Λαβράκιας

Ολλανδία με... over!

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 - 13:26

Για τα ημιτελικά της Λίγκας Εθνών, Ολλανδία και Κροατία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Ντε Κάιπ» του Ρότερνταμ για ένα εισιτήριο στον τελικό.

Ολλανδία με... over!

Η Ολλανδία με Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο πλέον, θέλει να αποδείξει ότι η πορεία στο Μουντιάλ του Κατάρ μόνο τυχαία δεν ήταν. Παρά την ήττα με 4-0 από την Γαλλία στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, καλείται να συνέλθει άμεσα και να διεκδικήσει ένα τρόπαιο που τόσο λείπει τα τελευταία χρόνια. Θα έχει σύμμαχο και τους φιλάθλους που θα γεμίσουν το γήπεδο.

Από την άλλη, η Κροατία έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι είναι σταθερή δύναμη αλλά μένει να φανεί πως θα ανταποκριθούν οι περισσότεροι παίκτες που είναι μεγάλοι σε ηλικία και παράλληλα τελείωσαν αργά και φέτος τις υποχρεώσεις τους, με τους συλλόγους που αγωνίζονται.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Η νίκη της Ολλανδίας σε απόδοση κοντά στον διπλασιασμό, έχει βάση για ποντάρισμα αλλά για να αυξήσουμε την απόδοση μπορούμε να το συνδυάσουμε και με το Over καθώς και οι δυο ομάδες έχουν την ποιότητα για να δημιουργήσουν φάσεις και να σκοράρουν.

Ολλανδία-Κροατία 1+Over (3.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr