Μπαλαντέρ

Ντέρμπι με φαβορί

Κυριακή, 7 Απριλίου 2024 - 09:15

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ

Ντέρμπι με φαβορί

Τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ συνεχίζονται σήμερα με την τέταρτη αγωνιστική, που περιλαμβάνει πάλι δύο ντέρμπι και την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Λαμία, με μεγάλο κίνητρο για τους «ερυθρόλευκους».
Βλέπουμε ότι οι ανακατατάξεις στην κορυφή είναι συνεχείς, καθώς δεν υπάρχει αήττητη ομάδα μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Κι αν ο Ολυμπιακός επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί, τότε θα μειώσει τη διαφορά είτε από τον πρώτο, είτε από τον δεύτερο, είτε κι από τους δύο σε περίπτωση ισοπαλίας στο ντέρμπι κορυφής και θα δημιουργηθούν νέοι συσχετισμοί. Η Λαμία είχε νικήσει τον αντίπαλο της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έδειξε με τον ΠΑΟΚ ότι αν βρει την ευκαιρία μπορεί να βάλει δύσκολα στους μεγάλους αντιπάλους τους, αλλά ο Ολυμπιακός είναι φορμαρισμένος και αναμένεται να πάρει το τρίποντο που τόσο πολύ χρειάζεται αν και έχει σημαντικές απουσίες. To «διπλό» μπορεί να συνδυαστεί με το under 4,5 γκολ.
Στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ θα πάρουμε απαντήσεις σε δύο ερωτήματα, πέραν του βασικού, που αφορά το ποιος θα είναι στην κορυφή το βράδυ. Πρώτον, αν η ΑΕΚ θα αντιδράσει μετά την ήττα στην Λεωφόρο, κυρίως όμως από τις προβληματικές εμφανίσεις που έκανε όχι μόνον με τον Παναθηναϊκό, αλλά και με τον Ολυμπιακό, παρά τη νίκη της. Και δεύτερον, αν ο ΠΑΟΚ θα κάνει ένα καλό παιχνίδι στην Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς από πέρσι, σε τρεις επισκέψεις στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ έχασε εύκολα. Η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στην κορυφή, ο ΠΑΟΚ να ξεφύγει με τέσσερις βαθμούς. Το ματς έχει ιδιαιτερότητες, με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα για να κατακτήσουν το τρίποντο.
Το αποτέλεσμα του ντέρμπι θέλει να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός, που έμεινε όρθιος με τη νίκη επί της ΑΕΚ και θέλει πάση θυσία το τρίποντο στην Θεσσαλονίκη. Οι «πράσινοι» προέρχονται από τη νίκη στο Καραϊσκάκη στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι τους και όταν είναι σε δύσκολη θέση, συνήθως παίρνουν αυτό που θέλουν. Ο Άρης έκανε τη χειρότερη εμφάνιση των τελευταίων μηνών απέναντι στον Ολυμπιακό και παράλληλα έχασε κάθε ελπίδα να διεκδικήσει την τέταρτη θέση. Έχει το κίνητρο να επανέλθει στις επιτυχίες και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε νικήσει τον αντίπαλο του, τον οποίο θα αντιμετωπίσει και στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα για την επιτυχία.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΑΜΙΑ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 & UNDER 4,5 ΓΚΟΛ- 1.57
ΑΡΗΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2- 1.95
ΑΕΚ- ΠΑΟΚ 1- 1.81

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr