Ποδόσφαιρο

Premier League: Με ψυχολογία η Μάντσεστερ Γ.

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 - 10:22

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε θάρρος μετά τη νίκη της επί της Λίβερπουλ στο Κύπελλο.

Premier League: Με ψυχολογία η Μάντσεστερ Γ.

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Premier League.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Η Νιούκαστλ, προέρχεται από δύο σερί ήττες, μία στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο, με 2-0 στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Έντι Χάου στην Πρέμιερ Λιγκ έχει κερδίσει τρία από τα τελευταία 11 και έχει απομακρυνθεί από την Ευρώπη, ενώ από τα δέκα τελευταία παιχνίδια, εννέα ήταν γκολ – γκολ και over 2.5. Εκτός ο γκολκίπερ Πόουπ, οι μπακ Μπότμαν, Τρίπιερ, οι μέσοι Μπαρνς, Μάιλι, Τονάλι, ο εξτρέμ Ζοέλιντον και ο Γουίλσον (3ος σκόρερ), αμφίβολος ο μπακ Λιβραμέντο.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Γουέστ Χαμ, παραμένει στο κυνήγι της έκτης θέσης, καθώς είναι αήττητη τέσσερις σερί αγωνιστικές, με ισάριθμα γκολ – γκολ, παρά το γεγονός ότι προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, έχει πάρει μακριά από το σπίτι της έξι από τις 12 φετινές της νίκες, ενώ στα μισά διπλά της, είχε σκοράρει ο Σούτσεκ. Έχει όμως μόνο μία ανέπαφη εστία σε 18 ταξίδια Πρέμιερ Λιγκ. Tιμωρημένος ο μέσος Άλβαρες, αμφίβολος ο εξτρέμ Κορνέ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ό, τι πρέπει για γκολ – γκολ και over 2.5 αυτό το ματς.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΕΒΕΡΤΟΝ

Η Μπόρνμουθ, κάνει μεγάλες ανατροπές από τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά δύο σερί αγωνιστικές, με αποκορύφωμα το 4-3 από 0-3 κόντρα στη Λούτον. Η ομάδα του Αντόνι Ιραόλα, είναι αήττητη τέσσερις αγωνιστικές και είναι πολύ κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής, ενώ από τα τελευταία πέντε ματς, έχει χάσει μόνο από τη Μάντσεστερ Σίτι. Έχει μείνει μόλις μία φορά χωρίς γκολ στα προηγούμενα οκτώ παιχνίδια της. Eκτός οι μπακ Φρέντερικς, Χιλ, Κέλι και ο εξτρέμ Σινιστέρα. Αμφίβολοι οι μπακ Άαρονς, Κέλι, Σενέσι.

Η Έβερτον, μπορεί να αισθάνεται λίγο καλύτερα βαθμολογικά, μετά την αφαίρεση πόντων από τη Νότιγχαμ, αλλά αγωνιστικά θέλει απεγνωσμένα τη νίκη που αγνοεί εδώ και 11 αγωνιστικές, προερχόμενη από δύο σερί ήττες με δύο γκολ διαφορά. Η ομάδα του Σον Ντάις, έχει περισσότερες νίκες φέτος μακριά από την έδρα της, παρά εντός, αλλά πλέον δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα έξι τελευταία ταξίδια της. Δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Μπόρνμουθ στο πρωτάθλημα. Eκτός Άλι (μέσος), αμφίβολοι Ντανζούμα (επιθετικός), Γκέι (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Σολάνκι έχει ανοίξει το σκορ περισσότερες φορές από οποιονδήποτε άλλον φέτος. Μπορεί να το κάνει και εδώ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΣΕΛΣΙ - ΜΠΕΡΝΛΙ

Η Τσέλσι του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, κέρδισε 4-2 εντός τη Λέστερ και πέρασε στα ημιτελικά Κυπέλλου, ενώ είναι αήττητη τέσσερα σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με ισάριθμα γκολ – γκολ και over 2.5 και τον Πάλμερ να σκοράρει στα τελευταία δύο. Εντός στο πρωτάθλημα, έχει κερδίσει πέντε από τα τελευταία έξι, με τον Πάλμερ να σκοράρει σε τρία σερί. Εκτός οι μπακ Τζέιμς, Φοφανά, oι μέσοι Λάβια, Ουγκοτσούκβου και ο επιθετικός Ενκουνκού, αμφίβολοι οι μπακ Κόλγουιλ, Γκουστό και ο μέσος Τσουκβουεμέκα.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Μπέρνλι, κατάφερε να κερδίσει μετά από δέκα αγωνιστικές και ούσα δύο σερί ματς αήττητη, διατηρεί ελπίδες για να μείνει στην κατηγορία, μετά την αφαίρεση βαθμών από τη Νότιγχαμ. Η ομάδα του Βινσέντ Κομπανί, έχει όμως μόλις δύο ανέπαφες εστίες όλη τη σεζόν, ενώ εκτός έδρας έχει κερδίσει ένα από τα τελευταία 11 παιχνίδια. Εκτός ο μπακ Αλ Νταχίλ, ο μέσος Ράμζι και οι επιθετικοί Ρέντμοντ, Κολεόσο. Ο Φοφανά που σκοράρει δύο σερί αγωνιστικές, δεν παίζει καθώς ανήκει στην Τσέλσι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το παλεύει η Μπέρνλι, αλλά δύσκολα θα γλιτώσει εδώ. Άσος, 2+ γκολ για Τσέλσι, σκόρερ Πάλμερ.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΚΡ. ΠΑΛΑΣ

Η Νότιγχαμ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς της αφαιρέθηκαν τέσσερις βαθμοί για οικονομικές ατασθαλίες και είναι στην επικίνδυνη ζώνη, με έναν πόντο στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, δεν έχει ισοπαλία στα τελευταία δέκα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, από τα οποία κέρδισε τρία. Ο Χάντσον – Οντόι, σκόραρε στα δύο τελευταία που η ομάδα του βρήκε δίχτυα ως γηπεδούχος. Εκτός οι μπακ Βαρέλα, Μοντιέλ, αμφίβολοι οι μπακ Έινα, Μπολί, ο πρώτος σκόρερ Γουντ και ο δεύτερος Αβονίγι.

Η Κρίσταλ Πάλας, μετά τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι με τον νέο τεχνικό, Όλιβερ Γκλάζνερ, έμεινε χωρίς τρίποντο στα δύο επόμενα, αλλά αν κερδίσει στο Νότιγχαμ πρώτη φορά από το 2011, κάνει τεράστιο βήμα παραμονής. Δεν έχει όμως νίκη σε οκτώ σερί εκτός έδρας, με μόνο ένα διπλό σε δέκα ταξίδια. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Τζόνστον, οι μπακ Χόλντινγκ, Γκέχι (βασικός), οι μέσοι Ρακ – Σάκι, Ντουκουρέ, ο επιθετικός Φράνσα και ο ένας εκ των αρχισκόρερ Ολίσε, αμφίβολος ο εξτρέμ Σλουπ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ματς – τελικός, ειδικά για τη Νότιγχαμ. Η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΦΟΥΛΑΜ

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, προηγήθηκε 2-0 στο Μπόρνμουθ, αλλά συμβιβάστηκε στην ισοπαλία και είναι στο -8 από τη σωτηρία, δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος, με τέσσερα ματς χωρίς τρίποντο και μία νίκη σε 12. Η ομάδα του Κρις Ουάιλντερ, έχει κρατήσει μία ανέπαφη εστία στη σεζόν, ενώ εντός έχει μία νίκη σε 8 ματς, στα οποία δέχτηκε 25 γκολ. Εκτός Μπάσαμ, Ίγκαν, Nόρινγκτον – Ντέιβις, Λόου (μπακ), Τζέμπισον, Μπρούστερ (επιθετικοί), επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Χόλγκεϊτ, αμφίβολοι Μπεν Σλιμάν (μέσος), Άρτσερ (επιθετικός).

Η Φούλαμ, προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Τότεναμ, την τρίτη της σε τέσσερις αγωνιστικές και ουσιαστικά χρειάζεται δέκα πόντους ακόμα για να είναι και μαθηματικά ασφαλής. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, χάνει όμως μεγάλο μέρος της δυναμικής της εκτός έδρας, με μόλις δύο διπλά όλη τη σεζόν και μόνο ένα στα τελευταία 13 ταξίδια, μέσα στο Ολντ Τράφορντ. Σε τρομερή φόρμα πριν από τη διακοπή ο Μουνίζ, είχε σκοράρει επτά φορές στις προηγούμενες ισάριθμες αγωνιστικές. Δεν έχει προβλήματα τραυματισμών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όσο δεν κρατά ανέπαφες εστίες η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, δεν έχει ελπίδες. Διπλό.

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΛΟΥΤΟΝ

Η Τότεναμ, προέρχεται από την κάκιστη εμφάνιση στην έδρα της Φούλαμ, στο πρώτο φετινό ματς πρωταθλήματος, στο οποίο δεν σκόραρε. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου, πληρώνει 11 σερί οver 2.5 στο πρωτάθλημα, καθώς και 18 στα τελευταία 19 ματς. Δεν έχει λευκή ισοπαλία πλέον σε 71 σερί παιχνίδια Πρέμιερ Λιγκ, ενώ έχει πετύχει γκολ σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, όπου έχει έξι νίκες σε επτά. Εκτός Φόρστερ (αναπλ., τερμ), Σέσενιον (μπακ) και Σόλομον (επιθετικός).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η ελλιπής Λούτον έσωσε ισοπαλία με Νότιγχαμ και δεν έχει νίκη οκτώ σερί ματς, όμως η αφαίρεση πόντων από τη Φόρεστ την έβγαλε από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς, σκοράρει 17 σερί αγωνιστικές, αλλά οι 11 στις τελευταίες 12 ήταν γκολ – γκολ. Εκτός οι μπακ Όσο, Άντερσεν, Μπελ, Ποτς, Λόκγιερ, Tζόνσον, ο μέσος Νακάμπα, ο επιθετικός Μπράουν και ο αρχισκόρερ Αντεμπάγιο, αμφίβολος ο κορυφαίος σε ασίστ πλάγιος μπακ Ντάουτι, ο μέσος Μπάνζου και ο πολύτιμος εξτρέμ Ογκμπένε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λούτον μαχητική, αλλά μπορεί να πάει με μισή ομάδα. Άσος με γκολ του Σον.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΓΟΥΛΒΣ

Η Άστον Βίλα, έσωσε πόντο στην έδρα της Γουέστ Χαμ και δεν έχει νίκη δύο αγωνιστικές, πριν από τη γειτονική μονομαχία με Γουλβς. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι, ξεκίνησε εκπληκτικά τη σεζόν εντός έδρας, αλλά πλέον έχει κερδίσει μόνο δύο από τα τελευταία έξι. Ο Ντόουγκλας Λουίζ, έχει τέσσερα γκολ στα τελευταία πέντε ματς στο Βίλα Παρκ. Εκτός ο μπακ Μινγκς και οι μέσοι Καμαρά, Μπουενδία, τιμωρημένος ο μέσος – αρχηγός, ΜακΓκιν, αμφίβολος ο o μπακ Κας και ο μέσος Ράμσι.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Γουλβς, με απουσίες μπροστά, υπέστη ήττα σοκ εντός με 3-2 από την Κόβεντρι στο Κύπελλο, όμως στο πρωτάθλημα έχει τρεις νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές και κυνηγά ακόμα Ευρώπη. Η ομάδα του Γκάρι Ο’ Νιλ έχει τέσσερα διπλά φέτος, αλλά τα τρία είναι στην τελευταία πεντάδα ταξιδιών. Είναι αήττητη στην έδρα της γειτόνισσας από το 2018. Εκτός ο αρχισκόρερ Χουάνγκ και ο πρώτος σε ασίστ, εξτρέμ Νέτο, αμφίβολος ο δεύτερος σκόρερ Κούνια, ο βασικός στόπερ Ντόσον και ο μέσος Μπελγκάρντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι απουσίες της Γουλβς μπροστά μπορεί να κάνουν διαφορά. Άσος.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.

Η Μπρέντφορντ του Τόμας Φρανκ, έχασε δεύτερο σερί ματς με σκορ 2-1 στο Μπέρνλι και είναι στο +5 από την ουρά, με πέντε ήττες σε έξι αγώνες και ένα τρίποντο σε εννέα, ενώ στο γήπεδό της έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία εννέα. Η άμυνά της μπάζει, με μία ανέπαφη εστία σε 19 αγωνιστικές. Εντός μετρά επτά σερί γκολ – γκολ. Εκτός ο επιθετικός Σάντε, οι μέσοι Νόργκααρντ, Ντασίλβα και οι μπακ Μι, Πίνοκ, Χίκι, Χένρι τιμωρημένος ο μπακ Ρεγκιλόν.

Η Γιουνάιτεντ, με δραματική ανατροπή κέρδισε 4-3 τη Λίβερπουλ εντός στην παράταση στον προημιτελικό Κυπέλλου και ο Έρικ Τεν Χαχ, ελπίζει ότι αυτή η νίκη θα δώσει ώθηση και στο πρωτάθλημα, όπου έχει δύο ήττες στα τελευταία τρία ματς. Εκτός έδρας έχει τρεις νίκες στα τελευταία οκτώ στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά όλες στα πιο πρόσφατα πέντε ταξίδια της. Εκτός Μπαγιντίρ (τερμ.), Μαλάσια, Μαρτίνες, Σο (μπακ), Μαρσιάλ (επιθετικός), αμφίβολοι οι μπακ Μαγκουάιρ, Έβανς και ο μέσος Καζεμίρο. Τιμωρημένος ο επιθετικός Ντιαλό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: To ματς αναμένεται να έχει γκολ, με τις δύο άμυνες να έχουν απουσίες. Η Γιουνάιτεντ όμως έχει προβάδισμα. Διπλό και over 2.5.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

30/03/2024Premier League
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Άρσεναλ Άρσεναλ 64 28 20 4 4 70 24 46
2 Λίβερπουλ Λίβερπουλ 64 28 19 7 2 65 26 39
3 Μάντσεστερ Σίτι Μάντσεστερ Σίτι 63 28 19 6 3 63 28 35
4 Άστον Βίλα Άστον Βίλα 56 29 17 5 7 60 42 18
5 Τότεναμ Τότεναμ 53 28 16 5 7 59 42 17
6 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 47 28 15 2 11 39 39 0
7 Γουέστ Χαμ Γουέστ Χαμ 44 29 12 8 9 46 50 -4
8 Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον 42 28 11 9 8 50 44 6
9 Γουλβς Γουλβς 41 28 12 5 11 42 44 -2
10 Νιούκαστλ Νιούκαστλ 40 28 12 4 12 59 48 11
11 Τσέλσι Τσέλσι 39 27 11 6 10 47 45 2
12 Φούλαμ Φούλαμ 38 29 11 5 13 43 44 -1
13 Μπόρνμουθ Μπόρνμουθ 35 28 9 8 11 41 52 -11
14 Κρίσταλ Πάλας Κρίσταλ Πάλας 29 28 7 8 13 33 48 -15
15 Μπρέντφορντ Μπρέντφορντ 26 29 7 5 17 41 54 -13
16 Έβερτον Έβερτον 25 28 8 7 13 29 39 -10
17 Λούτον Λούτον 22 29 5 7 17 42 60 -18
18 Νότιγχαμ Φόρεστ Νότιγχαμ Φόρεστ 21 29 6 7 16 35 51 -16
19 Μπέρνλι Μπέρνλι 17 29 4 5 20 29 63 -34
20 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 14 28 3 5 20 24 74 -50
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Europa League (Group Stage)
Relegation - Championship

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr