Λαβράκιας

Στήριξη σε Μπράγκα με... Over!

Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 - 17:47

Για τον τρίτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπράγκα υποδέχεται την Ουνιόν.

Στήριξη σε Μπράγκα με... Over!

Η Μπράγκα είναι σε καλό μομέντουμ το τελευταίο διάστημα ειδικά στις εγχώριες διοργανώσεις στην Πορτογαλία, καθώς προκρίθηκε στους “16” του κυπέλλου ενώ παράλληλα τρέχει ένα μεγάλο αήττητο σερί στο πρωτάθλημα, μειώνοντας σημαντικά την απόσταση από τις πρώτες θέσεις.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Αναφορικά βέβαια με το Τσάμπιονς Λιγκ, για να έχει ελπίδες πρόκρισης ως δεύτερη, η νίκη κρίνεται επιτακτική κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου και παράλληλα η Νάπολι να γκελάρει στην Μαδρίτη από την Ρεάλ ώστε να τα παίξει όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική στην Ιταλία.

Από την άλλη πλευρά, η Ουνιόν δεν πείθει καθόλου, καθώς φαίνεται πως δεν μπορεί να σηκώσει δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη και η εικόνα της δεν είναι καλή ούτε στις εγχώριες διοργανώσεις.

Δεν είναι τυχαίο ότι στην Μπουντεσλίγκα έχει εντελώς αντίθετη πορεία σε σχέση με την περσινή και σίγουρα ο προβληματισμός είναι έντονος σε όλους τους τομείς.

Προβάδισμα στον άσο λοιπόν αλλά κάλλιστα μπορεί να συνδυαστεί με το Over αφού ειδικά η Μπράγκα είναι άκρως επιθετική.

Μπράγκα-Ουνιόν Βερολίνου 1+Over (2.90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr