Λαβράκιας

Ολλανδία για τρίτη θέση!

Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 - 13:14

Στον μικρό τελικό του nations league, η Ολλανδία αντιμετωπίζει την Ιταλία.

Ολλανδία για τρίτη θέση!

Παιχνίδι σίγουρα που δεν έχει ιδιαίτερες σκοπιμότητες, με τις δυο ομάδες να είναι απογοητευμένες από τον αποκλεισμό στα ημιτελικά.

Με τα δεδομένα αυτά, είναι πολύ πιθανόν το παιχνίδι να κριθεί σε υψηλό σκορ, με την Ολλανδία να έχει και τον πρώτο λόγο, έχοντας σύμμαχο την έδρα (το φάιναλ-φορ της Λίγκας Εθνών διεξάγεται στην Ολλανδία).

Με την Κροατία, η Ολλανδία προηγήθηκε στο σκορ αλλά έδειξε αδυναμίες στην άμυνα, αλλά θέλει να κλείσει αυτήν την διοργάνωση με μια νίκη μπροστά στο κοινό της και ουσιαστικά την πρώτη με τον Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της.

Η Ιταλία είναι πολύ πιθανόν να έχει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, με την άμυνα να έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια από την στιγμή που δεν υπάρχουν οι παλιές καραβάνες.

Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο, σε τιμές φαβορί αλλά για να αυξήσουμε την απόδοση μπορούμε να το συνδυάσουμε με το Over που κάνει την τιμή να ξεπερνάει τον τριπλασιασμό.

Ολλανδία-Ιταλία 1+Over (3.20)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr