Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Με άνεση η Φενέρμπαχτσε, λάθος η Παρτιζάν!

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 - 12:28

Η "διαβολοβδομάδα" έφερε κάποια ανάποδα αποτελέσματα, πάμε να δούμε πως θα ολοκληρωθεί το διήμερο Πέμπτη, Παρασκευή με τις προτάσεις να είναι ξεχωριστές

Με άνεση η Φενέρμπαχτσε, λάθος η Παρτιζάν!

Στην πρώτη μπόμπα της Ευρωλίγκα με την πρωταθλήτρια Ευρώπης να χάνει από την κάκιστη και ελλιπέστατη Βαλένθια και μέσα στην Τουρκία μάλιστα! Καθώς η Βαλένθια έβαλε 16τρ!

Πρώτο που δεν ξεχνάμε. Στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχει ποτέ εύκολο παιχνίδι. Δεύτερον που δεν ξεχνάμε. Όταν ένα ματς στραβώνει δεν το κυνηγάμε από πίσω. Έχανε 10π. ο Παναθηναϊκός από την Άλμπα στο Βερολίνο,στο +10 το χάντικαπ και σωστά, δεν αντιλέγω, παίχθηκε το διπλό . Καθώς ήταν και μισή η Άλμπα. Ειδάλλως δεν θα συμφωνούσα γιατί έχω πει είναι κακός ο Παναθηναϊκός. Πάει στους 15-20π. και βγαίνει στο +17. Άντε το έβαλες μια ακόμα. Δεκτό. Μετά όμως άστο και ας πάει 30. Πήγε 30π. και φόρτωναν ότι θα μειώσει ο Παναθηναϊκός και διασύρθηκε. Το πάθημα ας γίνει μάθημα. Και τρίτον. Μισή η Βαλένθια από τις απουσίες, μπαμ στην Τουρκία. Μισή η Άλμπα, 30αρα στον ΠΑΟ! Πάμε στα φρέσκα κουλούρια.

Ο Ολυμπιακός με κεκτημένη ταχύτητα και τρομερό βάθος νομίζω θα περάσει έστω και δύσκολα από την μέτρια σαν ρόστερ αλλά πολύ δουλεμένη Μπασκόνια. Οι βάσκοι χωρίς πολλά λεφτά έχουν καλό σύνολο και μια καυτή περιφέρεια με την αποκάλυψη που λέγεται Χάουαρντ. Όμως ο Ολυμπιακός είναι υπερπλήρης και με τρομερή ψυχολογία αφού άλωσε ήδη Βαρκελώνη και Μαδρίτη και είναι μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρωλίγκα και με την καλύτερη άμυνα. Κρατώ την νίκη.

Ο ΠΑΟ σε βαθύ προβληματισμό και γκρίνια υποδέχεται τη πολύ ανώτερη του Μονακό και δεν θα έχει νομίζω και πολύ κόσμο στο ΟΑΚΑ. Πάντως εντός έδρας μεταμορφώνεται και είχε αντιδράσει θυμίζω και πέρσι μετά την 35αρα στο Βελιγράδι και στο ΟΑΚΑ είχε παλέψει στα ίσα με την Καζάν. Γενικότερα όμως η Μονακό παρά το κάζο από +10 στο Τελ Αβίβ είναι άλλο επίπεδο και νομίζω θα καθαρίσει. Στο 1,52 και 1.62 αντίστοιχα, μάλλον θα πέσουν κιόλας!

Στα άλλα ματς λογικά η Φενέρ άνετα με Βαλένθια που δύσκολα θα κάνει πάλι τα ίδια. Και η Εφές με την μισή Άλμπα ίσως ξεσπάσει. Λάθος το -4 της Παρτίζαν με την καλύτερη αλλά ανέτοιμη Βίρτους Μπολόνια και με τον Ζοτς να έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα της καριέρας του αλλά δεν παίζει άμυνα ακόμα η ομάδα του!

Με 15.000 κόσμο Ζάλγκιρις και Παρτίζαν. Πολύ πονηρό το Μπάγερν-Μιλάνο καθώς κανείς δεν είναι καλά, Προς άσο η Ρεάλ με τον Αστέρα αν και πονηρό το -11 καθώς μπορεί να χαλαρώσει η βασίλισσα και οι Σέρβοι παίζουν χωρίς άγχος αυτά τα ματς. Κρατώ νίκες Μονακό-Ολυμπιακός και Φενέρ και Φενέρ -8 σαν πιθανότερα σημεία. Τα άλλα στο λάιβ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr