Ποδόσφαιρο

Α' Γερμανίας: Η προέλαση της Λεβερκούζεν

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 - 04:06

Κυρίως πιάτο στην 27η αγωνιστική της Bundesliga, με έξι πολύ ενδιαφέροντες αναμετρήσεις

Α' Γερμανίας: Η προέλαση της Λεβερκούζεν

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α' Γερμανίας

ΛΕΙΨΙΑ - ΜΑΪΝΤΣ

Η Λειψία με εκρηκτικό επτάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, όπου σκόραρε τρεις φορές τελείωσε το παιχνίδι με την Κολωνία επικρατώντας δίκαια με 5-1. Μοιάζει σε αρκετά καλή κατάσταση η ομάδα του Μάρκο Ρόζε η οποία έχει πετύχει τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας έχει πετύχει τρεις σερί νίκες με το ίδιο σκορ (2-0). Σκοράρει +2 γκολ σε οκτώ από τα τελευταία εννέα ματς. Τιμωρημένος για την αναμέτρηση είναι ο μέσος Αϊνταρά (14 ματς/1 γκολ/2 ασίστ). Επιστρέφει ο έμπειρος αμυντικός Κλόστερμαν από τραυματισμό.

Η Μάιντς ήταν αρκετά καλύτερη από την Μπόχουμ και νίκησε δίκαια με 2-0. Αήττητος ο Μπο Χένρικσεν εντός έδρας (2/1/0) και η ομάδα βγήκε από τις δύο τελευταίες θέσεις, πρώτη φορά μετά την δέκατη-ένατη αγωνιστική. Το πρόβλημα βέβαια παραμένει όταν παίζει εκτός έδρας καθώς δεν έχει νίκη στα τελευταία δεκαεπτά παιχνίδια (0/8/9) από την πρωταπριλιά του 2023 όταν νίκησε στην έδρα της Λειψίας (0-3). Τιμωρημένος ο μέσος Κορ (24 ματς/1 γκολ). Λείπουν οι στόπερ Μπελ (10 ματς), Λάιτς (7 ματς) και ο νεαρός φορ Βάιπερ (3 ματς).

* Η Λειψία μετράει δώδεκα ισοπαλίες στο ημίχρονο που είναι η τρίτη χειρότερη επίδοση.

* Η Μάιντς έχει ανοίξει μόλις επτά φορές φέτος το σκορ που είναι η δεύτερη χειρότερη επίδοση.

* Η Λειψία έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια με την Μάιντς (1/1/4).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λειψία είναι εντυπωσιακή επιθετικά τον τελευταίο καιρό και πρέπει να περιμένουμε αρκετά γκολ στο ματς με το Over 3,5 να έχει απόδοση 2,15 στην betshop.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Η Λέβερκουζεν νίκησε δίκαια την Φράιμπουργκ με 3-2 αν και στο τέλος αγχώθηκε αρκετά. Παρέμεινε δέκα βαθμούς μπροστά από την Μπάγερν Μονάχου και μαθηματικά χρειάζεται πέντε νίκες στους οκτώ τελευταίους αγώνες για να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της. Αήττητη φέτος σε τριάντα-οκτώ αγώνες για όλες τις διοργανώσεις (33/5/0) ενώ ο κόουτς Τσάμπι Αλόνσο επιβεβαίωσε την παραμονή του στην ομάδα και για τη νέα σεζόν. Νέο μυϊκό πρόβλημα για τον μέσο Παλάσιος (20 ματς/3 γκολ/3 ασίστ) ο οποίος είναι εκτός όπως και ο επιθετικός Μπόνιφεϊς (16 ματς/10 γκολ/8 ασίστ).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Χόφενχαϊμ έκανε κακή εμφάνιση απέναντι στην Στουτγκάρδη και με μεγάλα αμυντικά κενά ηττήθηκε δίκαια 3-0 εντός έδρας. Η ομάδα του Πελεγκρίνο Ματαράτσο έκανε δεύτερη συνεχόμενη κακή εμφάνιση αμυντικά και ηττήθηκε δεύτερη σερί φορά. Καλύτερη εκτός έδρας καθώς έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς (20) από ότι εντός (13). Παραμένει πρώτη σε Goal/Goal στο φετινό πρωτάθλημα (22). Ένταση στις σχέσεις του κόουτς Ματαράτσο με τον αρχηγό Κράμαριτς που δεν βοηθάει. Τιμωρημενος ο κεντρικός αμυντικός Μπρουκς (18 ματς/2 γκολ). Τραυματίας ο επιθετικός Μπερίσα (8 ματς).

* Η Λέβερκουζεν έχει κρατήσει δεκατρείς φορές το μηδέν αμυντικά φέτος που είναι η καλύτερη επίδοση.

* Η Χόφενχαϊμ έχει κρατήσει μόνο μια φορά το μηδέν στην εστία φέτος που είναι η χειρότερη επίδοση.

* Η Λέβερκουζεν έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία επτά παιχνίδια με την Χόφενχαϊμ (4/2/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η μόνη ικανοποιητική απόδοση για να ποντάρουμε είναι το Goal/Goal και Over καθώς η Χόφενχαϊμ είναι και καλύτερη εκτός έδρας.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ.

Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης προηγήθηκε της Ντόρτμουντ αλλά ηττήθηκε 3-1 λόγω κακής λειτουργίας στις στημένες μπάλες. Δεν ήταν κακή πάντως η ομάδα του Τόπμελερ και το τελικό σκορ ήταν υπερβολικό. Ηττήθηκε πρώτη φορά μετά από πέντε αγώνες (2/3/0) και έδωσε το έκτο συνεχόμενο Goal/Goal. Εντός τρέχει αήττητο σερί έξι αγώνων (4/2/0). Έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία είκοσι-δύο ματς (12/9/1). Τιμωρημένος είναι ο μπακ Μπούτα (24 ματς/1 γκολ/1 ασίστ). Μόνιμα εκτός Ρόντε (7 ματς) και Καλάιτζιτς (5 ματς/1 ασίστ). Πολύ δύσκολο να παίξει ο μέσος Λάρσον (22 ματς/2 γκολ/1 ασίστ).

Η Ουνιόν Βερολίνου μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και με δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο νίκησε δίκαια την Βέρντερ Βρέμης 2-1. Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα του κόουτς Μπιέλιτσα μετά από τρία παιχνίδια και πήγε στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν έχει σκοράρει σε δεκατρία ματς φέτος που είναι η χειρότερη επίδοση ενώ εκτός έδρας έχει την τέταρτη χειρότερη συγκομιδή βαθμών (8). Έχει έξι σερί Under 2,5 εκτός (1/2/3). Τιμωρημένος ο μέσος Σέφαρ (13 ματς/1 γκολ/1 ασίστ).

* Η Αιντραχτ Φρανκφούρτης εντός έδρας έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (11-2) με διαφορά η καλύτερη επίδοση.

* Η Ουνιόν Βερολίνου έχει μόλις εννέα Goal/Goal φέτος τα λιγότερα από όλους και με διαφορά. Δεν υπάρχει ισοπαλία μεταξύ τους στα τελευταία έξι παιχνίδια (4/0/2) και συνολικά μόνο μια στην ιστορία τους στην Μπούντεσλιγκα (5/1/3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με την Ουνιόν να μην ενθουσιάζει με την εκτός έδρας εικόνα της φαίνεται καλή η απόδοση για τον άσο της Αϊντραχτ. Ικανοποιητικό και το 2-3 γκολ στο 2,00 του Pamestoixima.gr.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Η Γκλάντμπαχ προηγήθηκε με την Χάιντενχαϊμ αλλά ήταν τυχερή που κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 1-1. Χρήσιμη η διακοπή για την ομάδα του κόουτς Σεοάνε σε ένα σημείο της σεζόν όπου τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Παραμένει στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη, μπορεί να είναι αήττητη για τέσσερις αγώνες (1/3/0) αλλά με τρεις σερί ισοπαλίες με επιεικώς μέτριες εμφανίσεις δεν νιώθει καλά. Υπάρχουν καλές και κακές ειδήσεις. Ο βασικός τερματοφύλακας Όμλιν επιστρέφει στην εστία όπως επιστρέφουν στην αποστολή οι επιθετικοί Τσβάντσαρα και Πλέα. Δυστυχώς για την Μπορούσια τραυματίστηκε ο καλύτερος μέσος Κονέ (18 ματς/1 γκολ/2 ασίστ) που μένει εκτός τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Η Φράιμπουργκ πάλεψε ως το τέλος απέναντι στην πρωτοπόρο Λέβερκουζεν αλλά ηττήθηκε δίκαια 3-2. Την επόμενη ημέρα του αγώνα ο κόουτς Στράιχ ανακοίνωσε ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει μετά από δώδεκα χρόνια στον πάγκο και συνολικά είκοσι-εννέα στον σύλλογο. Θα αναλάβει ανθρωπος μέσα από την ομάδα και πρώην παίκτης του Στράιχ στον σύλλογο, ο Γιούλιαν Σούστερ. Η Φράιμπουργκ αυτή τη στιγμή έχει μόνο μια νίκη στις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις (1/2/5) ενώ έχει εννέα συνεχόμενα Over 2,5. Τελείωσε με την Ευρώπη οπότε μπορεί να συγκεντρωθεί στο κυνήγι της έβδομης θέσης. Ξανα χωρίς βασικούς στόπερ με τους Λίνχαρτ (15 ματς/1 γκολ), Γκίντερ (23 ματς/2 ασίστ) αλλά και τον αναπληρωματικό τους Σμιντ (5 ματς) εκτός.

* Η Γκλάντμπαχ είναι δεύτερη σε Goal/Goal στο πρωτάθλημα με 20 (26 παιχνίδια).

* Η Φράιμπουργκ έχει δεχτεί 48 γκολ φέτος ενώ πέρσι όλη την σεζόν δέχτηκε 44.

* Τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους έχουν λήξει ισόπαλα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ξεκούραστη πλέον η Φράιμπουργκ και με τους παίκτες να έχουν επιστρέψει από τραυματισμούς, ίσως να αξίζει το ρίσκο για τη νίκη στην έδρα της Γκλάντμπαχ. Καλό και το Χ2 διπλή ευκαιρία.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η Βέρντερ Βρέμης πλήρωσε την κακή εκκίνηση στο δεύτερο ημίχρονο και ηττήθηκε δίκαια από την Ουνιόν Βερολίνου με 2-1. Για την ομάδα του Όλε Βέρνερ ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα κάτι που συμβαίνει τρίτη φορά φέτος. Τελευταία φορά έχασε τέσσερα σερί ματς τον Ιανουάριο του 2023. Εντός μετράει πέντε συνεχόμενα Goal/Goal. Αρκετά σημαντικά προβλήματα. Τραυματίας ο στόπερ Σταρκ (14 ματς/2 γκολ) και ο σημαντικός επιθετικός Ντζίνμα (24 ματς/6 γκολ/2 ασίστ). Τιμωρημένοι οι μέσοι Στάγκε (26 ματς/2 γκολ/2 ασίστ), Λίνεν (25 ματς/3 ασίστ), Βάιζερ (23 ματς/3 γκολ/6 ασίστ).

Η Βόλφσμπουργκ προηγήθηκε αλλά η αποβολή του Βίμερ λίγο πριν το ημίχρονο άλλαξε τα δεδομένα και η Άουγκσμπουργκ νίκησε δίκαια με 3-1. Οι λύκοι αποφάσισαν να απολύσουν τον κόουτς Νίκο Κόβατς και ανακοίνωσαν γρήγορα τον αντικαταστάτη, τον έμπειρο Ραλφ Χάζενχουτλ. Είχε λίγο χρόνο να δουλέψει στην διακοπή για να προσπαθήσει να ξυπνήσει την ομάδα που δεν έχει νίκη έντεκα αγώνες (0/6/5) και έφτασε στο +6 από τον κίνδυνο. Τιμωρημένος ο ακραίος Βίμερ (9 ματς/1 γκολ), τραυματίας ο φορ Νμέτσα (3 ματς/1 γκολ).

* Η Βέρντερ Βρέμης έχει πετύχει το 65,7% των τερμάτων της στο δεύτερο ημίχρονο που είναι το υψηλότερο ποσοστό από όλες τις ομάδες φέτος.

* Η Βόλφσμπουργκ είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει σκοράρει και στα δύο ημίχρονα εκτός έδρας φέτος.

* Σε 51 ματς στην ιστορία τους υπάρχει ισορροπία (20/11/20).

* Στην Βρέμη σε 25 παιχνίδια υπάρχουν μόλις δύο ισοπαλίες (12/2/11).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η αλλαγή προπονητή στην Βόλφσμπουργκ μπερδεύει αρκετά το παιχνίδι αυτό. Καλύτερα να πάμε σε ένα Over στο 1,78 της betsson.

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Η Μπάγερν Μονάχου επέτρεψε αρκετές ευκαιρίες στην Ντάρμσταντ αλλά την νίκησε δίκαια 5-2 με την επιθετική ποιότητά της. Άλλη μια νίκη και χαμόγελα μετά την λήξη του αγώνα που δείχνει ότι το κλίμα είναι κάπως καλύτερο στην ομάδα. Η διαφορά βέβαια από την κορυφή δεν μειώνεται και το πρωτάθλημα απομακρύνεται. Αυτή τη στιγμή είναι αήττητη τέσσερις αγώνες (3/1/0) σκοράροντας μέσο όρο 4,3 γκολ. Τραυματίες ξανά ο τερματοφύλακας Νόιερ (18 ματς), οι μπακ Μποέ (2 ματς) και Γκερέιρο (16 ματς/2 γκολ) και ο μέσος Πάβλοβιτς (13 ματς/2 γκολ/2 ασίστ).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Ντόρτμουντ βρέθηκε να χάνει από την Άιντραχτ αλλά το γύρισε το παιχνίδι με κολακευτικό τελικό σκορ το 3-1 για την ομάδα του Τέρζιτς. Παρέμεινε στην τετράδα πετυχαίνοντας τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα που είναι και το καλύτερο σερί μετά τον Οκτώβριο (πέντε νίκες). Εκτός έδρας είναι αήττητη για οκτώ παιχνίδια (4/4/0). Έχει χάσει εννέα συνεχόμενα παιχνίδια στο Μόναχο. Παραμένει τιμωρημένος ο κεντρικός μέσος Ζάμπιτσερ (20 ματς/2 γκολ/2 ασίστ). Τέλος η χρονιά για τον μπακ Μπένσεμπαϊνί (17 ματς) ενώ εκτός ντέρμπι είναι ο βασικός τερματοφύλακας Κόμπελ και ο επιθετικός Μάλεν (23 ματς/11 γκολ/3 ασίστ). Πιθανές οι επιστροφές των Ρίερσον (μπακ), Σάντσο (ακραίος επιθετικός), Αλέρ (επιθετικός).

* Η Μπάγερν Μονάχου είναι η ομάδα που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ στο πρώτο τέταρτο των αγώνων (12).

* Η Ντόρτμουντ έχει κρατήσει τέσσερις φορές το μηδέν αμυντικά εκτός έδρας φέτος και μόνο η Λέβερκουζεν είναι καλύτερη (6).

* Η Μπάγερν Μονάχου είναι αήττητη στους τελευταίους δέκα αγώνες για το πρωτάθλημα (9/1/0) με τη Ντόρτμουντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη η Ντόρτμουντ ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη στο ντέρμπι. Ίσως αξίζει να πάμε σε Goal/Goal και Over 3,5.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

30/03/2024Bundesliga
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λεβερκούζεν Λεβερκούζεν 70 26 22 4 0 66 18 48
2 Μπάγερν Μονάχου Μπάγερν Μονάχου 60 26 19 3 4 78 31 47
3 Στουτγκάρδη Στουτγκάρδη 56 26 18 2 6 60 31 29
4 Ντόρτμουντ Ντόρτμουντ 50 26 14 8 4 53 32 21
5 Λειψία Λειψία 49 26 15 4 7 60 32 28
6 Άιντραχτ Φρανκφούρτης Άιντραχτ Φρανκφούρτης 40 26 10 10 6 42 35 7
7 Άουγκσμπουργκ Άουγκσμπουργκ 35 26 9 8 9 43 42 1
8 Χόφενχαϊμ Χόφενχαϊμ 33 26 9 6 11 44 50 -6
9 Φράιμπουργκ Φράιμπουργκ 33 26 9 6 11 36 48 -12
10 Βέρντερ Βρέμης Βέρντερ Βρέμης 30 26 8 6 12 35 41 -6
11 Χαϊντενχάιμ Χαϊντενχάιμ 29 26 7 8 11 35 44 -9
12 Γκλάντμπαχ Γκλάντμπαχ 28 26 6 10 10 46 50 -4
13 Ουνιόν Βερολίνου Ουνιόν Βερολίνου 28 26 8 4 14 25 42 -17
14 Βόλφσμπουργκ Βόλφσμπουργκ 25 26 6 7 13 31 44 -13
15 Μπόχουμ Μπόχουμ 25 26 5 10 11 30 54 -24
16 Μάιντζ Μάιντζ 19 26 3 10 13 22 46 -24
17 Κολωνία Κολωνία 18 26 3 9 14 20 47 -27
18 Ντάρμσταντ Ντάρμσταντ 13 26 2 7 17 26 65 -39
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Europa League (Group Stage)
Promotion - Europa Conference League (Qualification)
Bundesliga (Relegation)
Relegation - 2. Bundesliga

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr