Μπαλαντέρ

Δύο φαβορί και γκολ στο ντέρμπι

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024 - 08:43

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ

Δύο φαβορί και γκολ στο ντέρμπι

Τα πλέι οφ συνεχίζονται με την τρίτη, εμβόλιμη αγωνιστική, που περιλαμβάνει τα ντέρμπι Παναθηναϊκός- ΑΕΚ και Ολυμπιακός- Άρης, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει το πιο εύκολο έργο, φιλοξενώντας την Λαμία.
Στην Λεωφόρο παίζονται πολλά, ειδικά για τον Παναθηναϊκό. Μετά την ήττα του από τον ΠΑΟΚ είναι έξι βαθμούς πίσω από την αντίπαλο του και ουσιαστικά μόνον με τρίποντο θα μείνει με σημαντικές πιθανότητες στη διεκδίκηση του τίτλου. Η ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, συνεχίζει να είναι στην κορυφή και έχει επιπλέον κίνητρο να θέσει εκτός και τους «πράσινους». Η «Ένωση» δεν έχει ηττηθεί σε ντέρμπι πάνω από ένα χρόνο και φέτος κέρδισε στην Λεωφόρο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται και ρίσκα για να πάρει αυτό που θέλει και είναι πολύ πιθανό το 2-3 γκολ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα των πλέι οφ έχει χάσει πολύ έδαφος και θέλει πάση θυσία τη νίκη, για να μειώσει στην πορεία τη διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται. Ο Άρης έχει ξεκινήσει με το «δύο στα δύο» και θα ψάξει το «διπλό» που μπορεί να τον βάλει στη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κερδίσει και στα δύο ματς φέτος τους αντιπάλους τους και περιμένουμε την αντίδραση τους με επιστροφή στις επιτυχίες.


Ο ΠΑΟΚ μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού αναμένεται να πάρει ένα ακόμη τρίποντο και θα περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι στην Λεωφόρο καθώς μπορεί να βρεθεί ξανά στην κορυφή αν δεν κερδίσει η ΑΕΚ. Η Λαμία δεν δείχνει ανταγωνιστική μέχρι τώρα στα πλέι οφ και δύσκολα θα τα καταφέρει στην Τούμπα. Η απόδοση του «άσου» είναι πολύ χαμηλή και θα τη συνδυάσουμε από ημίχρονο και με γκολ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΑΡΗΣ 1 & OVER 1,5 ΓΚΟΛ- 1.60
ΠΑΟΚ- ΛΑΜΙΑ 1/1 & OVER 1,5 ΓΚΟΛ- 1.60
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΑΕΚ 2-3 ΓΚΟΛ- 1.94

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr