Λαβράκιας

Δυάδα από… ισοπαλίες!

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022 - 08:15

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα παιχνίδια για την Λίγκα Εθνών. Τέσσερις κατηγορίες, αρκετά αμφίρροπα παιχνίδια και η επιλογή θα είναι ένα παρολί με ισοπαλίες.

Δυάδα από… ισοπαλίες!

Χρονικά, για τον πρώτο όμιλο της τρίτης κατηγορίας, η Λιθουανία υποδέχεται το Λουξεμβούργο. Ξεκάθαρο φαβορί στον συγκεκριμένο όμιλο η Τουρκία και δύσκολα θα χάσει την πρωτιά, αν είναι σοβαρή. Οι υπόλοιπες ομάδες θα παλέψουν να αποφύγουν την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό στην 4η κατηγορία. Η Λιθουανία ότι καλό έχει κάνει τα τελευταία χρόνια είναι στο γήπεδο της αλλά σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί και φόβητρο. Το Λουξεμβούργο παλεύει αλλά έχει περιορισμένες δυνατότητες και μια ισοπαλία θα θεωρείται επιτυχές αποτέλεσμα, παρότι στοιχηματικά το διπλό προσφέρεται σε τιμές φαβορί.

Η δεύτερη επιλογή αφορά την μεγάλη αναμέτρηση στην Μπολόνια, ανάμεσα στην Ιταλία και την Γερμανία για τον 3ο όμιλο της πρώτης κατηγορίας στην Λίγκα Εθνών. Απογοήτευση στην Ιταλία μετά την απώλεια του τελικού finalissima κόντρα στην Αργεντινή αλλά και το γεγονός ότι δεν θα είναι στο Μουντιάλ του Κατάρ. Σίγουρα ο Μαντσίνι επιζητεί ένα καλό αποτέλεσμα για να ανέβει και η ψυχολογία των παικτών. Η Γερμανία είναι σε νέα εποχή, με τον Χάνσι Φλικ πλέον στον πάγκο αντί του Γιόακιμ Λεβ. Έγινε μια προσπάθεια ανανέωσης στο ρόστερ, με τις παλιές καραβάνες να παραμένουν και απομένει να δούμε αν άλλαξε η φιλοσοφία των πάντσερ. Σε όμιλο με Αγγλία και Ουγγαρία, μια ισοπαλία για αρχή και για τις δυο πλευρές, δεν θεωρείται αποτρεπτική.

Λιθουανία-Λουξεμβούργο Χ (2.90)

Ιταλία-Γερμανία Χ (3.20)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr