Ποδόσφαιρο

Europa League: Μπράιτον - Ρόμα, με πατημένο το γκάζι!

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 - 00:46

H Ρόμα έχει το πόδι στο γκάζι πατημένο και οδεύει προς μια μεγαλοπρεπή πρόκριση επί της Μπράιτον. 

Europa League: Μπράιτον - Ρόμα, με πατημένο το γκάζι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπράιτον - Ρόμα.

Αγώνας ρεβάνς για τη φάση των 16 του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι.
22:00, ΚΩΔ. ΟΠΑΠ: 948, Cosmote Sport 8HD

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον

Η Μπράιτον παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενόμενου στο πρώτο ματς, δεν είχε απάντηση στη πίεση της Ρόμα και είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Πήρε ένεση ηθικού την Κυριακή, όπου επικράτησε της Νότιγχαμ στην πρώτη νίκη μετά απο τρεις ήττες σε όλες τις διοργανώσεις όπου δεν είχε καν σκοράρει. Αυτή είναι η πρώτη φορά που δίνει νοκ άουτ ματς σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Αγωνιστικά νέα

Οι αρκετές απουσίες δικαιολογούν εν μέρει τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Ανέτοιμος ο βασικός φορ και πρώτος σκόρερ Ζόαο Πέδρο, εκτός και οι μέσοι Μίλνερ, Μιτόμα, Χίνσελγουντ, Μαρτς.

Πιθανή ενδεκάδα

Στιλ – Λάμπτι, φαν Χεκ, Ντανκ, Εστουπινάν – Γκρος, Γκίλμουρ - Αντινγκρά, Λαλάνα, Φατί – Γουέλμπεκ.

Ρόμα

Άστραψε και βρόντηξε η Ρόμα που παρέδωσε μαθήματα εμπειρίας και αποτελεσματικότητας στο πρώτο ματς και πραγματοποίησε το απόλυτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά. Εμφανώς πιο επιθετική μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Την Κυριακή αναδείχτηκε ισόπαλη με τη Φιορεντίνα (2-2), “τρέχει” ένα 3-1-0 στη Serie A και καταδιώκει την τετράδα. Έχει περιοριστεί σε μόλις ένα διπλό στα οκτώ τελευταία ευρωπαϊκά εκτός έδρας ματς, ενώ παραδοσιακά δυσκολεύεται σε αγγλικό έδαφος (1-8-13).

Αγωνιστικά νέα

Οι βασικοι Σμόλινγκ (α) και Παρέδες (μ.) έχασαν το τελευταίο ματς πρωταθλήματος και δίνονται αμφίβολοι. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο βασικός εσχάτως στόπερ Κρίστενσεν και ο αναπληρωματικός επίσης στόπερ Χάουζεν.

Πιθανή ενδεκάδα

Σβίλαρ – Τσέλικ, Μαντσίνι, Εντικά, Σπινατσόλα – Μπόβε, Παρέδες, Πελεγκρίνι – Μπαλντάντζι, Αζμούν, Ελ Σααράουι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.7 4 4.15 2.32 1.55 1.52 2.42 1.55 2.27 1.2 1.21 2.07
Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον - Ρόμα / Εκτίμηση

Η Μπράιτον είναι με τη πλάτη στο τοίχο και θα παίξει ανοιχτά και ότι γίνει. Η Ρόμα είναι απελευθερωμένη και παίζει καλά με τον Ντε Ρόσι στο τιμόνι της. Μπορεί να βρει χώρους και να απειλήσει. Over 2.5 (1.68) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr