Λαβράκιας

Όλα για όλα η Φίτεσε

Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2024 - 08:14

Για την μεγάλη κατηγορία της Ολλανδίας, η Φίτεσε φιλοξενεί την Γκόου Αχέντ Ινγκλς.

Όλα για όλα η Φίτεσε

Η Φίτεσε είναι με την πλάτη στον τοίχο αναφορικά με την βαθμολογική της θέση, καθώς ο κίνδυνος του υποβιβασμού, είναι πιο ορατός από ποτέ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών ειδικά εντός έδρας αν θέλει να αυξήσει τις ελπίδες της για παραμονή και παρότι μεσοβδόμαδα έχει ματς κυπέλλου για τα προημιτελικά, το βάρος πρέπει να πέσει στο πρωτάθλημα.

Η Γκόου Αχέντ Ινγκλς πραγματοποιεί αξιόλογη πορεία και βρίσκεται εντός ζώνης για μια θέση στα πλέι-οφ και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Πάντως εκτός έδρας δυσκολεύεται αρκετά με μόλις δυο νίκες σε εννιά εξορμήσεις ενώ σπανίως κρατάει το μηδέν στην εστία της.

Σίγουρα η επιλογή του άσου αποτελεί μεγάλο ρίσκο αλλά θα στηριχτούμε στο βαρύ όνομα της Φίτεσε και το μεγάλο κίνητρο που έχει για την παραμονή της.

Φίτεσε-Γκόου Αχέντ Ινγκλς 1 (2.55)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr