Λαβράκιας

Ρίσκο με Σλοβενία

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 - 08:14

Για τον 4ο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας στην Λίγκα Εθνών, η Σλοβενία υποδέχεται στην Λιουμπλιάνα την Νορβηγία.

Ρίσκο με Σλοβενία

Η Σλοβενία είναι σε δύσκολη θέση καθώς παλεύει για να αποφύγει την τελευταία θέση. υπάρχει γκρίνια για τις εμφανίσεις και το γεγονός ότι δεν έχει νίκη ακόμα στον όμιλο, αλλά στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε, κατάφερε να πάρει ισοπαλία από την Σερβία και μάλιστα έχοντας μείνει πίσω στο σκορ με δυο τέρματα (2-2 εντός).

Ο Ματίας Κεκ έχει ρίξει το βάρος στην ψυχολογία των παικτών, όπου στο ρόστερ υπάρχει ποιότητα αρκεί να βγει στο γήπεδο (υπάρχουν και οι τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού, Βέρμπιτς, Σπόραρ και Τσέριν).

Από την άλλη, η Νορβηγία είναι στην κορυφή του ομίλου και δείχνει το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Μάλιστα ακόμα και με ήττα στο σημερινό ματς, κρατάει την τύχη στα χέρια της, καθώς δεν πρέπει να χάσει εντός όταν θα υποδεχτεί την τελευταία αγωνιστική, την Σερβία.

Με τα δεδομένα αυτά και το γεγονός ότι ο άσος προσφέρεται σε αποδόσεις απόλυτου αουτσάϊντερ, αξίζει το ρίσκο για την Σλοβενία.

Σλοβενία-Νορβηγία 1 (3.85)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr