Ο Αναλυτής

Champions League: Aτλέτικο Μαδρίτης - Ίντερ, ασταμάτητοι νερατζούρι!

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 - 20:23

Οι νερατζούρι διανύουν μια εκπληκτική σεζόν και θέλουν να κλειδώσουν απόψε τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.  

Champions League: Aτλέτικο Μαδρίτης - Ίντερ, ασταμάτητοι νερατζούρι!

Η Ίντερ έχει πάρει ισχνό προβάδισμα για τη πρόκριση, δείχνοντας βέβαια πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Απέναντί της μια σκληρή και δυναμική ομάδα που ξέρει από τέτοιες καταστάσεις και θα ματώσει για να πάρει τη πρόκριση.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Προϊστορία

Δεν είναι μεγάλη η προϊστορία των δύο ομάδων. Είναι το τρίτο ευρωπαϊκό παιχνίδι που δίνουν στη πρόσφατη ιστορία τους. Είχαν αναμετρηθεί ξανά το 2010 για το Σούπερ Καπ. Τότε η Ατλέτικο είχε πάρει τη νίκη με 0-2 και είχε στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης. Και φυσικά το πρώτο παιχνίδι αυτής της σειράς που επικράτησε η Ίντερ με 1-0.

Tα xGoals των δύο ομάδων (υπέρ)

xGoals

Γκολ

Σουτ

Ατλέτικο

38.81

46

265

Ίντερ

39.42

45

296

Επιθετικά είναι καλές και οι δύο, αφού σκοράρουν κατά πολύ παραπάνω από το αναμενόμενο. Η Ίντερ είναι πρώτη στα αναμενόμενα γκολ αλλά και σε αυτά που έχει σκοράρει, όντας η καλύτερη επίθεση στο ανοιχτό παιχνίδι.

Tα xGΑ των δύο ομάδων (κατά)

xGoals

Γκολ

Σουτ

Ατλέτικο

20.40

25

256

Ίντερ

14.01

9

195

Η Ίντερ έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, δεχόμενη μόλις 9 γκολ σε ανοιχτό παιχνίδι. Η Ατλέτικο έχει αφήσει πίσω της την αμυντική προσήλωση που είχε τα προηγούμενα χρόνια.

Γκολ που σκοράρουν

Η Ατλέτικο σκοράρει 1.2 γκολ/ανά ματς στα εντός έδρας παιχνίδια της. Η Ίντερ σκοράρει 2.3 γκολ/ανά ματς στα εκτός έδρας. Αν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό τότε σίγουρα θα δούμε ένα ανοιχτό ματς.

Γκολ που δέχονται

Η Ατλέτικο εντός έδρας δέχεται 1.3 γκολ/ανά ματς, ενώ η Ίντερ όταν αγωνίζεται εκτός δέχεται 0.3 γκολ/ανά ματς. Και εδώ βλέπουμε αυτό που λέγαμε νωρίτερα για τις δύο άμυνες. Φυσικά οι νερατζούρι είναι άψογοι σε αυτό το κομμάτι.

Άλλα στατιστικά

~ Και οι δύο ομάδες μαζί έχουν over 1.5 γκολ στα παιχνίδια τους με ποσοστό 60%.

~ Η Ίντερ κερδίζει τα πρώτα ημίχρονα των παιχνιδιών της με 70% και τα δεύτερα ημίχρονα με 60%.

~ Στα τελευταία 10 παιχνίδια της η Ατλέτικο σκόραρε πρώτη στα 4 (40%), ενώ η Ίντερ έχει ανοίξει το σκορ στα 10/10 της (100%).

~Πολλά τα χρονικά σημεία που οι δύο ομάδες εμφανίζουν γκολ με πάνω κάτω ίδια νούμερα, οπότε δεν μπορούμε να προσδιορίζουμε κάποιο συγκεκριμένο.

~ Η Ατλέτικο έχει 4.10 οφσάιντ ανά ματς ενώ η Ίντερ 3.00.

~ Η Ίντερ είναι περισσότερο ομάδα κατοχής, αφού ο μέσος όρος της αγγίζει το 58 % σε σχέση της Ατλέτικο που φτάνει το 52%. Απειροελάχιστη η διαφορά.

~ Η Ατλέτικο κάνει περίπου 11.50 φάουλ ανά ματς.

Εκτιμήσεις

1. 2-3 γκολ (1.95)

2. 2X & over 1.5 (1.98)

3. Επόμενο γκολ (γκολ 1) Ίντερ (2.00)

Θα με βρείτε στο Facebook ΕΔΩ και στο Instagram ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr