Λαβράκιας

Πολλά γκολ στο Λονδίνο!

Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 - 08:14

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την Μπρέντφορντ σε μια αναμέτρηση που όλα δείχνουν ανοιχτά.

Πολλά γκολ στο Λονδίνο!

Καμιά από τις δυο πλευρές δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, προέρχονται από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και δεν αισθάνονται καμιά ασφάλεια, αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Το μεταξύ τους παιχνίδι μπορεί να χαρακτηριστεί και... εξάποντο, ενώ παράλληλα έχουν ένα ακόμα κοινό χαρακτηριστικό. Το γεγονός ότι σπανίως κρατούν το μηδέν στην άμυνα.

Επιθετικά η Μπρέντφορντ βρίσκει περισσότερο το γκολ αλλά πρόκειται για μια αναμέτρηση που μπορεί ο νικητής να κριθεί σε υψηλό σκορ, οπότε το over σε συνδυασμό με το αμφίσκορο, αποδίδουν μια καλή τιμή.

Κρίσταλ Πάλας-Μπρέντφορντ Goal+Over (2.50)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr