Μπαλαντέρ

Δύο «άσοι» στα πλέι άουτ

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 - 11:45

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια στα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ

Δύο «άσοι» στα πλέι άουτ

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ συνεχίζεται με τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ και πλέι άουτ και σήμερα θα γίνουν τα τέσσερα παιχνίδια των πλέι άουτ.
Η πρόταση μου αφορά δύο «άσους», στους αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα- Παναιτωλικός και ΟΦΗ- Ατρόμητος. Στους «Ζωσιμάδες», οι γηπεδούχοι παίζουν το τελευταίο του χαρτί, καθώς μόνον με τρίποντο θα έχουν ουσιαστικές ελπίδες στη «μάχη» της παραμονής στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι επίσης θέλουν αποτέλεσμα και ψάχνουν ακόμη την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Το κίνητρο του ΠΑΣ είναι πολύ μεγάλο κι εκεί θα ποντάρουμε. Στο Ηράκλειο, Ο ΟΦΗ ψάχνει μία νίκη που θα του επιτρέψει να είναι άνετος, ενώ ο Ατρόμητος κυνηγάει μόνον την πρωτιά στα πλέι άουτ και είναι πιθανό να αρχίσει να δίνει ευκαιρίες σε παίκτες.
Στις Σέρρες, στον αγώνα του Πανσερραϊκού με τον Αστέρα, το φαβορί είναι οι γηπεδούχοι, καθώς οι φιλοξενούμενοι έδειξαν στην πρεμιέρα των πλέι άουτ ότι δεν είχαν ιδιαίτερο κίνητρο. Είναι όμως και ματς με προϋποθέσεις να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.
Το ντέρμπι της αγωνιστικής γίνεται στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στον Βόλο και την Κηφισιά. Ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και είναι ανοιχτός σε κάθε αποτέλεσμα, με την ισοπαλία να έχει τον πρώτο λόγο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1- 2.05
ΟΦΗ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1- 1.90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr