Ποδόσφαιρο

A' Aργεντινής: Δυνατές μονομαχίες

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 - 01:30

Δράση για τη 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Αργεντινής με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που... τραβούν τα βλέμματα στο κουπόνι του στοιχήματος. 

A' Aργεντινής: Δυνατές μονομαχίες

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Αργεντινής.

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΣΟ ΝΤΕ ΑΛΜΑΓΚΡΟ

Το ντέρμπι της Μπόκα με την Εστουδιάντες διακόπηκε στο 27ο λεπτό μετά την σοκαριστική κατάρρευηση του Αλταμιράνο των γηπεδούχων. Ακολούθησε, για την ομάδα του Μαρτίνες, η νίκη με 3-0 επί της Σεντράλ Νόρτε που έδωσε πρόκριση στο κύπελλο. Μετά το επίσης ντέρμπι με τη Σαν Λορέντσο έχει να δώσει την πρεμιέρα της στους ομίλους του Σουνταμερικάνα, στο υψόμετρο του Ποτοσί της Βολιβίας. Με νίκες έβγαλε τα 3 τελευταία εντός, οπου οι δύο ήταν over. Τραυματίες οι δύο πρώτοι τερματοφύλακες, Ρομέρο, Γκαρσία. Τραυματίες οι Φιγκάλ (στόπερ), Σεμπάγιος (εξτρέμ).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παίζοντας σφιχτά αμυντικά η Σαν Λορέντσο κατάφερε να βάλει ένα γκολ στην Γοδόι Κρουζ και να πάρει τη νίκη, με την οποία πιστοποίησε πως είναι σε αγωνιστική άνοδο. Για την ομάδα του Ινσούα ήταν η δεύτερη σερί νίκη, επίσης με σκορ 1-0, έχοντας 3 στα 7 τελευταία της όπου είναι αήττητη. Μόλις σε δύο από τα 8 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις δέχθηκε γκολ. Ακολουθεί το ντέρμπι εντός με την Παλμέιρας στην πρεμιέρα της στους ομίλους του Λιμπερταδόρες και αυτό ίσως επηρεάσει την ενδεκάδα

EKTIMHΣΗ: Το «Μπομπονέρα» είναι έδρα που ζει και αναπνέει για τέτοια παιχνίδια όπως αυτο με την Σαν Λορεντζο. Ένα ντέρμπι πολύ σημαντικό και για τις δυο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το κυνήγι για τις πρώτες 4 θέσεις. Μπορεί να έχουν και μέσοβδομαδες αναμετρήσεις οι δυο ομάδες όμως για την Μπόκα το ματς αυτό είναι προτεραιότητα και ο παράγοντας έδρα είναι μεγάλο αβαντάρισμα γι' αυτο και θα ποντάρουμε στον 1 σε απόδοση κοντά στο 2 της Betshop.

ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΝΤΟΜΠΑ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Η Σεντράλ Κόρδοβα προηγήθηκε στην δύσκολη έδρα της Ουνιόν, ο αντίπαλος το γύρισε σε 2-1 αλλά η ίδια είπε την τελευταία λέξη σκοράροντας στις καθυστερήσεις για να πάρει τον ένα βαθμό. Προηγήθηκε το επίσης 2-2 με την Μπελγκράνο για την ομάδα του Μπάλμπο και το 1-0 εκτός επί της Λανούς. Τρεις εμφανίσεις που έδειξαν πως μπορεί να δείξει κάτι καλύτερο και πάει με ψυχολογία κόντρα στη Ρασίνγκ. Με no goal έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός έδρας.

Η Ρασίνγκ προέρχεται από το 3-0 επί της Σαν Μαρτίν Μπουζάκο που της έδωσε πρόκριση στο κύπελλο. Προηγήθηκε το 1-1 πρωταθλήματος απέναντι στην Ντιφένσα, σε ένα παιχνίδι όπου συνάντησε δυσκολίες, όπως δυσκολίες συναντά γενικά φέτος στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ. Ακολουθεί ματς με την Λουκένιο εκτός για την πρεμιέρα της στους ομίλους του Σουνταμερικάνα. Με no goal έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός έχοντας 2 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Αμφίβολος ο μέσος Αλμένδρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι που δείχνουν πως μπορούν να φανούν ανταγωνιστικοί. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι προβληματίζουν με την απόδοσή τους στην διοργάνωσης, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομος. Θα ποντάρουμε στο 2 σε απόδοση 1.98 από τη Betshop.

ΤΑΓΙΕΡΕΣ ΚΟΡΝΤΟΜΠΑ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Η Ταγέρες έφυγε με το 0-0 από την έδρα της Μπάνφιλντ σε μια μεστή εμφάνιση όπου πρόσεξε πολύ στην άμυνα. Η ομάδα του Ριμπονέτο έχιε μια ήττα στα 10 τελευταία της στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ και είναι στο κόλπο για την συμμετοχή στα μπαράζ του τίτλου. Είναι αήττητη στα 4 τελευταία εντός, με τρεις νίκες ενώ όλα ήταν γκολ – γκολ. Ακολουθεί η δύσκολη εντός έδρας πρεμιέρα στους ομίλους του Λιμπερταδόρες απέναντι στη Σάο Πάολο και ίσως αυτό επηρεάσει και την ενδεκάδα.

Το γκολ του Γκόμες στο 81’ λύτρωσε την Βελέζ στην αναμέτρηση με την Ινστιτούτο αφού με αυτό πήρε τη νίκη. Για την ομάδα του Κιντέρος ήταν η τρίτη σερί νίκη κι έχει μπει για τα καλά στο κόλπο για τη συμμετοχή στα μπαράζ του τίτλου. Γενικότερα είναι αήττητη στα 8 τελευταία της με 6 νίκες και είναι από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες. Από δύο γκολ και πάνω μπήκαν στα 4 από τα 5 τελευταία εκτός έδρας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ταγιέρες μετρά μια ήττα στα 10 τελευταία παιχνίδια και μπορεί να διεκδικήσει την είσοδο στα μπαράζ τίτλου. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με τρεις σερί νίκες δηλώνουν παρών για την είσοδο στη διαδικασία των μπαράζ. Αναμένεται δυνατό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές. Θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 1.98 από τη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr