Μπαλαντέρ

Νίκη ΑΕΚ, γκολ στα ντέρμπι

Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 - 10:54

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα τρία σημερινά παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ

Νίκη ΑΕΚ, γκολ στα ντέρμπι

Τα πλέι οφ στην Σούπερ Λιγκ ξεκινούν σήμερα με τα ντέρμπι Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ- Άρης και την αναμέτρηση της Λαμίας με την ΑΕΚ. Από δω και πέρα κάθε νίκη, αλλά και κάθε απώλεια θα έχουν μεγάλη σημασία στη «μάχη» του τίτλου, αλλά και των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.
Ξεκάθαρο φαβορί στο σημερινό πρόγραμμα είναι η ΑΕΚ που παίζει στην Λαμία. Το ματς θα γίνει τελικά χωρίς την παρουσία θεατών και πρόσφατα, στο αντίστοιχο παιχνίδι πρωταθλήματος, η «Ένωση» είχε περάσει χωρίς δυσκολία, από ημίχρονο και με over. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν πολύ το τρίποντο και αναμένεται να το πάρουν, απέναντι στην Λαμία που έχει πετύχει το μεγάλο στόχο της και προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες. Το «διπλό» σε συνδυασμό με το over 1,5 γκολ προσφέρεται σε ικανοποιητική τιμή.
Στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός μετά τη βαριά ήττα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, θέλει μία μεγάλη νίκη για να γιορτάσει και τα 99α γενέθλια του. Στο πρωτάθλημα έχει ένα σερί πέντε νικών και με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του πέτυχε την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι κορυφής, στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός είναι σε πιο δύσκολη θέση, καθώς έπεσε στην τέταρτη θέση και έχει μόλις μία νίκη στους τέσσερις τελευταίους αγώνες του. Με τον Τερίμ στον πάγκο του νίκησε τον αντίπαλο του στην Λεωφόρο, όταν προπονητής του Ολυμπιακού ήταν ο Καρβαλιάλ. Και οι δύο ομάδες «καίγονται» για τη νίκη για να μη μείνουν κι άλλο πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου, πολύ πιθανό το 2-3 γκολ, που προσφέρεται σε πολύ καλή απόδοση.
Στο άλλο ντέρμπι της ημέρας, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη και το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την ήττα στο Ζάγκρεμπ απέναντι στην Ντινάμο και στα τελευταία ντέρμπι στην Τούμπα έχει μία ισοπαλία (με την ΑΕΚ) και μία βαριά ήττα (από τον Ολυμπιακό). Ο Άρης πέτυχε το στόχο του που ήταν η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, θα παίξει ελεύθερα στα πλέι οφ και φέτος δεν έχει χάσει από τον αντίπαλο του (ισοπαλία στην Τούμπα, νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος). Κι εδώ το 2-3 αποτελεί ελκυστική πρόταση.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΑΜΙΑ- ΑΕΚ 2/2 & OVER 1,5- 1.75
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ- 1.94
ΠΑΟΚ- ΑΡΗΣ 2-3 ΓΚΟΛ- 1.97

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr