Μπαλαντέρ

Γκολ στο Κύπελλο

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 - 08:56

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τους σημερινούς επαναληπτικούς του Κυπέλλου

Γκολ στο Κύπελλο

Μετά την πρόκριση του Άρη, σήμερα θα οριστικοποιηθούν και τα άλλα τρία εισιτήρια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη εξασφαλίσει το ένα, μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα στις Σέρρες και αναμένεται ένα ανοιχτό παιχνίδι στην Τούμπα. Οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά η απόδοση του «άσου» είναι πολύ χαμηλή. Και οι δύο ομάδες θα παίξουν ελεύθερα και έχει αξία το G/G, που προσφέρεται σε πολύ καλή απόδοση.
Στα άλλα δύο ματς θα παιχθεί η πρόκριση, αφού τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων δεν εξασφαλίζουν καμία ομάδα. Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΟΦΗ στη ρεβάνς της νίκης του με σκορ 2-1 στο Ηράκλειο. Οι γηπεδούχοι έχουν πρώτο στόχο την παραμονή στην κατηγορία, αλλά είναι κίνητρο να φτάσουν για πρώτη φορά στα ημιτελικά, ενώ την πρόκριση θέλουν πολύ και οι φιλοξενούμενοι. Κι εδώ η πρώτη επιλογή είναι το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.
Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος έχει το υπέρ του 2-1 του πρώτου αγώνα στην Λεωφόρο και ο Παναθηναϊκός πάει να τα παίξει όλα για όλα. Οι γηπεδούχοι απομακρύνθηκαν από την πρώτη εξάδα στο πρωτάθλημα και θέλουν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που τους παρουσιάζεται, οι φιλοξενούμενοι θέλουν οπωσδήποτε αντίδραση μετά από δύο συνεχόμενες ήττες και να αποφύγουν έναν επώδυνο αποκλεισμό, έχοντας σημαντικές απουσίες στη θέση του σέντερ φορ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΟΦΗ G/G- 1.87
ΠΑΟΚ- ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ G/G- 1.92
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2 & OVER 1,5- 1.61

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr