Μπαλαντέρ

G/G στα πλέι άουτ

Σάββατο, 6 Απριλίου 2024 - 08:29

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια στα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ

G/G στα πλέι άουτ

Με την τρίτη αγωνιστική συνεχίζονται σήμερα τα πλέι άουτ στην Σούπερ Λιγκ, με το ντέρμπι παραμονής να γίνεται στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Βόλο και τον ΠΑΣ να παίζει το τελευταίο του «χαρτί» στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ.
Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν όλο και περισσότερο με τις ομάδες που θα δώσουν τη «μάχη» για να αποφύγουν τον υποβιβασμό και εκείνες που αγωνίζονται απλά για την καλύτερη δυνατή θέση στην τελική κατάταξη. Είναι μία αγωνιστική που έχει σημαντικές πιθανότητες να εμφανιστεί το G/G σε αρκετά παιχνίδια και δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί σε όλα. Το ματς που έχει τις περισσότερες πιθανότητες είναι αυτό στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Πανσερραϊκό. Είναι και οι δύο μακριά από τις τελευταίες θέσεις και είναι ομάδες που μπορούν να σκοράρουν, αλλά και να δεχθούν γκολ. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν το ροτέισον, με τον Ίλιτς να δίνει ευκαιρίες σε παίκτες, οι φιλοξενούμενοι αισθάνονται πιο άνετα μετά τη νίκη επί του Αστέρα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στο Αγρίνιο θα γίνει το ντέρμπι της ουράς, με Παναιτωλικό και Βόλο να είναι οριακά πάνω από την προτελευταία θέση και τους φιλοξενούμενους στο +1 από τον αντίπαλο τους. Και οι δύο έχουν ξεκινήσει καλά στα πλέι άουτ, ειδικά ο Βόλος, που έχει κάνει το «δύο στα δύο». Ο Παναιτωλικός κέρδισε άνετα τον Πανσερραϊκό στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι του, έχει ένα προβάδισμα, αλλά είναι πολύ πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.
Στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ με νίκη «καθαρίζει» οριστικά, καθώς είναι στο +5 από την προτελευταία θέση. Έχει δύο ισοπαλίες χωρίς γκολ μέχρι στιγμής, αλλά είναι ομάδα που κάνει φάσεις. Ο ΠΑΣ δεν έχει άλλα περιθώρια και με ήττα θα έχει μόνον μαθηματικές ελπίδες για τη σωτηρία. Θα τα παίξει όλα για όλα, είναι ομάδα που σκοράρει, αλλά δέχεται και εύκολα γκολ. Ο ΟΦΗ έχει το προβάδισμα, αλλά και το G/G προσφέρεται σε πολύ καλή απόδοση.

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας ψάχνει την πρώτη του νίκη και η αλήθεια είναι ότι στα δύο πρώτα του παιχνίδια όχι μόνον έχασε χωρίς να σκοράρει, αλλά η συνολική παρουσία του έδειξε ομάδα που περισσότερο κάνει… αγγαρεία. Η Κηφισιά «καίγεται» για αποτέλεσμα, στις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος πήρε την ισοπαλία στην Τρίπολη, αφήνοντας εκτός πλέι οφ τον αντίπαλο της και συνολικά έχει αρκετές ισοπαλίες τον τελευταίο καιρό, όχι όμως και νίκη και προέρχεται από τη βαριά ήττα από τον Βόλο. Οι γηπεδούχοι θέλουν να βγάλουν αντίδραση κι αν το κάνουν θα είναι το φαβορί, υπάρχουν προϋποθέσεις και για G/G, καθώς η Κηφισιά σκοράρει, αλλά είναι ματς που καλό είναι να αποφύγουμε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ G/G- 1.87
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΒΟΛΟΣ G/G- 1.88
ΟΦΗ- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ G/G- 1.82

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr