ανάπαυλα δεν μπορούσε να περιορίσει τον αντίπαλο. Ισοφάρισε προσωρινά, ωστόσο λύγισε στα τελευταία λεπτά, δεχόμενη ακόμη δύο τέρματα. Απογοητευτικός απολογισμός εσχάτως (0-1-3), σταμάτησε να βρίσκει γκολ με συνέπεια και θα πρέπει να βελτιωθεί για να μην... κάψει το «+5» από την τελευταία τετράδα. Εκτός δράσης τέθηκαν εκ νέου οι Μουν (α. 22/0), Χιουζ (α. 21/0), Λέκο (μ.-ε. 1/0), Μπένετ (ε. 28/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πόρτσμουθ είναι η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Μέσα στο γήπεδό της κάπως αποδίδει καλύτερα, γιατί εκτός είναι αρκετά αψυχολόγητη. 1 & over 2.5 (2.20).

ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΕΞΕΤΕΡ

Η Σριούσμπερι παρουσιάστηκε άριστα διαβασμένη στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Πορτ Βέιλ. Πήρε προβάδισμα νωρίς, σκόραρε σε ανάλογο σημείο στο δεύτερο μισό και άντεξε μετά τη μείωση του σκορ, για να πάρει την πολύτιμη νίκη. Επιστροφή στις επιτυχίες έπειτα από μίνι σερί δύο ηττών, στάθηκε αρκετή για να την αποσπάσει επτά βαθμούς από την τελευταία τετράδα και αν εξασφαλίσει τη σωτηρία (είναι φαβορί πλέον), αυτό το απόγευμα θα έχει παίξει σημαντικό ρόλο. Εκτός δράσης ο Πιέρ (α. 17/1), δεν αναφέρθηκαν έτερα προβλήματα.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Εξετερ βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση από τη στιγμή που πήρε το προβάδισμα η Μπόλτον στο μεταξύ τους, ωστόσο βρήκε δύο τέρματα σε ένα τρίλεπτο με τον Κοξ και άγγιξε τη νίκη, την οποία έχασε στο παρά τρία. Καλή η επιστροφή στη συνέπεια όσον αφορά στο επιθετικό σκέλος, ωστόσο δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στα τελευταία πέντε (0-2-3) και παρά το ότι δεν κινδυνεύει άμεσα, η λογική υπαγορεύει ότι θα χρειαστεί τρεις νίκες για να... καθαρίσει. Εκτός δράσης τέθηκαν αυτή τη φορά οι Τρέβιτ (μ. 19/3), Μίτσελ (μ.-ε. 14/2), Κόουλ (μ. 31/4).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύσκολο και περίεργο παιχνίδι προς οποιαδήποτε πρόβλεψη. Ίσως ο παράγοντας έδρα παίξει το ρόλο του σήμερα. Παρόλα αυτά εμείς θα προτιμήσουμε το 2-3 γκολ (1.95).

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Η Φλίτγουντ ήταν έτοιμη για... μάχη στην έδρα της Στίβενείτζ και αυτήν ακριβώς έδρας. Το πλάνο της πήγε περίπατο από τη στιγμή που έμεινε με 10 παίκτες στο 68', ωστόσο δεν έχασε την αμυντική συνοχή της και κράτησε το 0-0. Δεν χάνι στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος (1-3-0) και παρά το ότι αμυντικά δεν είναι ό,τι πιο αξιόπιστο, δεν εγκαταλείπει τη μάχη για την επιβίωση. Βέβαια, το «-7» χρειάζεται μία σειρά από υπερβάσεις. Δεν αναμένεται να αγωνιστεί κάποιος εκ των Χόλγκεϊτ (α. 12/0), Κάμπελ (α. 9/0), Σίμονς (μ. 6/0).

Η Μπρίστολ Ρόβερς αμύνθηκε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Ντέρμπι αλλά με το πέρασμα του χρόνου ξέμεινε από δυνάμεις, δέχθηκε δύο γκολ σε τρία λεπτά μετά την ανάπαυλα και δεν είχε αντίδραση, εν τέλει έμεινε δικαίως με άδεια χέρια. Το μίνι σερί των δύο νικών έφτασε στο τέλος του, έχασε τη δυνατότητα να μειώσει τη διαφορά από τις θέσεις των πλέι οφ σε μονοψήφιο αριθμό και η λογική υπαγορεύει ότι ξεμένει από στόχους. Εκτός οι Γουίλσον (α. 9/0), Ντόλαν (μ.-ε. 20/0), Γουόρντ (μ. 14/1), ΜακΚόρμικ (μ. 11/2), Αγκιλέρα (μ.-ε. 3/1), Χαντ (α. 22/3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Φλίτγουντ δείχνει να το παλεύει παιχνίδι με το παιχνίδι, έχει σφυγμό και πάει να πιάσει στον ύπνο σήμερα τη Μπρίστολ που δεν δείχνει καλά. 1Χ & under 4.5 (1.60).

ΜΠΟΛΤΟΝ - ΟΞΦΟΡΝΤ

Η Μπόλτον έδειχνε να ελέγχει απόλυτα την κατάσταση στην έδρα της Εξετερ μετά το γκολ του Μάγκομα, ωστόσο η εστία της παραβιάστηκε δύο φορές σε τρία λεπτά και χρειάστηκε να επιμένει μέχρι τέλους για να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία. Δύο διαδοχικές μοιρασιές στο πρωτάθλημα, αυτοί οι τέσσερις βαθμοί που χάθηκαν την έριξαν από τη 2η θέση, η απ' ευθείας άνοδος... απαγορεύει τα στραβοπατήματα. Με θέμα οι Μέντες (μ.-ε. 16/2), Μπάξτερ (τ. 28 συμμ.), Τέιλορ (α. 4/0), Ενλουντουλού (ε. 18/1), Τσαρλς (ε. 29/13), Αντεμπογιέτζο (ε. 35/10).

Η Οξφορντ ενεπλάκη σε ισορροπημένο ματς με την Τσέλτεναμ, προηγήθηκε σε οριακό σημείο και παρά το ότι δέχθηκε την ισοφάριση σε ανάλογο, δεν το έβαλε κάτω, για να λυτρωθεί με το 2-1 στο φινάλε. Το σερί των τεσσάρων αναμετρήσεων δίχως νίκη (0-2-2) έφτασε στο τέλος του για τα «βόδια», βρίσκονται έναν βαθμό εκτός των θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ και είναι προφανές ότι η μάχη αναμένεται να κρατήσει μέχρι το τέλος. Εκτός δράσης τέθηκαν οι Γκούντραμ (μ. 33/8), Σμιθ (μ. 9/1), Εντουαρντς (μ.-ε. 5/1), Μπράουν (μ.-ε. 4/0), γνωστές απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπόλτον θα ψάξει τη νίκη αλλά δεν είναι ομάδα που μπορείς να εμπιστευθείς με κλειστά τα μάτια στον άσο του 1.70. Η Όξφορντ είναι επικίνδυνη ομάδα και παίζει ανοιχτά χωρίς φόβο. Over 2.5 (1.82).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr