Ποδόσφαιρο

Championship: Σε τρομερή κατάσταση η Κόβεντρι!

Δευτέρα, 1 Απριλίου 2024 - 00:14

Φουλ δράση σήμερα στη Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας με την μάχη της ουράς να παίρνει φωτιά!

Championship: Σε τρομερή κατάσταση η Κόβεντρι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Τσάμπιονσιπ.

ΛΕΣΤΕΡ – ΝΟΡΙΤΣ

Αν και δεν είχε καλή εικόνα η Λέστερ κόντρα στη Μπρίστολ, δημιούργησε πολλές φάσεις, τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκε. Έτσι έφυγε με άδεια χέρια από το παιχνίδι αφού ηττήθηκε με 1-0. Αφού δεν κατάφερε να σκοράρει η ίδια, το έκανε η αντίπαλός της. Τέσσερις ήττες μετράει στα έξι τελευταία παιχνίδια της και δείχνει να μην πατάει καλά. Έχει υποχωρήσει στη βαθμολογία και βρίσκεται στη 3η θέση πλέον. Εκτός ο Ντόιλ, όπως οι ΜακΑτίρ και Πράετ.

Η Νόριτς με τη σειρά της κέρδισε 2-1 τη Πλίμουθ και πήρε σημαντική νίκη. Η Πλίμουθ προηγήθηκε πολύ νωρίς στο ματς, αλλά η Νόριτς πίεσε πάρα πολύ και εν τέλει, δικαιώθηκε. Τρίτη σερί νίκη για τη Νόριτς και 12η σερί αγωνιστική εντός έδρας που δεν ηττήθηκε. Εκτός έδρας έχει πρόβλημα, έχοντας δύο νίκες στις τελευταίες 9 αναμετρήσεις της. Εκτός οι Γιαννούλης, Ρόου, Χάνλι και Ερνάντες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λέστερ δεν είναι σε καθόλου καλό φεγγάρι και δεν αποπνέει την εμπιστοσύνη που έβγαζε στην αρχή του πρωταθλήματος. Goal/goal (1.65) στη Betshop.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΓΟΥΤΦΟΡΝΤ

Η Γουέστ Μπρομ τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Μίλγουλ, αλλά κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, ενώ στο δεύτερο που ανέβηκε έφτασε και στην ισοφάριση. Παρέμεινε 7 αγωνιστικές αήττητη και βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Εκτός οι Μολούμπι, Ντάικι και Μάτζα. Αμφίβολος ο Κιπρέ.

Σε δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα έφτασε η Γουότφορντ με τον νέο προπονητή στην άκρη του πάγκου. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι και επιβραβεύτηκε με το 2-2 απέναντι στη πολύ δυνατή Λιντς. Λύγισε στο 85΄και ισοφαρίστηκε για το τελικό σκορ. Έχει μόλις δύο νίκες στα τελευταία 12 παιχνίδια της και θα προσπαθήσει να ανατρέψει τη κατάσταση. Εκτός έδρας δείχνει να παλεύει περισσότερο τα παιχνίδια της. Εκτός οι Σέμα και Ενγκάκια, ενώ λογικά επιστρέφει ο Χουντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες είναι ικανές να σκοράρουν, ενώ η Γουότφορντ έχει ψυχολογία με τον νέο προπονητή. Goal/goal (1.91) στη Βetshop.

ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΚΑΡΝΤΙΦ

Ξεπέρασε το εμπόδιο της Χάντερσφιλντ εύκολα τη περασμένη αγωνιστική κερδίζοντας με 1-3 εκτός έδρας. Έφτασε έτσι σε 4η διαδοχική νίκη και δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Βρίσκεται 4 βαθμούς μακριά από την 6η θέση των πλέι οφ, έχοντας όμως παιχνίδι λιγότερο. Μετράει 7 σερί over 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός μόνο ο Σακαμότο.

Δεν τα κατάφερε απέναντι στη Σάντερλαντ η Κάρντιφ. Έχασε με 0-2 μέσα στην έδρα της σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν καλή. Απολύτως δίκαιο το αποτέλεσμα. Μάλιστα, αυτή ήταν η 2η συνεχόμενη ήττα με το ίδιο σκορ. Πλέον δεν μπορεί να κάνει όνειρα για τα πλέι οφ, αφού δεν προλαβαίνει ούτε με θαύμα. Θα προσπαθήσει βέβαια να παίξει το ποδόσφαιρό της και να βελτιωθεί στα ματς που απομένουν. Εκτός ο ΜακΓκίνες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε πολύ καλό μομέντουμ η Κόβεντρι που μπορεί να φτάσει σε μία ακόμη νίκη, απέναντι στην αδιάφορη ουσιαστικά Κάρντιφ. 1 (1.53) στη Betshop.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΣΕΦΙΛΝΤ

Η Μίντλεσμπρο συνέχισε τις καλές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος, παραμένοντας σε ένα ακόμη παιχνίδι αήττητη. Έπαιξε στη δύσκολη έδρα της Σαουθάμπτον και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Βρέθηκε να χάνει από το 12ο λεπτό, αλλά δεν παρασύρθηκε από τον ρυθμό των αγίων. Κράτησε το εύθραυστο 1-0 και βρήκε την ευκαιρίας της στο 90’, όπου και ισοφάρισε. Παρέμεινε για 5ο σερί παιχνίδι αήττητη, ενώ αυτή ήταν η 2η σερί ισοπαλίας της. Παρά τις καλές εμφανίσεις δεν προλαβαίνει τα πλέι οφ.

Από ισοπαλία με το ίδιο σκορ προέρχεται και η Σέφιλντ. Απέσπασε τον βαθμό από την Σουόνσι εντός έδρας με το τελικό 1-1. Κατάφερε και σκόραρε πρώτη στο 41’, αλλά είδε την αντίπαλό της να ισοφαρίζει στο 76’. Πολύτιμος ο βαθμός στη προσπάθεια που κάνει για παραμονή, αφού μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι στο φινάλε του πρωταθλήματος. Υπάρχει τριπλή ισοβαθμία στην ουρά και όλα είναι ανοιχτά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μίντλεσμπρο μπορεί να έχει τη ψυχολογία με το μέρος της, αλλά η Σέφιλντ έχει το ενδιαφέρον. Δύσκολο παιχνίδι προς πρόβλεψη. Θα πάμε με το 2-3 γκολ σε απόδοση 1.95 στη Betshop.

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΠΡΕΣΤΟΝ

Aκόμη μια ήττα κατέγραψε η Μπέρμιγχαμ, την 4η στη σειρά. Έχασε εκτός έδρας από την ΚΠΡ με σκορ 2-1. Δεν δείχνει τη διάθεση και τη σοβαρότητα να βοηθήσει τον εαυτό της και να ξεμπλέξει από τα σενάρια του υποβιβασμού. Προς το παρών ισοβαθμεί με άλλες δύο ομάδες στους 39 βαθμούς, ακροβατώντας στη ζώνη του υποβιβασμού. Έχει να πανηγυρίσει νίκη εδώ και 7 αγωνιστικές. Εντός έδρας έχει τρεις συνεχόμενες ήττες.

Η Πρέστον με τη σειρά της έφτασε στη νίκη επί της Ρόδεραμ με 3-0 εντός έδρας. Ήταν ο πιο εύκολος αγώνας που είχε να δώσει στο πρωτάθλημα και επιβλήθηκε όπως όφειλε. Έχει 59 βαθμούς αυτή τη στιγμή και βρίσκεται το -5 από τα πλέι οφ, έχοντας βέβαια παιχνίδι λιγότερο. Ελπίζει για την 6άδα και το δείχνει με τις δύο συνεχόμενες νίκες που έχει πετύχει. Μόλις μία ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι είναι απογοητευτικοί, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο τους. Aξίζει το διπλό στο 3.05 στη Betshop.

ΠΛΙΜΟΥΘ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

H Πλίμουθ αν και προηγήθηκε στο 10’ απέναντι στη Νόριτς, δεν άντεξε την πίεση, και ηττήθηκε με 2-1. Τα καναρίνια της άσκησαν μεγάλη πίεση, κάτι που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί. Έτσι έμεινε με άδεια τα χέρια, όπως έχει συνηθίσει στα τελευταία 4 από τα 5 παιχνίδια που έχει δώσει. Μόλις μία νίκη μετράει στα τελευταία δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος. Απέχει δύο βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και δεν μπορεί να επαναπαυθεί με τίποτα. Εντός έδρας μετράει 4 συνεχόμενες ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Σπουδαία νίκη για τη Μπρίστολ, που υπέταξε με 1-0 τη Λέστερ. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο στη κακή περίοδο που διανύουν οι αλεπόυδες και πήραν του τρεις βαθμούς της νίκης. Δύο νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της και δεν αλλάζει κάτι ουσιαστικό στη βαθμολογική της θέση, αφού ουσιαστικά στο +11 είναι πολύ άνετη. Μετράει 4 στα 5 no goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες δεν είναι υπέρμαχες των γκολ στα παιχνίδια τους, με το αμφίτερμα να μην εμφανίζεται συχνά. Θα προτιμήσουμε το no goal σε απόδοση 1.74 στη Betshop.

ΡΟΔΕΡΑΜ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Η Ρόδεραμ επέστρεψε τις παλιές γνωστές ημέρες και ηττήθηκε με 3-0 στην έδρα της Πρέστον. Δεν μπήκε ποτέ στο ματς ενώ έχει συμβιβαστεί και με την ιδέα του υποβιβασμού. Μόλις μία νίκη έχει στα τελευταία 20 παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Εντός έδρας μετράει 5 στα 6 τελευταία ματς της όπου έφερε no goal. Μόλις έναν βαθμό έχει καταφέρει να πάρει στα τελευταία 11 παιχνίδια που έχει δώσει.

Η Μίλγουολ είχε δύσκολη αποστολή απέναντι στη Γούεστ Μπρομ, αλλά επιβραβεύτηκε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Αυτή ήταν που προηγήθηκε στο 21’ με τον Γουέϊτμορ, αλλά ισοφαρίστηκε στην επανάληψη, με πέναλτι του Σουίφτ. Δίκαιο το αποτέλεσμα βάση εικόνας, άφησε την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αντίπαλο, ενώ αρκέστηκε στο να περιμένει πίσω από τη μπάλα. Προσπαθεί αργά και σταθερά να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις και δείχνει να το καταφέρνει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε πολύ καλές τιμές εμφανίζεται το διπλό, που συγκεντρώνει και το μόνο ενδιαφέρον στο ματς. 2 (1.92) στη Betshop.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Με το διπλό έφυγε στις αποσκευές της η Σάντερλαντ από την έδρα της Κάρντιφ. Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως η αντίπαλός της δεν ήταν καλή και έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα για να κερδίσει τους τρεις βαθμούς. Πανηγύρισε νίκη μετά από 7 αγωνιστικές. Είναι στη 12η θέση με 51 βαθμούς και δεν έχει κάποιο στόχο πλέον στο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσει στα τελευταία παιχνίδια να βελτιώσει την εικόνα της και να πλασαριστεί όσο το δυνατόν καλύτερη μπορεί στη βαθμολογία.

Ήττα για τη Μπέρμιγχαμ από τη πρωτοπόρο Ίπσουιτς τη περασμένη αγωνιστική με σκορ 0-1. Για ακόμη μια φορά δεν κατάφερε να κερδίσει, αγνοώντας τη νίκη εδώ και 10 αγωνιστικές. Στα θετικά ότι σε αυτό το διάστημα μετράει 6 ισοπαλίες και δείχνει σκληροτράχηλη ομάδα που δεν χάνει εύκολα. Είναι στους 42 βαθμούς και η απόσταση των τριών βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού δεν της υπόσχεται τίποτα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Oι άμυνες των δύο ομάδων και γενικότερα οι αμυντικές τους λειτουργίες δεν είναι άξιες εμπιστοσύνης. Η αδιάφορη Σάντερλαντ θα είναι αυτή που θα ορίσει ουσιαστικά την εξέλιξη του παιχνιδιού. Goal/goal (1.75) στη Betshop.

ΣΟΥΟΝΣΙ – ΚΠΡ

H Σουόνσι δοκιμάστηκε στην έδρα της Σέφιλντ και κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας. Είχε τη πρωτοβουλία των κινήσεων, της άφησε τη κατοχή η αντίπαλός της, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε. Βρέθηκε να χάνει μάλιστα στο 41’. Η ισοφάριση ήρθε πιο αργά στο 76’ και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε του ματς. Σε γενικές γραμμές δεν είναι το αποτέλεσμα που θα ήθελε, ειδικά απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο, αλλά δείχνει να κλειδώνει τη παραμονή και αυτό μετράει.

Νικηφόρα ήταν η περασμένη αγωνιστική για τη ΚΠΡ αφού κέρδισε τη Μπέρμιγχαμ με 2-1. Έκανε σημαντικότατο βήμα παραμονής με αυτό το αποτέλεσμα. Όχι απλά πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά έβαλε για τα καλά από κάτω της έναν άμεσο αντίπαλο για τη παραμονή. Μόλις μία ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Μόλις μία ήττα στα τελευταία 6 ταξίδια της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε καλό μομέντουμ οι δύο ομάδες που προέρχονται από νίκες. Θα θελήσουν να επιβληθούν και να τελειώσουν με το θέμα της παραμονής. Goal/goal (1.84) στη Betshop.

Βαθμολογία -

31/03/2024Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 84 39 25 9 5 81 49 32
2 Λιντς Λιντς 83 39 25 8 6 72 30 42
3 Λέστερ Λέστερ 82 38 26 4 8 74 34 40
4 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 74 37 22 8 7 74 48 26
5 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 67 39 19 10 10 60 37 23
6 Νόριτς Νόριτς 64 39 19 7 13 71 55 16
7 Κόβεντρι Κόβεντρι 60 38 16 12 10 62 44 18
8 Πρέστον Πρέστον 59 38 17 8 13 52 54 -2
9 Χαλ Χαλ 58 38 16 10 12 53 48 5
10 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 55 39 16 7 16 54 53 1
11 Κάρντιφ Κάρντιφ 53 39 16 5 18 43 53 -10
12 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 51 39 15 6 18 50 45 5
13 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 50 39 14 8 17 43 45 -2
14 Γουότφορντ Γουότφορντ 49 39 12 13 14 55 53 2
15 Σουόνσι Σουόνσι 47 39 12 11 16 49 59 -10
16 Μίλγουολ Μίλγουολ 44 39 11 11 17 37 51 -14
17 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 44 39 12 8 19 37 53 -16
18 ΚΠΡ ΚΠΡ 43 39 11 10 18 38 51 -13
19 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 42 39 11 9 19 51 65 -14
20 Πλίμουθ Πλίμουθ 41 39 10 11 18 55 64 -9
21 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 39 39 10 9 20 43 61 -18
22 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 39 39 8 15 16 43 64 -21
23 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 39 39 11 6 22 31 62 -31
24 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 20 39 3 11 25 30 80 -50
Promotion - Premier League
Promotion - Championship (Play Offs: Semi-finals)
Relegation - League One

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr