Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Ο Παναθηναϊκός καλύτερο σημείο

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 - 10:52

Σε κλασικούς ρυθμούς και αυτό το κουπόνι μας για το Σαββατοκύριακο με την Ελλάδα να κλέβει την παράσταση.

Ο Παναθηναϊκός καλύτερο σημείο

Στην Α1 που είχαμε ήδη την βόμβα του Άρη δίκαια με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα και άρα έχει ενδιαφέρον. Αλλά έχουμε και είδηση καθώς νέος προπονητής ο Μέξας στον Ιωνικό Νικαίας για λόγους υγείας όμως. Παμε στα ματς, Στο -13 η ΑΕΚ που δείχνει καλή στην αρχή καθώς πέρασε και από την Ιταλία και την Εμίλια στο Τσάμπιονς Λιγκ και σκοράρει και με τον μαχητικό όμως Απόλλωνα. Δεν αξίζει κάτι και όχι ο άσος καθώς δεν έχει και βάθος.

Ντέρμπι κατά σειρά χρονικά στην Καρδίτσα με την τοπική ομάδα αυτά τα ματς να περιμένει και τον Κολοσσό να μην έχει αρχίσει καλά αν και έχει ρόστερ καλό. Στο Κλάσικο της Θεσσαλονίκης ανοιχτά όλα αν και ο ΠΑΟΚ έχει μικρό προβάδισμα με την έδρα. Ο Άρης πάντως εντυπωσίασε με την άμυνα και το μπαμ με Παναθηναϊκό. Πιθανό το άντερ.

Ενδιαφέρον στο Ολυμπιακός-Περιστέρι λόγω Σπανούλη αλλά και επειδή είναι σοβαρό το Περιστέρι με τον Σπαν στο πάγκο. Στο -17 το ματς και δεν υπάρχει λόγος να πιεστεί ο Ολυμπιακός με διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα μπροστά του. Μάλλον προς διπλό.

Θέμα διάθεσης του Παναθηναϊκού το χάντικαπ με το Λαύριο καθώς είναι άλλο επίπεδο ασφαλώς και δεν έχει σχέση ακόμα και με τον πάγκο με προπέρσινο Λαύριο που του είχε κάνει ζημιές. Μάλιστα με καλή ψυχολογία από το διπλό στο Βελιγράδι θα θέλει να ξεσπάσει μετά το σοκ στον Άρη και με -17 είναι πολύ καλό σημείο ο άσος που νομίζω θα πέσει το χάντικαπ στο -20 μιας και μπασκετικά είναι για 25π.

Ανάλογα θέμα διάθεσης και του Προμηθέα με τον Ιωνικό αλλά προς άσο και εδώ με -12. Ο Ιωνικός με αναγκαστική αλλαγή προπονητή και από έκπληξη αν και έφτιαξε ομάδα προ 15 ημερών! Ο Προμηθέας με ψυχολογία από το διπλό στο Τρέντο για το Γιούροκαπ.

Τι βλέπω γενικά διήμερο; Πάμε στην σούμα. Άσο ΠΑΟ καλύτερο σημείο. Αντερ ΠΑΟΚ-Αρης. Ασο Προμηθέας. Στην Ιταλία λογικά νίκες Σάσαρι-Βενετσια, Νάπολι. Και Ισπανία άσοι Τενερίφη-Ρεάλ. Κάνουμε τις επιλογές μας μετά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr